SabotazNic Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 22 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν καταλαβαίνω γιατί συγχίζεσαι με αυτούς που μεταφέρουν υπόλοιπα,λες και σε επιβαρύνουν εσένα σε κάτι. Μα, ίσα ίσα είπα ότι μπορούν να το κάνουν. Αλλά όχι για 6 μήνες-1 χρόνο. Επιβαρύνουν το δίκτυο όλα αυτά τα νούμερα
Titos301 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jimmys80 είπε δλδ πόσο εχει στην Kυπρο το mobile internet ? με 20€ εχεις για 2 μήνες -250 GB -2500' προς όλους -2500 sms + 2€ credit Επεξ/σία 28 Μαρτίου από Titos301
amadou Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 2 ώρες πριν, pp6210 είπε αρα το 11ευρω το μηνα με 15γιγα κ απεριοριστη ομιλια που λες, δεν υπαρχει να το παρουμε τωρα απο εδω, σωστα; αμα παμε ταξιδι... Μάλλον σε άλλον ήθελες να απαντήσεις... Εγώ δεν είπα τίποτα για "11ευρω το μηνα με 15γιγα", εγώ είπα οτι στα τηλέφωνα εντός ΕΕ, ΔΕΝ υπάρχει επιπλέον χεώση (εκτός από αυτή του παρόχου) είτε πάρεις με Ελληνικό νούμερο στη Λαμία είτε στο Παρίσι, η χρέωση είναι η ίδια... "δεν υπαρχει να το παρουμε τωρα απο εδω" Το που θα βρεις ΕΣΥ, φθηνά πακέτα δεν με ενδιαφέρει...
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 7 λεπτά πριν, amadou είπε Μάλλον σε άλλον ήθελες να απαντήσεις... Εγώ δεν είπα τίποτα για "11ευρω το μηνα με 15γιγα", εγώ είπα οτι στα τηλέφωνα εντός ΕΕ, ΔΕΝ υπάρχει επιπλέον χεώση (εκτός από αυτή του παρόχου) είτε πάρεις με Ελληνικό νούμερο στη Λαμία είτε στο Παρίσι, η χρέωση είναι η ίδια... "δεν υπαρχει να το παρουμε τωρα απο εδω" Το που θα βρεις ΕΣΥ, φθηνά πακέτα δεν με ενδιαφέρει... Όταν καλέσεις απο ελληνικό νούμερο σε ξένο δεν θα σου τραβήξει απο το πακέτο με τα δωρεάν λεπτά ομιλίας αλλά θα σε χρεώσει κανονικά.Κάνω λάθος;
pp6210 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 11 λεπτά πριν, amadou είπε Μάλλον σε άλλον ήθελες να απαντήσεις... Εγώ δεν είπα τίποτα για "11ευρω το μηνα με 15γιγα", εγώ είπα οτι στα τηλέφωνα εντός ΕΕ, ΔΕΝ υπάρχει επιπλέον χεώση (εκτός από αυτή του παρόχου) είτε πάρεις με Ελληνικό νούμερο στη Λαμία είτε στο Παρίσι, η χρέωση είναι η ίδια... "δεν υπαρχει να το παρουμε τωρα απο εδω" Το που θα βρεις ΕΣΥ, φθηνά πακέτα δεν με ενδιαφέρει... σορρυ εχεις δικιο μπερδευτηκα απο την παραθεση δεν χρειαζεται να σε ενδιαφερει-αφου δεν αναφερομουν σε σενα τι παρεξηγηθηκες;
atropa Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 8 hours ago, jimakris said: Δεν έχω μετοχές , είμαι επαγγελματίας του χώρου όπως ανέφερα. Δηλαδή αν εσύ κάθε χρόνο βλέπεις χαμηλότερες τιμές και από τους 3 παρόχους ταυτόχρονα σε χαλάει δηλαδή? Γιατί μερικοί άνθρωποι κολλάτε σε μια λέξη και χάνεται την ουσία? Το θέμα που έβαλα απο την αρχή είναι 1 : είναι ή δεν είναι (ταυτόχρονα αν θες , καρτελιασμενα αν σου αρέσει περισσότερο) φτηνότερες οι υπηρεσίες και των 3 σε σχέση με πριν 3 χρόνια? Και τέλος γιατί να μην συγκρίνω? Ο καθένας μας έχει ας πούμε 100 ευρώ τον μήνα να ξοδέψει, οκ? Πόσο της % πλήρωνες πριν 3 χρόνια για τηλεπικοινωνιακές σου ανάγκες και πόσο δίνεις τώρα και αντίστοιχα πόσο % έδινες για σουπερμάρκετ και ρεύμα και πόσο δίνεις τώρα? Δεν περιμένω απάντηση όλοι με 10 λεπτά google search θα δουν αυτο που λέω από την αρχή : ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΞΟΔΟ/ΑΝΑΓΚΗ/ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΦΘΗΝΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. Θες να βάλω και σφραγίδα στο κούτελο μου που να γράφει ΚΑΡΤΕΛΙΑΣΜΕΝΟΣ? Την βάζω αν σε κάνει χαρούμενο. Εμένα μου αρκεί που κάθε χρόνο πληρώνω λιγότερα για να έχω περισσότερα. Πραγματικά δεν μπορώ να το εξηγήσω πιο απλά . Λυπάμαι αν δεν καταλαβαίνετε αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Σύνδρομο της Στοκχόλμης much?
ice25 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Δηλαδή παίρνει χονδρική από την Vodafone , χρησιμοποιεί τις υποδομές της (ότι υπάρχει ελεύθερο σε χώρο σε κάθε κεραία) .Και το κάνει μεταπώληση ... όπως κάνουν τα μαγαζιά με ποιοτικά ρούχα στην θεσσαλονικη.. παίρνουν με το κιλό από τους κινεζους (σε μαύρες σακούλες ) και μετά τα μοσχοπουλανε ... μερικοί μπαίνουν στο κόπο και βάζουν και νέες ετικέτες για να φαίνονται ελληνικά η ότι άλλο θελήσουν... οπότε το ερώτημα είναι γιατί να μην πας απευθείας στο κινεζικοί? στην προκείμενη περίπτωση στην vodafone?
Sorath Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 46 minutes ago, ice25 said: οπότε το ερώτημα είναι γιατί να μην πας απευθείας στο κινεζικοί? στην προκείμενη περίπτωση στην vodafone? Λόγω του ανταγωνιστικού πακέτου και της τιμολογιακής πολιτικής τους........ (εδω γελάμε)
tsifotis Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Η frog ειναι φτηνοτερη απο cosmote που χρησιμοποιει το δικτυο της. Τοτε γιατι δεν πανε ολοι frog; Γιατι ολη η Ελλαδα εχει μολις δυο καταστηματα ΣΥΝΟΛΙΚΑ με 2 υπαλληλους το καθενα . Που στα καταστηματα cosmote που ειναι παντου παντου που απασχολουν αμετρητρους υπαλληλους, ενοικια και γενικως εξοδα. Δυο διαφορετικα προϊοντα οταν εχεις να κανεις με εξυπηρετηση πελατη ακομα κι αν χρησιμοποιεις ας πουμε τις ιδιες κεραιες. Σα να συγκρινεις outlet με μαγαζι βιτρινα στην Ερμου. Χρειαζονται και τα μεν και τα δε. Οπως χρειαζονται και τα skroutzoμαγαζα που πουλανε τον φορτιστη samsung 23€ να ερθει σπιτι σε 3 μερες αλλα και το public/πλαισιο/κοτσωβολος ανα πασα στιγμη μπαινεις μεσα και στον πουλανε 32€, τον τσιμπας και φευγεις. Διαφορετικες υπηρεσιες που ανα περιπτωση χρειαζονται αμφοτερες 1
evark Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Κανείς δεν αμφισβητεί ότι συνολικά ο λόγος των παροχών προς το κόστος ανα μηνα έχει αυξηθεί. Πριν 2-3 χρόνια ένα απεριόριστο πρόγραμμα έκανε 50 ευρώ και σήμερα πολύ λιγότερο και συμφωνώ ότι αυτό συμβαίνει σε περιβάλλον όπου όλα τα πάγια έξοδα αυξάνουν, αυτό όμως ΔΕΝ είναι απόδειξη ότι η αγορά δεν είναι καρτέλ. Ισα ισα είναι ενα κόλπο για να κρύψεις την αλήθεια. Το ότι όλοι μαζί, με διαφορά +/-1 μήνα, κάνουν τη καρτοκινητή δυσμενέστερη με τον ίδιο τρόπο, πχ χάσιμο υπολοίπου, αύξηση στη τιμή ανανέωσης κλπ, είναι απόδειξη ότι είναι καρτέλ. Το ότι όλοι μαζί αυξάνουν τα φθηνά προγράμματα με τον ίδιο τρόπο, είναι αποδειξη ότι είναι καρτέλ. Τι να τα κάνω τα απεριόριστα λεπτά και τα 10GB (τα οποία δεν χρησιμοποιώ,) όταν σήμερα πληρώνω 25, και πρίν 2 χρόνια πλήρωνα 22 και πιο πρίν 18, και πιο πρίν έπαιρνα μια κάρτα των 10 και μου αρκούσε όλο το μήνα (τα 20-30 λεπτά το μήνα συν τα 2GB που έπαιρνα ήταν αρκετά). Για μένα (και φαντάζομαι για πολλούς άλλους) το κόστος κινητής αυξήθηκε κατά 250% από 10 σε 25.... Το τέχνασμα όλων (και το κάνουν όλοι μαζί την ίδια στιγμή) είναι απλό, πχ διπλασιάζω τα data πχ από 5GB σε 10GB, σου ανεβάζω και το κόστος του πρόγραμματος 50% και σου λέει μετά πως η υπηρεσία έγινε φθηνώτερη καθώς το GB έγινε φθηνώτερο 25% ομως από τη τσέπη σου βγαίνουν 50% περισσότερα χρήματα.... 1 1
kotzak2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, tsifotis είπε Ασε τον ΟΟΣΑ στην ησυχια του γιατι μαλλον δεν εχεις καταλαβει πως λειτουργει. Οπως και την λεξη καρτελ τι ακριβως σημαινει. Γιατι με το σκεπτικο σου ενω οι μισθοι επεσαν, οπου δεν επεσαν οι τιμες (δηλαδη ΠΑΝΤΟΥ) υπαρχει καρτελ. Που σημαινει οτι ειχαμε καρτελ σε κουρεια, μαναβικα, μπακαλικα ΠΑΝΤΟΥ. Τι εχεις εδω κυριε; πουλας καρπουζια ακριβοτερα απο περυσι ενω οι μισθοι επεσαν; ειστε καρτελ. Τι πουλας εσυ; ξυλα για τη σομπα 20% πανω απο περυσι; ΚΑΡΤΕΛ κι εσεις. You are cartel, and you are cartel EVERYBODY IS CARTEL Για αρχη δεν μπορω να καταλαβω γιατι εισαι γενικα επιθετικος. Αναρωτηθηκες σε καποιο post σου μηπως οι τιμες των σουπερ μαρκετ ανεβαινουν επειδη και αυτα εχου αυξημενα εξοδα. Σου φερνω 2 παραδειγματα (μεταφορικα και μισθοδοσια) τα οποια ειναι ανελαστικα εξοδα και μαλιστα απο τα μεγαλυτερα σε μια επιχειρηση ( αφου ξερεις τι ειναι ο Οοσα θα ξερεις τι ειναι οι ανελαστικες δεπανες). Και τι μια μου λες οτι δεν ειπες οτι τα μεταφορικα αυξανουν το κοστος και την άλλη επεσαν οι μισθοι και οχι οι τιμες στα κουρεια. Μα και τα κουρεια ειναι θυματα των καρτελ. Των καρτελ του ρευματος, των σουπερμαρκετ , των προμηθευτων τους στα υλικα που χρειαζονται. Παρεχουν μια υπηρεσια αλλά χρειαζονται να κανουν χρηση 5-10 καρτελοποιημενων. . Επισης η τιμη του κουρεματος επηρεαζεται και απο μη κατρτελοποιημενες υπηρεσιες πχ αυξηση ενοικιων. Τλσπ δεν θα καθισω να σου εξηγησω πως λειτουργει η αγορα. αν πραγματικα θες να μαθεις για τα καρτελ δες το βιντεο του greekonomics θα καταλαβεις βλεποντας το γιατι δεν ερχεται καποιος να πουλησει φθηνοτερα και μα τα σαρωσει ολα. Η απαντηση ειναι απλη. Τον πρωτο χρονο θα τα σαρωσειολα αλλά οταν θα ριξουν και οι αλλοι τις τιμες τους , τα κερδη τους θα ειναι ψίχουλα σε σχεση με αυτα που εβγαζαν. Ακομη και αυτος που θα ξεκινησει πρωτος την πτωση την πρωτη χρονια θα βγαλει 1000 γιατι ολοι θα πανε σε αυτον , την δευτερη χρονια ομως θα βγαλει 300 γιατι και οι αλλοι θα ριξουν τις τιμες τους , Δες το βιντεο , θα καταλαβεις πολλά. Και να θυμασαι οτι δεν χρειαζεται να προσπαθεις να μειωσεις τις γνωσεις των αλλων συνομιλητων σου γιατι θυμαμαι οτι καποιος σοφος ειχε πει οτι αυτο ειναι μια μορφη αμυνας. Για συγκεκριμανα ατομα. Αλλά δεν θα σου πω ποιος. Μαθε ννα ψαχνεις Επεξ/σία 29 Μαρτίου από kotzak2017
tsifotis Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 1 ώρα πριν, kotzak2017 είπε Για αρχη δεν μπορω να καταλαβω γιατι εισαι γενικα επιθετικος. Αναρωτηθηκες σε καποιο post σου μηπως οι τιμες των σουπερ μαρκετ ανεβαινουν επειδη και αυτα εχου αυξημενα εξοδα. Σου φερνω 2 παραδειγματα (μεταφορικα και μισθοδοσια) τα οποια ειναι ανελαστικα εξοδα και μαλιστα απο τα μεγαλυτερα σε μια επιχειρηση ( αφου ξερεις τι ειναι ο Οοσα θα ξερεις τι ειναι οι ανελαστικες δεπανες). Και τι μια μου λες οτι δεν ειπες οτι τα μεταφορικα αυξανουν το κοστος και την άλλη επεσαν οι μισθοι και οχι οι τιμες στα κουρεια. Μα και τα κουρεια ειναι θυματα των καρτελ. Των καρτελ του ρευματος, των σουπερμαρκετ , των προμηθευτων τους στα υλικα που χρειαζονται. Παρεχουν μια υπηρεσια αλλά χρειαζονται να κανουν χρηση 5-10 καρτελοποιημενων. . Επισης η τιμη του κουρεματος επηρεαζεται και απο μη κατρτελοποιημενες υπηρεσιες πχ αυξηση ενοικιων. Τλσπ δεν θα καθισω να σου εξηγησω πως λειτουργει η αγορα. αν πραγματικα θες να μαθεις για τα καρτελ δες το βιντεο του greekonomics θα καταλαβεις βλεποντας το γιατι δεν ερχεται καποιος να πουλησει φθηνοτερα και μα τα σαρωσει ολα. Η απαντηση ειναι απλη. Τον πρωτο χρονο θα τα σαρωσειολα αλλά οταν θα ριξουν και οι αλλοι τις τιμες τους , τα κερδη τους θα ειναι ψίχουλα σε σχεση με αυτα που εβγαζαν. Ακομη και αυτος που θα ξεκινησει πρωτος την πτωση την πρωτη χρονια θα βγαλει 1000 γιατι ολοι θα πανε σε αυτον , την δευτερη χρονια ομως θα βγαλει 300 γιατι και οι αλλοι θα ριξουν τις τιμες τους , Δες το βιντεο , θα καταλαβεις πολλά. Και να θυμασαι οτι δεν χρειαζεται να προσπαθεις να μειωσεις τις γνωσεις των αλλων συνομιλητων σου γιατι θυμαμαι οτι καποιος σοφος ειχε πει οτι αυτο ειναι μια μορφη αμυνας. Για συγκεκριμανα ατομα. Αλλά δεν θα σου πω ποιος. Μαθε ννα ψαχνεις Αρχικα δεν βλεπω καποια επιθετικοτητα. Ερχεσαι να απαντησεις σε κατι που δεν ισχυριζομαι καν, οτι οι εταιρειες χρεωνουν ακριβα στην Ελλαδα γιατι τα μεταφορικα ειναι ακριβα κι οτι οι μισθοι ειναι υψηλοι. Και μαλιστα με υφακι για το αν θυμαμαι καν τι ειναι ο ΟΟΣΑ. Εντωμεταξυ ειχα γραψει οτι επι λεξει για το οτι τα εξοδα των ελληνικων επιχειρησεων ειναι πανακριβα για πολλους και συνθετους λογους. Και αναφερεις τον ΟΟΣΑ ως παραδειγμα κατα ποσο λαθος ηταν η προσεγγιση του αφου αυτα που ευαγγελιζονταν δεν τα εκπληρωσε. Αρχικα ο ΟΟΣΑ ποτε δεν ισχυριστικε οτι η Ελλαδα ηταν σε κριση επειδη ειχε υψηλους μισθους, θα γελουσαν και τα τσιμεντα. Μεταξυ αλλων μιλουσε για την πολυ χαμηλη παραγωγικοτητα, που παραμενει. Κατι που ο κοσμος δεν μπορει να καταλαβει γιατι ελεγε και λεει μεχρι σημερα "μα καλα εγω δουλευω 10 ωρες και ο Γερμανος 8, πως γινεται να με λες μη παραγωγικο" ενω το προβλημα ειναι η ελλειψη μεθοδου μηχανοργανωσης και αξιολογησης, η αργομισθια, κλπ. Γιατι σημασια δεν εχει το ποσες ωρες δουλευεις αλλα ποσο αποδιδουν. Ιδανικα δεν θες 6 ατομα που πληρωνονται 900€ και με απληρωτες υπερωριες ενα 11ωρο ο καθενας να χανουν χρονο σε τηλεφωνα, υπογραφες περαδωθε, ξεπερασμενα μεσα και επαναλαμβανομενα λαθη απο ωχαδερφισμο και απαρχαιωμενες τακτικες και νοοτροπια. Μπορει για την ιδια ακριβως δουλεια 2 ατομα που παιρνουν 1500€ σε αυστηρο 8ωρο να φτανουν και να περισσεουν. Κατι στο οποιο η Ελλαδα νοσει σε σχεση με προηγμενες χωρες. Και σε δημοσιο και σε ιδιωτικο τομεα. Απο εναν εκτελωνισμο σε μια πιστοποιηση ή επισκευη ζημιας παντα χανονται αμετρητες εργατοωρες σε σχεση με το ιδανικο. Για την κριση δεν φταιγανε οι υψηλοι μας μισθοι, ο ΟΟΣΑ μιλουσε για δυσαναλογους μισθους και συνταξεις σε ιερες αγελαδες. Κατι ΕΦΑΠΑΞ και τριπλες συνταξεις απο το πουθενα. Και φυσικα τι εκαναν οι ελληνικες κυβερνησεις; μεταξυ αλλων την πιο γρηγορη βλακωδη λυση να ριξουν τον ηδη χαμηλο μισθο. Που φυσικα καθε αλλο παρα βοηθησε την αγορα και τις τιμες της. Και ερχονται καποιοι να λενε "α ειδατε απετυχε η περιφημη εργαλειοθηκη του ΟΟΣΑ" Οποτε καλα εκανες και ειδες επεισοδια του Μαρινακη αλλα μην πας να διδαξεις και τον κοσμο οικονομικα, ποσο μαλλον μαθηματα συμπεριφορα. Να χαρεις.
pp6210 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 15 ώρες πριν, ideal09 είπε Εγώ το είπα αυτό και προφανώς δεν παίρνεις απ' εδω αν και εχει χρονια που το εκανα, δεν γνωριζω με e-sim τι γινεται. Ισως να μπορεις να αγορασεις και ηλεκτρονικά. Οι Πολωνικοι οι παροχοι ειναι τζαμπα(Μπορει να δινουν βεβαια 80gb με 5 ευρω αλλα τα 10 να χρησιμοποιουνται με roaming που και παλι μια χαρα ειναι). επειδη με ενδιαφερει αμεσα το εψαξα φιλε, στη lycamobile ιταλιας, εχει ψιλα γραμματα οπως πρωτη ενεργοποιηση αριθμου μεσα στην ιταλια, και γενικα κατι ελεγχους που τους δινουν το δικαιωμα να στο κοψουν ή να μην ισχύουν τα δωρεαν λεπτα και σμσ και να χρεωνονται κανονικα (αν π.χ. οι κλησεις ξεκινανε συνεχεια απο αλλη χωρα που σημαινει οτι δεν μενεις ιταλια και κατι τετοια), αρα δεν ειναι μια συγκρισιμη επιλογη στη συζητηση μας ΥΓ παιδια εχει κουρασει λιγο με τα σεντονια περι καρτελ και σουπερμαρκετ και οασα και μισθοι και μπλα μπλα εκτος θεματος, το κανει πολυ δυσκολο να παρακολουθησουμε τα μηνυματα και τη συζητηση που ειναι εντος θεματος...
syma x5c-1 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Στις 28/3/2025 στις 11:25 ΠΜ, jimakris είπε Ποια κλοπή φίλε μου? Σου έταξε κανείς μεταφορά αχρησιμοποίητου υπολοίπου και δεν στην έδωσε? Εγώ αναφέρομαι ξεκάθαρα σε θέματα τιμών. Συγκεκριμένα λοιπόν στην εταιρεία που είμαι δίναμε το Mobile 10GB και απεριόριστα λεπτά και SMS στα 40€ πριν 3 χρόνια και σήμερα δίνουμε το Unlimited All στα 25 ευρω. Έχει αύξηση ή μείωση τιμής; Για να συνεννοηθούμε επιτέλους... Και ποιές οι συνθήκες του δικτύου τότε και ποιές τώρα?Θεωρητικά με το 5G με τις ίδιες κεραίες εξυπηρετούνται περισσότεροι χρήστες,άρα λιγότερο κόστος ,άρα λογικό να πέσουν οι τιμές αφού όλα είναι voip πιά.
amadou Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 17 ώρες πριν, pp6210 είπε δεν αναφερομουν σε σενα τι παρεξηγηθηκες; Τίποτα... δεν παρεξηγήθηκα... Όλα καλά! 17 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Όταν καλέσεις απο ελληνικό νούμερο σε ξένο δεν θα σου τραβήξει απο το πακέτο με τα δωρεάν λεπτά ομιλίας αλλά θα σε χρεώσει κανονικά.Κάνω λάθος; Πολύ πιθανό, δεν το ξέρω 100% να στο απαντήσω. Έχω κάνει δοκιμές από σταθερά τηλ. και είδα χρεώσεις κανονικές όπως αν καλούσες Ελληνικά νούμερα, τώρα με "πακέτα" "δωρεάν λεπτά" κτλ. δεν έχω ασχοληθεί ποτέ, ούτε το έχω δοκιμάσει, οπότε δεν ξέρω να σου απαντήσω. Από την άλλη, είμαι σίγουρος οτι από τα σταθερά που κάλεσα κινητά τηλ. εντός ΕΕ, χρησιμοποίησα τα λεπτά του "πακέτου" γιατί πιά καμία εταιρία δε σου δίνει σταθερό με χρώση ανα κλήση, όλες "πακέτα" σου δίνουν. Επειδή καλώ σχεδόν καθημερινά σε κινητά τηλ. εντός ΕΕ (από σταθερό όμως) βλέπω τις χρεώσεις χωρίς επιβλαρυνση (έχω το πιο ελάχιστο πακέτο που δίνουν και ποτέ δεν ξεπερνάω τα "δωρεάν" λεπτά του "πακέτου" - αν χρέωναν επιπλέον θα είχα δεί διαφορά στο λογαριασμό...).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα