mumra Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Καλησπέρα. Ψαχνω 2 πραγματακια για το motorola edge 50 neo. 1. Που βλπεω τις αποθηκευμενες φωτο απο πχ viber γιατι στο files δεν μου τις δειχνει. 2.Υπαρχει τροπος να εχω διαφορετικο ηχο στα sms, viber απ'οτι πχ σε εφαρμογη tapo? Στο προηγουμενο κινητο γινοταν απο μονο του. Σε αυτο ενω διαλεγω αλλη μεσω viber Και αλλη απο τις ρυθμισεις του κινητου για τις εφαρμογες,τελικα εχουν ολα τον ιδιο ηχο.
angmar Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Για το 1 αν απ τα files πας All Storage > Pictures > Viber δε τις βλέπεις;
mumra Δημοσ. 28 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 8 minutes ago, angmar said: Για το 1 αν απ τα files πας All Storage > Pictures > Viber δε τις βλέπεις; Κατι που μου εστειλαν σημερα δεν μου το δειχνει. Καποια πιο παλια τα δειχνει.
mumra Δημοσ. Δευτέρα στις 01:51 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 01:51 μμ Καλησπέρα.Το βρηκα. Ευχαριστω πολυ. Τωρα ψαχνω αλλο που δεν βρίσκω. Μου έρχεται πχ ειδοποιηση απο viber ή sms ή οτιδηποτε. Αναβει η οθόνη αλλα δεν φαίνεται απο τι έχει ερθει ειδοποιηση. Πρέπει να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο για να το δω. Ελπίζω να μην σας ζαλιζω.
angmar Δημοσ. Τρίτη στις 01:00 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:00 μμ 23 hours ago, mumra said: Καλησπέρα.Το βρηκα. Ευχαριστω πολυ. Τί ήταν τελικά;
mumra Δημοσ. Τρίτη στις 01:28 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 01:28 μμ Απλα επειδη ειχα κανει ολο το σεταρισμα χωρις καποιο restart εκανα ενα και ολα οκ.Τωρα ψαχνω το αλλο θεματακι....
tasvar Δημοσ. Τρίτη στις 07:39 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:39 μμ (επεξεργασμένο) Στις 31/3/2025 στις 1:51 ΜΜ, mumra είπε Καλησπέρα.Το βρηκα. Ευχαριστω πολυ. Τωρα ψαχνω αλλο που δεν βρίσκω. Μου έρχεται πχ ειδοποιηση απο viber ή sms ή οτιδηποτε. Αναβει η οθόνη αλλα δεν φαίνεται απο τι έχει ερθει ειδοποιηση. Πρέπει να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο για να το δω. Ελπίζω να μην σας ζαλιζω. Οταν είσαι στην οθόνη κλειδώματος, Δεν σου εμφανίζει το εικονίδιο της εφαρμογής; Αυτό που έχω κυκλώσει. Πατάς πάνω του με κλειδωμένη την οθόνη και σου εμφανίζει το κείμενο του μηνύματος. Επεξ/σία Τρίτη στις 07:45 μμ από tasvar
mumra Δημοσ. Τρίτη στις 08:05 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 08:05 μμ Αυτα τα βλεπω.απλα ειχα συνηθίσει στο προηγουμενο xiaomi mi a3 μου εδειχνε και μερος του μηνυματος χωρις να ξεκλειδωσω .με αυτο τον τροπο μπορουσες πολυ ευκολα να δεις αν εχεις κατι αδιαβαστο
tasvar Δημοσ. Τρίτη στις 09:16 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:16 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mumra είπε Αυτα τα βλεπω.απλα ειχα συνηθίσει στο προηγουμενο xiaomi mi a3 μου εδειχνε και μερος του μηνυματος χωρις να ξεκλειδωσω .με αυτο τον τροπο μπορουσες πολυ ευκολα να δεις αν εχεις κατι αδιαβαστο Και εδώ το βλέπεις αν έχεις κάτι αδιάβαστο. Και πατάς πάνω στο εικονίδιο και σου εμφανίζει το μήνυμα ολοκληρο αν θέλεις να το διαβάσεις χωρίς να ξεκλειδώσεις Η δοκίμασε να αλλάξεις την εμφάνιση σε "λίστα" . Επεξ/σία Τρίτη στις 09:21 μμ από tasvar
mumra Δημοσ. Τρίτη στις 09:33 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 09:33 μμ thanks.θα το τσεκαρω.σε ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα