geomrk Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Τι είναι το inZOI; Πρόκειται για ένα παιχνίδι που επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν τις ζωές εικονικών χαρακτήρων, γνωστών ως "Zois". Οι παίκτες μπορούν να προσαρμόσουν την εμφάνιση των χαρακτήρων, να χτίσουν και να διακοσμήσουν σπίτια, και να εξερευνήσουν διάφορους ανοιχτούς κόσμους. Κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού: -Δημιουργία χαρακτήρων: Παρέχει εργαλεία για λεπτομερή προσαρμογή της εμφάνισης και των χαρακτηριστικών των Zois. -Κατασκευή και διακόσμηση: Επιτρέπει την ανέγερση και διαμόρφωση κατοικιών με μεγάλη ευελιξία. -Ανοιχτοί κόσμοι: Προσφέρει πολλαπλά περιβάλλοντα προς εξερεύνηση, εμπνευσμένα από πραγματικές πόλεις όπως η Σεούλ και το Λος Άντζελες. -Ρεαλιστικά γραφικά: Χρησιμοποιεί την Unreal Engine 5 για υψηλής ποιότητας οπτικά εφέ και ρεαλιστική απεικόνιση. Διαθεσιμότητα: Το inZOI είναι διαθέσιμο για αγορά και λήψη μέσω της πλατφόρμας Steam. Trailer: Το inZOI είναι ένα νέο παιχνίδι προσομοίωσης ζωής που κυκλοφόρησε σήμερα, 28 Μαρτίου 2025, σε πρώιμη πρόσβαση για υπολογιστές μέσω Steam. Επεξ/σία 28 Μαρτίου από geomrk
comfuzio Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Από γραφικά τα σπάει, τώρα δεν ήμουν ποτέ fan των sims αλλά αυτό φαίνεται φρέσκο και ανώτερο. Αν δεν το χαλάσουν με αμέτρητα DLC και paywalls όπως το the sims ίσως να βρει κοινό. Πάντως το sims 5 είχα διαβάσει ότι θα έχει multiplayer, αν και υποπτεύομαι την αιτία που δεν το κάνουν, είναι κρίμα που δεν υπάρχει ούτε στο inzoi
geomrk Δημοσ. 28 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, comfuzio είπε Από γραφικά τα σπάει, τώρα δεν ήμουν ποτέ fan των sims αλλά αυτό φαίνεται φρέσκο και ανώτερο. Αν δεν το χαλάσουν με αμέτρητα DLC και paywalls όπως το the sims ίσως να βρει κοινό. Πάντως το sims 5 είχα διαβάσει ότι θα έχει multiplayer, αν και υποπτεύομαι την αιτία που δεν το κάνουν, είναι κρίμα που δεν υπάρχει ούτε στο inzoi Τωρα ξεκινησα να το παιζω και εγω θα πω σε λιγο εντυπωσεις,δεν ειχα πολυπαιξει το sims παντως. Επισης δεν εχει denuvo εξαρχης 1
comfuzio Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 2 hours ago, geomrk said: Τωρα ξεκινησα να το παιζω και εγω θα πω σε λιγο εντυπωσεις,δεν ειχα πολυπαιξει το sims παντως. Επισης δεν εχει denuvo εξαρχης Μιας που οπτικά φαίνεται πολύ καλό, έχει κάποιο ingame benchmark tool; Δεν το νομίζω ε;
psof Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Ακόμα δεν βγήκε και έχει 72χιλ στο steam. Με Ubisoft μαθηματικά είναι γύρω στα 4εκ players.. 😁 Να φανταστώ σε λίγες μέρες θα εχουν βγει όλα τα KPOP idols και τα anime waifus στο character creator.. 1
whiteman7 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Εξαιρετικό ... Εκανε το Sims "σκόνη" !!! Επεξ/σία 28 Μαρτίου από whiteman7 1
comfuzio Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 1 hour ago, psof said: Ακόμα δεν βγήκε και έχει 72χιλ στο steam. Με Ubisoft μαθηματικά είναι γύρω στα 4εκ players.. 😁 Να φανταστώ σε λίγες μέρες θα εχουν βγει όλα τα KPOP idols και τα anime waifus στο character creator.. Μην τα λες αυτά, έχουμε κόσμο που παίζει T&L(πρέπει να είναι όσοι είδαν την Χιονάτη στο cinema) που είναι κάτι εκατομμύρια αλλά δεν μπορούμε να τους δούμε πουθενά! Το πήρα και εγώ αλλά θα το δω μετά την δουλειά 1
comfuzio Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Πολύ CTD έχω πάντως, μαξ 20 λεπτά παιχνίδι και CTD. Είτε με DLSS είτε χωρίς. Κάνει και ένα άλλο τρελό, τα FPS πάνω δεξιά που έχω από το steam είναι τρομερά μεγάλα τα γράμματα και αν κάποιος από την λίστα φίλων στο steam ανοίξει ένα παιχνίδι, το pop up τρώει ένα τεράστιο μέρος της οθόνης. Γενικά ως τώρα, ίδιες λειτουργίες έχει με το sims όταν μιλάς με τα άλλα zoi, το ίδιο άκυρο αντί να κάθονται μαζί να μιλάνε, κόβουν βόλτες γύρο γύρο 😂 αλλά έχει πράγματα που δεν έχει το sims πχ πήγα στο λούνα παρκ και εκεί γυρίζει σε first person λες και είσαι στα παιχνίδια αυτά. Έχει πολύ πράγμα για εξερεύνηση αλλά ξενέρα τα CTD. 1
comfuzio Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Με το RT κλειστό τέλος τα CTD. Σε γενικές γραμμές για early access θα έλεγα ότι είναι καλό αλλά έχει πάρα πολλά bugs αλλά όλα όμως θα τα δούμε και στο sims 4. Είχα zoi να κάθεται στον αέρα, μια κοπέλα ούτε καν την ήξερε ο χαρακτήρας μου και αποφάσισε να μείνει στο σπίτι από μόνη της και δεν μπορούσα να την διόξω, απλά είδε φως σπίτι και μπήκε 😂 Θα δώσει πόνο λογικά το mod community 2
whiteman7 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 8 ώρες πριν, comfuzio είπε Με το RT κλειστό τέλος τα CTD. Σε γενικές γραμμές για early access θα έλεγα ότι είναι καλό αλλά έχει πάρα πολλά bugs αλλά όλα όμως θα τα δούμε και στο sims 4. Είχα zoi να κάθεται στον αέρα, μια κοπέλα ούτε καν την ήξερε ο χαρακτήρας μου και αποφάσισε να μείνει στο σπίτι από μόνη της και δεν μπορούσα να την διόξω, απλά είδε φως σπίτι και μπήκε 😂 Θα δώσει πόνο λογικά το mod community κανενα CTD σε μένα προς το παρον Οι Amd users αντιμετωπίζουν κάποια θέματα προς το παρόν και οι GPU 30 series
comfuzio Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Έχει πλάκα το app στο κινητό (μόνο iOS) που πιάνει κίνηση σώματος αλλά και όταν μιλάς! Απλά καλό θα ήταν να έχει στατική ΙΡ το pc για να το βρίσκει κάθε φορά. Για όποιον θέλει λεφτά του παιχνιδιού (meows) Spoiler
chek2fire Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου δεχνει υποσχόμενο game σίγουρα όμως θα περιμένω την κανονική του έκδοση.
comfuzio Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Κάθε μέρα έχει και από 1 patch από ότι βλέπω https://store.steampowered.com/news/app/2456740/view/512953841353754053?l=english Παίζει να έχει κάποια fixes για DLSS + RT
comfuzio Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Duke Nukem char! Ωραίο το 3D scan για πράγματα που έχουμε να τα βάζει στο παιχνίδι ή το body tracking κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα