koula25 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:59 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:59 πμ Καλησπερα.. θελω να αλλαξω επιτελους GPU μετα απο 6 χρόνια, ειμαι nvidia fanboy, αλλα εχει ξεφυγει η κατασταση με της τιμες στης καρτες της πρασινης, οποτε για πρώτη φορα σκεφτομαι να αλλαξω στρατόπεδο και να παω στην κοκκινη μεριά, συγκεκριμένα σκεφτομαι να παω στην 7800xt, μιας και ξεκινανε απο 460€ περιπου, ενω με την nvidia, η 4070 που ηθελα αρχικα ξεκιναει απο τα 650€ και πανω οι απλες εκδοσεις, το διλλημα μου ηταν 4070 η 7800xt, (δεν με ενδιαφερει το raytracing, ξερω οτι υπερτερουν οι καρτες της πρασινης στο RT και στο FG) την θέλω για 1080p gaming, το ξερω οτι ειναι overkill και οτι πιθανον να εχω λιγο bottleneck, αλλα δεν με πειραζει, το πολυ πολυ να παρω ενα monitor 1440p.. Εσας πια ειναι η γνώμη σας ? Τι θα κανατε στην θεση μου ? Τα specs ειναι τα παρακάτω: MSI Optix Mag241C Curved 144hz Ryzen 5 5600X Asrock B450 Steel Legend G.Skill Ripjaws DDR4 3200 MHz MSI GTX 1660Ti Gaming X ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
niko13 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:26 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:26 πμ (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, koula25 είπε Καλησπερα.. θελω να αλλαξω επιτελους GPU μετα απο 6 χρόνια, ειμαι nvidia fanboy, αλλα εχει ξεφυγει η κατασταση με της τιμες στης καρτες της πρασινης, οποτε για πρώτη φορα σκεφτομαι να αλλαξω στρατόπεδο και να παω στην κοκκινη μεριά, συγκεκριμένα σκεφτομαι να παω στην 7800xt, μιας και ξεκινανε απο 460€ περιπου, ενω με την nvidia, η 4070 που ηθελα αρχικα ξεκιναει απο τα 650€ και πανω οι απλες εκδοσεις, το διλλημα μου ηταν 4070 η 7800xt, (δεν με ενδιαφερει το raytracing, ξερω οτι υπερτερουν οι καρτες της πρασινης στο RT και στο FG) την θέλω για 1080p gaming, το ξερω οτι ειναι overkill και οτι πιθανον να εχω λιγο bottleneck, αλλα δεν με πειραζει, το πολυ πολυ να παρω ενα monitor 1440p.. Εσας πια ειναι η γνώμη σας ? Τι θα κανατε στην θεση μου ? Τα specs ειναι τα παρακάτω: MSI Optix Mag241C Curved 144hz Ryzen 5 5600X Asrock B450 Steel Legend G.Skill Ripjaws DDR4 3200 MHz MSI GTX 1660Ti Gaming X ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Με τα δεδομένα που περιγράφεις εγώ προς την 7800xt θα πηγαινα.Απο τη στιγμη που rt και καλύτερος upscaler δεν βαραίνουν ιδιαίτερα στην απόφαση σου ,για μενα δεν είναι καν διλημμα.Σιγουρεψου πως και από τροφοδοτικό είσαι οκ γιατί θα πάρεις κάρτα με πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση από την 1660ti. Επεξ/σία Παρασκευή στις 01:29 πμ από niko13
koula25 Δημοσ. Παρασκευή στις 02:02 πμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 02:02 πμ 33 λεπτά πριν, niko13 είπε Με τα δεδομένα που περιγράφεις εγώ προς την 7800xt θα πηγαινα.Απο τη στιγμη που rt και καλύτερος upscaler δεν βαραίνουν ιδιαίτερα στην απόφαση σου ,για μενα δεν είναι καν διλημμα.Σιγουρεψου πως και από τροφοδοτικό είσαι οκ γιατί θα πάρεις κάρτα με πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση από την 1660ti. Σε 1080p δεν νωμίζω να χρειαστώ καποιον upscaler, αλλα ακομα και να χρειαστω, εχει FSR η 7800xt.. Ναι θα χρειαστώ οπωσδηποτε τροφοδοτικο... 1
niko13 Δημοσ. Παρασκευή στις 02:11 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:11 πμ (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, koula25 είπε Σε 1080p δεν νωμίζω να χρειαστώ καποιον upscaler, αλλα ακομα και να χρειαστω, εχει FSR η 7800xt.. Ναι θα χρειαστώ οπωσδηποτε τροφοδοτικο... Ε ναι σε 1080p upscaler δεν θα χρειαστείς.Τον ανέφερα επειδή έγραψες για μια πιθανή αναβάθμιση σε 1440p στο μέλλον.Καλες αγορές και αν πας amd θυμήσου να χρησιμοποιήσεις το ddu για την αλλαγή drivers από την 1660ti .Καλες αγορές Επεξ/σία Παρασκευή στις 02:15 πμ από niko13 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα