andreas1gr Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 1 ώρα πριν, makis269 είπε βάλε κάποιον να κοιτάει το κινητό σου στο άλλο δωμάτιο και να σου στέλνει ημειλ στο πισι 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Δάκρυσα 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 3
lector Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 3 ώρες πριν, gorge18 είπε Δεν ειναι προβλημα ενα μετρο εξτρα ασφαλειας. Μετα θα διαβαζουμε posts οτι μπηκαν στην τραπεζα και μου πηραν τα λεφτα.. Οποιος καει απο το χυλο, φυσαει και το γιαουρτι. Θα επρεπε να υπαρχει επιλογη να απενεργοποιηθει το μετρο αυτο. Και οποιοδηποτε μετρο. Και απλα να αποποιειται ταυτοχρονα οποιαδηποτε ευθυνη η τραπεζα σε περιπτωση απατης. Εδω εχει βαλει η βονταφον pin στην εφαρμογη του κινητου, καπου ωπα δηλαδη, ανησυχουν μη μπει καποιος και μου πληρωσει κρυφα τους λογαριασμους; 4
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Μερικοί πρέπει να είναι τσακωμένοι εκτός απο το χιούμορ και με τον σαρκασμό.
gorge18 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 37 λεπτά πριν, lector είπε Οποιος καει απο το χυλο, φυσαει και το γιαουρτι. Θα επρεπε να υπαρχει επιλογη να απενεργοποιηθει το μετρο αυτο. Και οποιοδηποτε μετρο. Και απλα να αποποιειται ταυτοχρονα οποιαδηποτε ευθυνη η τραπεζα σε περιπτωση απατης. Εδω εχει βαλει η βονταφον pin στην εφαρμογη του κινητου, καπου ωπα δηλαδη, ανησυχουν μη μπει καποιος και μου πληρωσει κρυφα τους λογαριασμους; Καλο αυτο αλλα πιστευω οτι ακομα και αν γινοταν, παλι θα εβγαιναν και θα ελεγαν η τραπεζα φταιει.. 2
elfot6 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 23 ώρες πριν, DrLo είπε Μακάρι κάποια στιγμή να βρεθεί τρόπος να μπορείς να έχεις το κινητό οπουδήποτε. Είσαι σατανας ! Απλά .... 1 3
Pelopidas82 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Εμένα γιατί μου φαίνεται λίγο ύποπτο αυτό το ερώτημα του φίλου μας!!! Συγνώμη κιόλας αλλά σκεφτόμουν ότι θέλει να κάνει κάτι κακό !!! Πείτε μου ότι δεν το σκεφτήκατε!!! 4
jimmy213 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 1 hour ago, lector said: Θα επρεπε να υπαρχει επιλογη να απενεργοποιηθει το μετρο αυτο. Και οποιοδηποτε μετρο. Και απλα να αποποιειται ταυτοχρονα οποιαδηποτε ευθυνη η τραπεζα σε περιπτωση απατης. Όχι, δεν θα έπρεπε όταν πρόκειται για λεφτά. 1 hour ago, Pelopidas82 said: Εμένα γιατί μου φαίνεται λίγο ύποπτο αυτό το ερώτημα του φίλου μας!!! Συγνώμη κιόλας αλλά σκεφτόμουν ότι θέλει να κάνει κάτι κακό !!! Πείτε μου ότι δεν το σκεφτήκατε!!! Χαζό σίγουρα. Τώρα αν κρύβεται και κάτι άλλο από πίσω, ποτέ δεν ξέρεις.
poulinos Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου On 27/03/2025 at 18:42, vounisios said: Καλησπερα φιλοι μου.καθε φορα που θελω να μπω στο λογαριασμο μου της ALPHA BANK, απο τον υπολογιστη μου,μου ζηταει να βαλω εναν 6ψηφιο αριθμο που τον στελνουν στο κινητο μου...Ειναι σπαστικο να τρεχω στο αλλο δωματιο να δω τον αριθμο & μετα να τον περασω εδω στον Η/Υ μου να μ αφησει να μπω στον λογαριασμο που εχω....Δεν γινεται αυτον τον 6ψηφιο κωδικο να μου τον στελνουν εδω στο ΠΙΣΙ? την γνωμη σας.ευχαριστω. οχι.τοσο απλα.ειναι σε κινητο 1
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 6 hours ago, smpt said: Αν είναι android βάλε το "link to windows" της microsoft Ή λύση είναι αυτή. Και αντίστοιχα μπορείς να βλέπεις τα μηνύματα του iPhone στο Mac σου. 1
StamTheMan Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Περα απο την πλακα,μη μου πειτε οτι δεν ψαχνετε να δειτε που εχετε αφησει το κινητο σας,οταν εισαστε στο σπιτι. Καταλαβαινω τον φιλο απολυτα,καθως εχω παρομοια ενοχληση,λογω μεσης. Πρεπει να εχω φροντισει να εχω το κινητο στο γραφειο,το οποιο ειναι και καταμεστο απο εργαλεια,shells και χειριστηρια προς επισκευη,οποτε συνηθως το κινητο το εχω πανω στη συρταριερα( η μεσα στο ψυγειο/πανω στο πλυντηριο/στο μπαλκονι) με κλειδια,hands free κλπ αντικειμενα που αφηνω οταν μπαινω. Μια ελαφρυνση για σενα θα ειναι να το ρυθμισεις να ζηταει το αποτυπωμα σου στο κινητο και αν τελειωνει εκει η φασαρια. Θα γλυτωνεις τουλαχιστον το να βαζεις συνεχεια τον εξαψηφιο. Εγω το εχω αυτο στο vendora,που βρισκω αντικειμενο προσφοραρα που εχει ανεβει πριν 2 λεπτα και τρεχω αφηνιασμενος να βρω το κινητο για να βαλω το εξαψηφιο στο pc.
adsl2+ Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Απλά έχει τους κωδικούς για την είσοδο αλλά το κινητό που είναι αλλού είναι αλλουνού! 2 1
dimitrins Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 2 hours ago, StamTheMan said: Περα απο την πλακα,μη μου πειτε οτι δεν ψαχνετε να δειτε που εχετε αφησει το κινητο σας,οταν εισαστε στο σπιτι. Καταλαβαινω τον φιλο απολυτα,καθως εχω παρομοια ενοχληση,λογω μεσης. Πρεπει να εχω φροντισει να εχω το κινητο στο γραφειο,το οποιο ειναι και καταμεστο απο εργαλεια,shells και χειριστηρια προς επισκευη,οποτε συνηθως το κινητο το εχω πανω στη συρταριερα( η μεσα στο ψυγειο/πανω στο πλυντηριο/στο μπαλκονι) με κλειδια,hands free κλπ αντικειμενα που αφηνω οταν μπαινω. Μια ελαφρυνση για σενα θα ειναι να το ρυθμισεις να ζηταει το αποτυπωμα σου στο κινητο και αν τελειωνει εκει η φασαρια. Θα γλυτωνεις τουλαχιστον το να βαζεις συνεχεια τον εξαψηφιο. Εγω το εχω αυτο στο vendora,που βρισκω αντικειμενο προσφοραρα που εχει ανεβει πριν 2 λεπτα και τρεχω αφηνιασμενος να βρω το κινητο για να βαλω το εξαψηφιο στο pc. Tτσέπες δεν έχεις ? Πάρε μια γυναικεία τσάντα, prada κατα προτίμηση Εγώ έτσι κυκλοφορω σπίτι 1 3
AntiCambeR Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 4 ώρες πριν, adsl2+ είπε Απλά έχει τους κωδικούς για την είσοδο αλλά το κινητό που είναι αλλού είναι αλλουνού! Η μπορεί να φοβάται την θανατηφόρα ακτινοβολία του κινητού και να μην τον βολεύει να φοράει αλουμινόχαρτο στο κεφάλι. 😅 7
StamTheMan Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 4 ώρες πριν, dimitrins είπε Tτσέπες δεν έχεις ? Πάρε μια γυναικεία τσάντα, prada κατα προτίμηση Εγώ έτσι κυκλοφορω σπίτι Τι τσεπες ρε μαν,να εχω το κινητο στην τσεπη μεσα στο σπιτι; Πιο λογικο να φοραω την prada,αλλα ειμαι πολυ πλεμπα για κατι τετοιο. 4
BadBoy Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Δεν καταλαβαίνω το υποτίθεται χιούμορ/ειρωνία, είναι όντως πολύ βολικό να έχεις το κινητό οπουδήποτε και να τα βλέπεις όλα από το PC. Μια λύση είναι το MyPhoneExplorer, δουλεύει και μέσω WiFi και δε χρειάζεται να συνδεθείς με κάποιο λογαριασμό όπως στο πρόγραμμα της Microsoft. Θα το έχεις να τρέχει μόνιμα και ότι SMS/ειδοποίηση έρχεται στο κινητό θα πετάγεται κάτω δεξιά στη μπάρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα