nazarene Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Αν εχει κάποιος κατανοήσει πως στα κομμάτια τρέχουμε DLSS4 σε unsupported παιχνίδια και μπορεί να το εξηγήσει θα ηταν ευχάριστο, έχω δει διάφορα βίντεο γενικά είναι ένας αχταρμάς, κατέβασα αυτό https://www.techspot.com/downloads/7718-dlss-swapper.html, το εγκατέστησα, εντόπισε διάφορα games και άλλαξε τα DLSS files στην νεότερη έκδοση, δεν έγινε απολύτως τίποτα, κάποιοι γράφουν για άλλο ένα πρόγραμμα που χρειάζεται το nvidia inspector, ψάχνω και βρίσκομαι εδώ https://github.com/xHybred/NvidiaProfileInspectorRevamped ούτε βγάζω άκρη ούτε βλέπω εφαρμογή να κατεβάσω, και βλέπω και άλλες οδηγίες οτι χρειάζεσαι το xml file, ok ας το πάρω αλλιώς δεν έχω ιδέα τι είναι xml file, τι να κατεβάσω απο πού και κυριότερα που εγκαθίστανται όλα αυτα?
Aris_ Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου μην περιμενεις κατι που μπορεις να δεις χωρις να συγκρινεις frames πριν και μετα αυτο που λενε ειναι πιο πολλα fps και οικονομια στην vram
nazarene Δημοσ. 28 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Aris_ είπε μην περιμενεις κατι που μπορεις να δεις χωρις να συγκρινεις frames πριν και μετα αυτο που λενε ειναι πιο πολλα fps και οικονομια στην vram Δεν ειναι το θεμα οι επιδοσεις ειναι οτι σιγουρα δεν το εχω εγκαταστησει σωστα λειπουν πραγματα οποως ενα προγραμμα οπου ονομαζεται inspector και ενα αρχειο ,xml dlss οπου καπου καπως πρεπει να ενσωματωθουν, δεν βρισκω ομως μια κατανοητη απο εμενα περιγραφη της διαδικασιας Επεξ/σία 29 Μαρτίου από nazarene
spi79 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Θα έχουν βγει updates,αλλά η διαδικασία είναι πάνω κάτω,η ίδια 1 1
Λύση nazarene Δημοσ. 31 Μαρτίου Μέλος Λύση Δημοσ. 31 Μαρτίου Στις 29/3/2025 στις 4:44 ΜΜ, spi79 είπε Θα έχουν βγει updates,αλλά η διαδικασία είναι πάνω κάτω,η ίδια Ευχαριστω για το info εχω δει σχεδον οτι βιντεο σχετικο οπως και αυτο αλλα δεν βοηθα καπου
spi79 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 21 ώρες πριν, nazarene είπε Ευχαριστω για το info εχω δει σχεδον οτι βιντεο σχετικο οπως και αυτο αλλα δεν βοηθα καπου Καλησπέρα!!Τι απορία έχεις,να δω πως μπορώ να βοηθήσω? 1
nazarene Δημοσ. 31 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 1 ώρα πριν, spi79 είπε Καλησπέρα!!Τι απορία έχεις,να δω πως μπορώ να βοηθήσω? Να εισαι καλα για την βοηθεια, για καποιο λογο δεν εκκινουσε ποτε το dlss 4 με κανενα απο τα βιντεο οπου ειδα, εκανα τελικα καθαρη εγκατασταση και με το inspector τελευταια εκδοση οπου βρηκα τελικα να το κατεβασω απο ενα λινκ σε καποιο βιντεο ολα οκ τωρα 1
Alex21121988 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Εδώ θα γίνεται κουβέντα μεταξύ Swappers και έτσι; Για πάμε. Όντως υπάρχουν μεγάλες διαφορές στο image clarity και το πως συμπεριφέρεται το DLSS 4 με το transformer. Tίποτα φυσικά δεν είναι τέλειο και προφανώς κάτι δίνεις κάτι παίρνεις. Και εγώ πειραματίζομαι όλη την εβδομάδα με αρκετό backlog από games. Αν εξαιρέσεις κάποιες περιπτώσεις όπως πχ το Space Marine που απλώς δεν μου λειτουργεί τίποτα από τις μεθόδους που γνωρίζω, τα υπόλοιπα games με DLSS τους έχω περάσει κανονικά το DLSS 4.
