Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ το φόρουμ. Εδώ και αρκετό καιρό, με δίαφορα bluetooth ακουστήκα το siri μια εκτελεί της εντολές μία ζητάει ξεκλείδωμα του κινητού.
Εντολές τύπου "παίξε αυτό στο spotify" ή "κάλεσε τον τάδε".

Δεν το κάνει πάντα ... Το allow siri when locked είναι ενεργοποιημένο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ace Of Spades είπε

Χαιρετώ το φόρουμ. Εδώ και αρκετό καιρό, με δίαφορα bluetooth ακουστήκα το siri μια εκτελεί της εντολές μία ζητάει ξεκλείδωμα του κινητού.
Εντολές τύπου "παίξε αυτό στο spotify" ή "κάλεσε τον τάδε".

Δεν το κάνει πάντα ... Το allow siri when locked είναι ενεργοποιημένο.

Το (allow siri when locked) σου επιτρέπει να τρέξεις την Siri για απλά αιτήματα. Όταν όμως ζητάς πρόσβαση σε περιεχόμενο/πληροφορίες από εφαρμογές οι οποίες απαιτούν ξεκλείδωμα τηλεφώνου λογικό να στο ζητάει. 

Δημοσ.

Και το "Use with siri requests" είναι ενεργοποιημένο στο Spotify και στο Phone.

Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σήμερα θα πω 'Siri call home" και θα καλέσει και αύριο μπορεί να απαντήσει " You need to unlock your Iphone first"
Ανεξαρτητα από την bluetooth συσκευή

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ace Of Spades είπε

Και το "Use with siri requests" είναι ενεργοποιημένο στο Spotify και στο Phone.

Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σήμερα θα πω 'Siri call home" και θα καλέσει και αύριο μπορεί να απαντήσει " You need to unlock your Iphone first"
Ανεξαρτητα από την bluetooth συσκευή

Μήπως είχες ώρες από την τελευταία φορά που το ξεκλείδωσες.? Γιατί το ίδιο κάνει και το FaceID για ασφάλεια μετά από ώρες σου ζητάει ξεκλείδωμα με κωδικό (χωρίς να έχεις αποτυχημένα face id attempts).

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ramarg είπε

Μήπως είχες ώρες από την τελευταία φορά που το ξεκλείδωσες.? Γιατί το ίδιο κάνει και το FaceID για ασφάλεια μετά από ώρες σου ζητάει ξεκλείδωμα με κωδικό (χωρίς να έχεις αποτυχημένα face id attempts).

Αφού το πρωί πχ που ξυπνάω δεν μου ζητάει ποτέ Passcode, είναι κάποια ρύθμιση μήπως ?

Επίσης δεν πρέπει να έχει να κάνει με αυτό, γιατι με το κράνος μπορεί να έχω ανοίξει στο φανάρι να στείλω μήνυμα, και 5 λεπτά μετά να θέλω να πάρω τηλ ενώ οδηγάω και να μήν με αφήνει.

Και με airpods συμβαίνει κάτι αντιστοιχο οπότε αποκλείουμε την ασυμβατότητα λόγω μη apple προϊόντος.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ace Of Spades είπε

Αφού το πρωί πχ που ξυπνάω δεν μου ζητάει ποτέ Passcode, είναι κάποια ρύθμιση μήπως ?

Επίσης δεν πρέπει να έχει να κάνει με αυτό, γιατι με το κράνος μπορεί να έχω ανοίξει στο φανάρι να στείλω μήνυμα, και 5 λεπτά μετά να θέλω να πάρω τηλ ενώ οδηγάω και να μήν με αφήνει.

Και με airpods συμβαίνει κάτι αντιστοιχο οπότε αποκλείουμε την ασυμβατότητα λόγω μη apple προϊόντος.

Μου έχει συμβεί και μένα τώρα που το λες (σε άκυρες στιγμές) απλά δεν έδωσα σημασία εκείνη τη στιγμή. Ξέρω πάντως πόσο ενοχλητικό είναι (να ζητάς να κάνει απλά μία κλήση και να μην το κάνει).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...