Προς το περιεχόμενο

DLSS Swapper

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από nazarene,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν εχει κάποιος κατανοήσει πως στα κομμάτια τρέχουμε DLSS4 σε unsupported παιχνίδια και μπορεί να το εξηγήσει θα ηταν ευχάριστο, έχω δει διάφορα βίντεο γενικά είναι ένας αχταρμάς, κατέβασα αυτό https://www.techspot.com/downloads/7718-dlss-swapper.html, το εγκατέστησα, εντόπισε διάφορα games και άλλαξε τα DLSS files στην νεότερη έκδοση, δεν έγινε απολύτως τίποτα, κάποιοι γράφουν για άλλο ένα πρόγραμμα που χρειάζεται το nvidia inspector, ψάχνω και βρίσκομαι εδώ https://github.com/xHybred/NvidiaProfileInspectorRevamped ούτε βγάζω άκρη ούτε βλέπω εφαρμογή να κατεβάσω, και βλέπω και άλλες οδηγίες οτι χρειάζεσαι το xml file, ok ας το πάρω αλλιώς δεν έχω ιδέα τι είναι xml file, τι να κατεβάσω απο πού και κυριότερα που εγκαθίστανται όλα αυτα?

Δημοσ.

μην περιμενεις κατι που μπορεις να δεις χωρις να συγκρινεις frames πριν και μετα αυτο που λενε ειναι πιο πολλα fps και οικονομια στην vram

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Aris_ είπε

μην περιμενεις κατι που μπορεις να δεις χωρις να συγκρινεις frames πριν και μετα αυτο που λενε ειναι πιο πολλα fps και οικονομια στην vram

Δεν ειναι το θεμα οι επιδοσεις ειναι οτι σιγουρα δεν το εχω εγκαταστησει σωστα λειπουν πραγματα οποως ενα προγραμμα οπου ονομαζεται inspector και ενα αρχειο ,xml dlss οπου καπου καπως πρεπει να ενσωματωθουν, δεν βρισκω ομως μια κατανοητη απο εμενα περιγραφη της διαδικασιας

Επεξ/σία από nazarene
  • Λύση
Δημοσ.
Στις 29/3/2025 στις 4:44 ΜΜ, spi79 είπε

Θα έχουν βγει updates,αλλά η διαδικασία είναι πάνω κάτω,η ίδια

Ευχαριστω για το info εχω δει σχεδον οτι βιντεο σχετικο οπως και αυτο αλλα δεν βοηθα καπου

Δημοσ.
21 ώρες πριν, nazarene είπε

Ευχαριστω για το info εχω δει σχεδον οτι βιντεο σχετικο οπως και αυτο αλλα δεν βοηθα καπου

Καλησπέρα!!Τι απορία έχεις,να δω πως μπορώ να βοηθήσω?

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, spi79 είπε

Καλησπέρα!!Τι απορία έχεις,να δω πως μπορώ να βοηθήσω?

Να εισαι καλα για την βοηθεια, για καποιο λογο δεν εκκινουσε ποτε το dlss 4 με κανενα απο τα βιντεο οπου ειδα, εκανα τελικα καθαρη εγκατασταση και με το inspector τελευταια εκδοση οπου βρηκα τελικα να το κατεβασω απο ενα λινκ σε καποιο βιντεο ολα οκ τωρα 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εδώ θα γίνεται κουβέντα μεταξύ Swappers και έτσι; Για πάμε. 

Όντως υπάρχουν μεγάλες διαφορές στο image clarity και το πως συμπεριφέρεται το DLSS 4 με το transformer. Tίποτα φυσικά δεν είναι τέλειο και προφανώς κάτι δίνεις κάτι παίρνεις. Και εγώ πειραματίζομαι όλη την εβδομάδα με αρκετό backlog από games. Αν εξαιρέσεις κάποιες περιπτώσεις όπως πχ το Space Marine που απλώς δεν μου λειτουργεί τίποτα από τις μεθόδους που γνωρίζω, τα υπόλοιπα games με DLSS τους έχω περάσει κανονικά το DLSS 4.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Alex21121988 είπε

το Space Marine που απλώς δεν μου λειτουργεί τίποτα

Δεν έχω το παιχνίδι να το δοκιμάσω,αλλά για ρίξε μια ματιά εδώ

• Like 1
Δημοσ.

τα παντα ολα dlss4 😁
dlssswapper.jpg.dd2c8cd76e02d0f36327afab1b9f8902.jpg

για οποιον εχει αντιμετωπισει προβλημα να ενεργοποιησει το swap, δεν ξερω αν γινεται αυτοματα στις τελευταιες εκδοσεις, αλλα στην αρχη που το εβαλα εγω ηθελε και ενα xml αρχειακι (που επισυναπτω) στο folder του nvidia inspector ωστε να ενεργοποιθηθει τοτε η επιλογη J

CustomSettingNames(2).xml

• Like 2
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, _Petros_ είπε

τα παντα ολα dlss4 😁
dlssswapper.jpg.dd2c8cd76e02d0f36327afab1b9f8902.jpg

για οποιον εχει αντιμετωπισει προβλημα να ενεργοποιησει το swap, δεν ξερω αν γινεται αυτοματα στις τελευταιες εκδοσεις, αλλα στην αρχη που το εβαλα εγω ηθελε και ενα xml αρχειακι (που επισυναπτω) στο folder του nvidia inspector ωστε να ενεργοποιθηθει τοτε η επιλογη J

CustomSettingNames(2).xml 277.88 kB · 2 downloads

το αρχειακι για πoιο λογο ειναι? για να μην αλλαζεις με το χερι στο inspectror τα presets?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν πρωτοβγηκε το dlss swapper με υποστηριξη του dlss4, δεν υπηρχε ουτε nvidia app dlss4 ουτε τιποτα. Τοτε χρειαζοταν αυτο το xmlακι για να ενεργοποιηθει η σωστη επιλογη.
Οπως εγραψα και πιο πανω, δεν ξερω στις τελευταιες εκδοσεις αν εχει αλλαξει και γινεται αυτοματα (πιθανον), αλλά για οποιον αντιμετωπιζει οποιοδηποτε θεμα στο να ενεργοποιηθει, το χειροκινητο δουλευει παντα :)

Επεξ/σία από _Petros_
  • Like 1
Δημοσ.

Και εγώ στην έκδοση με το αρχειάκι είμαι.Το έχω σετάρει και με φώτο σε κάθε παιχνίδι και βαριέμαι να το ξαναστήσω...Έχουν κάποιες επιπλέον ρυθμίσεις οι καινούριες εκδόσεις μου φαίνεται,αλλά δεν προλαβαίνω να παίξω άλλα παιχνίδια τώρα.Last of us 2 θα τερματίσω και πάω να μαζέψω σαν τον μύρμηγκα κάνα φράγκο για το χειμώνα😂

• Like 1
Δημοσ.
6 hours ago, spi79 said:

Δεν έχω το παιχνίδι να το δοκιμάσω,αλλά για ρίξε μια ματιά εδώ

Tελικά μου το είχε περάσει ήδη το dlss 4 Preset K στο Space Marine 2, το ίδιο το nvidia app, απλώς δεν είχα ανοίξει indicator να το παρατηρήσω. Άλλωστε είναι τόσο smooth και clear το συγκεκρμένο που ακόμα και με τον transformer δεν διέκρινα διαφορά.
Είχα κάνει force το DLAA από το app οπότε είχε περάσει και το latest DLSS.
Aπλώς με μπέρδευε το swapper γιατί το βγάζει προφανώς ακόμα με το DLSS 3.7.

Τo swapper αλλάζει τα .dlls' οπότε σε κάποια games με anti-cheat δεν τα πάει καθόλου καλά. Force από το app άρα driver level σε αυτές τις περιπτώσεις.
Τεστάρω τόσα games που έχω χάσει λίγο την μπάλα tbh.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...