spi79 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 10 ώρες πριν, Alex21121988 είπε το Space Marine που απλώς δεν μου λειτουργεί τίποτα Δεν έχω το παιχνίδι να το δοκιμάσω,αλλά για ρίξε μια ματιά εδώ 1
_Petros_ Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου τα παντα ολα dlss4 😁 για οποιον εχει αντιμετωπισει προβλημα να ενεργοποιησει το swap, δεν ξερω αν γινεται αυτοματα στις τελευταιες εκδοσεις, αλλα στην αρχη που το εβαλα εγω ηθελε και ενα xml αρχειακι (που επισυναπτω) στο folder του nvidia inspector ωστε να ενεργοποιθηθει τοτε η επιλογη J CustomSettingNames(2).xml 2
akoinonitos Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 35 λεπτά πριν, _Petros_ είπε τα παντα ολα dlss4 😁 για οποιον εχει αντιμετωπισει προβλημα να ενεργοποιησει το swap, δεν ξερω αν γινεται αυτοματα στις τελευταιες εκδοσεις, αλλα στην αρχη που το εβαλα εγω ηθελε και ενα xml αρχειακι (που επισυναπτω) στο folder του nvidia inspector ωστε να ενεργοποιθηθει τοτε η επιλογη J CustomSettingNames(2).xml 277.88 kB · 2 downloads το αρχειακι για πoιο λογο ειναι? για να μην αλλαζεις με το χερι στο inspectror τα presets? 1
_Petros_ Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) Οταν πρωτοβγηκε το dlss swapper με υποστηριξη του dlss4, δεν υπηρχε ουτε nvidia app dlss4 ουτε τιποτα. Τοτε χρειαζοταν αυτο το xmlακι για να ενεργοποιηθει η σωστη επιλογη. Οπως εγραψα και πιο πανω, δεν ξερω στις τελευταιες εκδοσεις αν εχει αλλαξει και γινεται αυτοματα (πιθανον), αλλά για οποιον αντιμετωπιζει οποιοδηποτε θεμα στο να ενεργοποιηθει, το χειροκινητο δουλευει παντα Επεξ/σία 9 Απριλίου από _Petros_ 1
spi79 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Και εγώ στην έκδοση με το αρχειάκι είμαι.Το έχω σετάρει και με φώτο σε κάθε παιχνίδι και βαριέμαι να το ξαναστήσω...Έχουν κάποιες επιπλέον ρυθμίσεις οι καινούριες εκδόσεις μου φαίνεται,αλλά δεν προλαβαίνω να παίξω άλλα παιχνίδια τώρα.Last of us 2 θα τερματίσω και πάω να μαζέψω σαν τον μύρμηγκα κάνα φράγκο για το χειμώνα😂 1
Alex21121988 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 6 hours ago, spi79 said: Δεν έχω το παιχνίδι να το δοκιμάσω,αλλά για ρίξε μια ματιά εδώ Tελικά μου το είχε περάσει ήδη το dlss 4 Preset K στο Space Marine 2, το ίδιο το nvidia app, απλώς δεν είχα ανοίξει indicator να το παρατηρήσω. Άλλωστε είναι τόσο smooth και clear το συγκεκρμένο που ακόμα και με τον transformer δεν διέκρινα διαφορά. Είχα κάνει force το DLAA από το app οπότε είχε περάσει και το latest DLSS. Aπλώς με μπέρδευε το swapper γιατί το βγάζει προφανώς ακόμα με το DLSS 3.7. Τo swapper αλλάζει τα .dlls' οπότε σε κάποια games με anti-cheat δεν τα πάει καθόλου καλά. Force από το app άρα driver level σε αυτές τις περιπτώσεις. Τεστάρω τόσα games που έχω χάσει λίγο την μπάλα tbh. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα