Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι μου.καθε φορα που θελω να μπω στο λογαριασμο μου της ALPHA BANK, απο τον υπολογιστη μου,μου ζηταει να βαλω εναν 6ψηφιο αριθμο που τον στελνουν στο κινητο μου...Ειναι σπαστικο να τρεχω στο αλλο δωματιο να δω τον αριθμο & μετα να τον περασω εδω στον Η/Υ μου να μ αφησει να μπω στον λογαριασμο που εχω....Δεν γινεται αυτον τον 6ψηφιο κωδικο να μου τον στελνουν εδω στο ΠΙΣΙ?  την γνωμη σας.ευχαριστω.

ΚΩΔΙΚΟΣ.jpg

• Confused 1
  • Haha 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Όχι, είναι μέτρο ασφαλείας.

Σου λέει, αν πάει κάποιος να μπει από υπολογιστή, να πάει στο κινητό του κατόχου μήνυμα, ώστε αν είναι λαδιά να κινητοποιηθεί.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, vounisios είπε

Καλησπερα φιλοι μου.καθε φορα που θελω να μπω στο λογαριασμο μου της ALPHA BANK, απο τον υπολογιστη μου,μου ζηταει να βαλω εναν 6ψηφιο αριθμο που τον στελνουν στο κινητο μου...Ειναι σπαστικο να τρεχω στο αλλο δωματιο να δω τον αριθμο & μετα να τον περασω εδω στον Η/Υ μου να μ αφησει να μπω στον λογαριασμο που εχω....Δεν γινεται αυτον τον 6ψηφιο κωδικο να μου τον στελνουν εδω στο ΠΙΣΙ?  την γνωμη σας.ευχαριστω.

ΚΩΔΙΚΟΣ.jpg

Γιατί δεν έχεις το κινητό μαζί σου;

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.

Οκ....σ ευχαριστω πολυ φιλε μου. Αρα να μην ψαχνω αλλες λυσεις. καλο σου βραδυ!

1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Γιατί δεν έχεις το κινητό μαζί σου;

Το κινητο απλα δεν το εχω εδω στο δωματιο που εχω το πισι, το εχω σε αλλο δωματιο,κοντα εννοειται.

• Confused 1
  • Haha 9
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vounisios είπε

Οκ....σ ευχαριστω πολυ φιλε μου. Αρα να μην ψαχνω αλλες λυσεις. καλο σου βραδυ!

Το κινητο απλα δεν το εχω εδω στο δωματιο που εχω το πισι, το εχω σε αλλο δωματιο,κοντα εννοειται.

Πάρε το δίπλα σου όταν θες να μπεις στην alpha.Τι πιο απλό;

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πάρε το δίπλα σου όταν θες να μπεις στην alpha.Τι πιο απλό;

Το απλό για κάποιους είναι περίπλοκο για μερικούς. 

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.

Δεν βλεπω να λυνεται αυτο το προβλημα,οχι τουλαχιστον με την τεχνολογια που κατεχει εως σημερα η ανθρωποτητα

• Like 2
  • Haha 8
Δημοσ.
4 ώρες πριν, vagos789 είπε

Δεν βλεπω να λυνεται αυτο το προβλημα,οχι τουλαχιστον με την τεχνολογια που κατεχει εως σημερα η ανθρωποτητα

Δεν ειναι προβλημα ενα μετρο εξτρα ασφαλειας. Μετα θα διαβαζουμε posts οτι μπηκαν στην τραπεζα και μου πηραν τα λεφτα.. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βάλε κάποιον να κοιτάει το κινητό σου στο άλλο δωμάτιο και να σου στέλνει ημειλ στο πισι

*πως μου αρέσουν αυτές οι παρασκευές .

Επεξ/σία από makis269
  • Like 2
  • Haha 9
Δημοσ.
7 ώρες πριν, vagos789 είπε

Καλα, χαλαρωσε. Αν το alpha code πηγαινει στο viber, αρκει ενα λινκ μεταξυ κινητου-pc για να βλεπεις τα μηνυματα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...