vounisios Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Καλησπερα φιλοι μου.καθε φορα που θελω να μπω στο λογαριασμο μου της ALPHA BANK, απο τον υπολογιστη μου,μου ζηταει να βαλω εναν 6ψηφιο αριθμο που τον στελνουν στο κινητο μου...Ειναι σπαστικο να τρεχω στο αλλο δωματιο να δω τον αριθμο & μετα να τον περασω εδω στον Η/Υ μου να μ αφησει να μπω στον λογαριασμο που εχω....Δεν γινεται αυτον τον 6ψηφιο κωδικο να μου τον στελνουν εδω στο ΠΙΣΙ? την γνωμη σας.ευχαριστω. 1 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Μαρτίου Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου Όχι, είναι μέτρο ασφαλείας. Σου λέει, αν πάει κάποιος να μπει από υπολογιστή, να πάει στο κινητό του κατόχου μήνυμα, ώστε αν είναι λαδιά να κινητοποιηθεί. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 17 λεπτά πριν, vounisios είπε Καλησπερα φιλοι μου.καθε φορα που θελω να μπω στο λογαριασμο μου της ALPHA BANK, απο τον υπολογιστη μου,μου ζηταει να βαλω εναν 6ψηφιο αριθμο που τον στελνουν στο κινητο μου...Ειναι σπαστικο να τρεχω στο αλλο δωματιο να δω τον αριθμο & μετα να τον περασω εδω στον Η/Υ μου να μ αφησει να μπω στον λογαριασμο που εχω....Δεν γινεται αυτον τον 6ψηφιο κωδικο να μου τον στελνουν εδω στο ΠΙΣΙ? την γνωμη σας.ευχαριστω. Γιατί δεν έχεις το κινητό μαζί σου; 2 1
vounisios Δημοσ. 27 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου Οκ....σ ευχαριστω πολυ φιλε μου. Αρα να μην ψαχνω αλλες λυσεις. καλο σου βραδυ! 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Γιατί δεν έχεις το κινητό μαζί σου; Το κινητο απλα δεν το εχω εδω στο δωματιο που εχω το πισι, το εχω σε αλλο δωματιο,κοντα εννοειται. 1 9
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 3 λεπτά πριν, vounisios είπε Οκ....σ ευχαριστω πολυ φιλε μου. Αρα να μην ψαχνω αλλες λυσεις. καλο σου βραδυ! Το κινητο απλα δεν το εχω εδω στο δωματιο που εχω το πισι, το εχω σε αλλο δωματιο,κοντα εννοειται. Πάρε το δίπλα σου όταν θες να μπεις στην alpha.Τι πιο απλό; 2 1
chios Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πάρε το δίπλα σου όταν θες να μπεις στην alpha.Τι πιο απλό; Το απλό για κάποιους είναι περίπλοκο για μερικούς. 1 2
Δημοφιλής ανάρτηση DrLo Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 27 Μαρτίου 36 λεπτά πριν, vounisios είπε Το κινητο απλα δεν το εχω εδω στο δωματιο που εχω το πισι, το εχω σε αλλο δωματιο,κοντα εννοειται. Μακάρι κάποια στιγμή να βρεθεί τρόπος να μπορείς να έχεις το κινητό οπουδήποτε. 2 44
vagos789 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Δεν βλεπω να λυνεται αυτο το προβλημα,οχι τουλαχιστον με την τεχνολογια που κατεχει εως σημερα η ανθρωποτητα 2 8
gorge18 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 4 ώρες πριν, vagos789 είπε Δεν βλεπω να λυνεται αυτο το προβλημα,οχι τουλαχιστον με την τεχνολογια που κατεχει εως σημερα η ανθρωποτητα Δεν ειναι προβλημα ενα μετρο εξτρα ασφαλειας. Μετα θα διαβαζουμε posts οτι μπηκαν στην τραπεζα και μου πηραν τα λεφτα.. 1
vagos789 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Αναφερομαι στην δυσκολια να ειναι το pc και το κινητο στο ιδιο δωματιο
makis269 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου (επεξεργασμένο) βάλε κάποιον να κοιτάει το κινητό σου στο άλλο δωμάτιο και να σου στέλνει ημειλ στο πισι *πως μου αρέσουν αυτές οι παρασκευές . Επεξ/σία 28 Μαρτίου από makis269 2 9
SabotazNic Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 7 ώρες πριν, vagos789 είπε Δεν βλεπω να λυνεται αυτο το προβλημα,οχι τουλαχιστον με την τεχνολογια που κατεχει εως σημερα η ανθρωποτητα Καλα, χαλαρωσε. Αν το alpha code πηγαινει στο viber, αρκει ενα λινκ μεταξυ κινητου-pc για να βλεπεις τα μηνυματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα