SabotazNic Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Στις 27/3/2025 στις 7:16 ΜΜ, darkmatinee είπε Σύμφωνοι, αλλά όσοι είναι στη cosmote, μπορούν να γυρίσουν σε αυτό μέχρι να ξαναμπεί η προσφορά Κανεις φορητοτητα σε 2 εργασιμες, και ξανα επιστρεφεις στην cosmote. Δεν χρειαζεται καν να ασχοληθεις με voda/nova
ultrahd Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Παιδιά για πείτε εύκολες λύσεις για γρήγορη φορητότητα προς καρτοκινητο Vodafone ή nova ? Χωρίς να χρεωθείς για αρχική κάρτα στη φορητότητα φυσικά. Κάτι έχει ειπωθεί σε διπλανό νήμα για κάρτες sim nova f2g που μπορείς να πάρεις απευθείας από κάποια πρατήρια AVIN.Αν πάρεις μια τέτοια μπορείς στη συνέχεια να κάνεις εύκολα π.χ. online τη φορητότητα μόνος σου? Επίσης μπορείς να την κάνεις τη φορητότητα χωρις να χρεωθείς για αρχική κάρτα στη nova/Vodafone?
Doubt Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Στις 27/3/2025 στις 5:11 ΜΜ, Arkin είπε Στους 9 μηνες οι 2 ειναι δωρο δηλαδη παει 13x7 και οχι 13x9. Πολυ δυνατη οπως και να εχει καμια σχεση με το neo των 24 ευρω. Μετά το 9μηνο όμως; Περιμένεις την επόμενη προσφορά;
Arkin Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Στις 27/3/2025 στις 8:07 ΜΜ, Doubt είπε Μετά το 9μηνο όμως; Περιμένεις την επόμενη προσφορά; Μετα ολο και κατι θα βγει αλλιως frog unlimited με 144 το χρονο και τελος επιλογες παντα υπαρχουν. Σε 9 μηνες θα ειμαστε Δεκεμβριο παντα παιζουν προσφορες εκεινο τον καιρο. Ειναι καλη τιμη τα 8.5 το μηνα για 9 μηνες για απεριοριστα ολα. Τοτε μπορει να υπαρχει συμβολαιο με 13 απεριοριστα ολα δεν ξερουμε.
Giwrgosdr Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Καλησπέρα εγώ έχω 2 σιμ μία κοσμοτέ που ενεργοποίησα το neo με 24 πριν λίγες μέρες και μία vodafone. Αξίζει να ακυρώσω το νέο και να κάνω το vodafone φορητότητα? Επίσης το neo μπορώ να το ακυρώσω χωρίς να πληρώσω κάτι; Τώρα είμαι στον πρώτο μήνα δωρεάν. Ευχαριστώ
elpenor Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 27/3/2025 στις 5:11 ΜΜ, Arkin είπε Να ξερετε δεν ειναι 13 το μηνα. Παιζει και το πακετο data month με 8.5 ευρω και δινει κανονικα την προσφορα. Αρα στους 3 μηνες ο 1 παει δωρο οποτε βγαινει αρκετα χαμηλοτερα απο τα 13. Στους 9 μηνες οι 2 ειναι δωρο δηλαδη παει 13x7 και οχι 13x9. Πολυ δυνατη οπως και να εχει καμια σχεση με το neo των 24 ευρω. Στις 27/3/2025 στις 5:37 ΜΜ, emperor4her είπε Λεει με ενεργοποιηση του CU COMBO FLOW, το οποιο κοστιζει 11,8Ε σε σχεση με το data month με τιμη 8.5Ε. Αν μπορείτε θα τα εξηγήσετε αυτά με απλά λόγια για όσους δεν έχουν ιδέα από καρτοκινητή. Εγώ είχα ένα συμβόλαιο family unlimited με 4 νούμερα και extra sim στην Cosmote που έληξε πριν από λίγες μέρες και έφριξα με αυτά που μου ζήτησαν για να ανανεώσω. Ευτυχώς είχα πάρει δύο νέα νούμερα με 109 από την προσφορά FROG BF για να έχω unlimited internet οπότε το είδα ψύχραιμα και λέω θα πάω σε άλλη εταιρεία μέχρι να μου κάνουν κάποια σοβαρή προσφορά. Πήγα στην Vodafone CU πριν από λίγες ώρες που έγραφε όλα unlimited (με κόφτη ταχύτητας στα 300GB) με 13 ευρώ το μήνα. 1. Αν παραμείνω στην CU αρκεί να πληρώνω τα 13 το μήνα; Αν βάζω μόνο τα 11,8 θα έχω μόνο data και όχι χρόνο ομιλίας; 2. Τι ακριβώς εννοείς @Arkin για το data month με 8.5 ευρώ; Ότι μπορείς να ενεργοποιείς μόνο αυτό και όχι τον χρόνο ομιλίας; Γιατί λες ότι στους 3 μήνες ο ένας είναι δώρο άρα στους 9 οι δύο και όχι στους 9 οι 3; Γιατί μας ταλαιπωρούν τόσο; Εγώ είχα βάλει ταβάνι τα 135 ευρώ για τα 4 νούμερα και την extra sim και με παίρνει ο πωλητής και αρχίζει να μου λέει για προσφορά για εμένα το πρώτο νούμερο 46 ευρώ, τον έκοψα εκεί και του λέω ο χρόνος μας κοστίζει μην τον σπαταλάμε άδικα... Επεξ/σία 27 Μαρτίου από elpenor
Arkin Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Στις 27/3/2025 στις 9:21 ΜΜ, elpenor είπε Αν μπορείτε θα τα εξηγήσετε αυτά με απλά λόγια για όσους δεν έχουν ιδέα από καρτοκινητή. Εγώ είχα ένα συμβόλαιο family unlimited με 4 νούμερα και extra sim στην Cosmote που έληξε πριν από λίγες μέρες και έφριξα με αυτά που μου ζήτησαν για να ανανεώσω. Ευτυχώς είχα πάρει δύο νέα νούμερα με 109 από την προσφορά FROG BF για να έχω unlimited internet οπότε το είδα ψύχραιμα και λέω θα πάω σε άλλη εταιρεία μέχρι να μου κάνουν κάποια σοβαρή προσφορά. Πήγα στην Vodafone CU πριν από λίγες ώρες που έγραφε όλα unlimited (με κόφτη ταχύτητας στα 300GB) με 13 ευρώ το μήνα. 1. Αν παραμείνω στην CU αρκεί να πληρώνω τα 13 το μήνα; Αν βάζω μόνο τα 11,8 θα έχω μόνο data και όχι χρόνο ομιλίας; 2. Τι ακριβώς εννοείς @Arkin για το data month με 8.5 ευρώ; Ότι μπορείς να ενεργοποιείς μόνο αυτό και όχι τον χρόνο ομιλίας; Γιατί λες ότι στους 3 μήνες ο ένας είναι δώρο άρα στους 9 οι δύο και όχι στους 9 οι 3; Γιατί μας ταλαιπωρούν τόσο; Εγώ είχα βάλει ταβάνι τα 135 ευρώ για τα 4 νούμερα και την extra sim και με παίρνει ο πωλητής και αρχίζει να μου λέει για προσφορά για εμένα το πρώτο νούμερο 46 ευρώ, τον έκοψα εκεί και του λέω ο χρόνος μας κοστίζει μην τον σπαταλάμε άδικα... Επέκταση Εδω εισαι. Η προσφορα θελει μια ενεργοποιηση καποιου πακετου απο τα παρακατω για να ενεργοποιηθει. Το data month εχει 8.5 ευρω οποτε με 8.5 ευρω παιρνεις την προσφορα με τα απεριοριστα καθε μηνα για 9 μηνες. 1 1
elpenor Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Στις 27/3/2025 στις 9:26 ΜΜ, Arkin είπε Εδω εισαι. Η προσφορα θελει μια ενεργοποιηση καποιου πακετου απο τα παρακατω για να ενεργοποιηθει. Το data month εχει 8.5 ευρω οποτε με 8.5 ευρω παιρνεις την προσφορα με τα απεριοριστα καθε μηνα για 9 μηνες. Δηλαδή με 8.5 ευρώ ενεργοποίηση για το Data Month θα έχω unlimited λεπτά ομιλίας και GB. 13/μήνα γράφουν στο πάνω μέρος, παράδειγμα με 11.5 / μήνα έχουν πιο κάτω και τελικά γίνεται και με 8.5 / μήνα, άντε βγάλε άκρη. Θα πάω τον άλλο μήνα σε whatsup, thanks.
Arkin Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Στις 27/3/2025 στις 9:31 ΜΜ, elpenor είπε Δηλαδή με 8.5 ευρώ ενεργοποίηση για το Data Month θα έχω unlimited λεπτά ομιλίας και GB. 13/μήνα γράφουν στο πάνω μέρος, παράδειγμα με 11.5 / μήνα έχουν πιο κάτω και τελικά γίνεται και με 8.5 / μήνα, άντε βγάλε άκρη. Θα πάω τον άλλο μήνα σε whatsup, thanks. Ναι εφοσον εχουν το data month στα πακετα που δινουν την προσφορα ειναι με 8.5 το μηνα. Το 13 ειναι η καρτα που βαζεις. Μειον το φορο παει στα 11.58 ευρω οποτε σου λεει με το πακετο diy/call of all που εχει 11.5 ευρω παιρνεις την προσφορα. Αλλα εχουν και το data month οποτε αφου το εχουν στη δινουν κανονικα. Σε μενουν 3.58 στην καρτα δηλαδη το μηνα στους 3 μηνες ο ενας δωρο. 1
lefta_yparxoun Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου νομίζω (και ελπίζω) πως κάτι παίζεται, κάποιος νέος παίκτης θα εμφανιστεί στην αγορά και οι εταιρείες που το γνωρίζουν προσπαθούν να κάνουν δύσκολη την αρχική του είσοδο δένοντάς μας με τα πακέτα των 9 μηνών. Όλο αυτό βέβαια είναι πολύ καλά για εμάς τους καταναλωτές που πρώτη φορά βλέπουμε να παρουσιάζονται σε ανταγωνιστικές τιμές τα απεριόριστα data
d4mage Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Στις 27/3/2025 στις 5:11 ΜΜ, Arkin είπε Να ξερετε δεν ειναι 13 το μηνα. Παιζει και το πακετο data month με 8.5 ευρω και δινει κανονικα την προσφορα. Αρα στους 3 μηνες ο 1 παει δωρο οποτε βγαινει αρκετα χαμηλοτερα απο τα 13. Στους 9 μηνες οι 2 ειναι δωρο δηλαδη παει 13x7 και οχι 13x9. Πολυ δυνατη οπως και να εχει καμια σχεση με το neo των 24 ευρω. Μα η προσφορά αναφέρει να ανανεώνεις κάθε μήνα με 13,00€ άσχετα με το πακέτο που θα ενεργοποιήσεις μετά που δεν παίζει ρόλο παραμόνο για να περάσει η προσφορά. Εσύ τι ακριβώς εννοείς;
madboy Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Οποιος πάρει την προσφορά αυτή σε 9 μήνες πάει σε Frog στην προσφορά Cyber Monday και παίρνει την κάρτα με 90 ευρω. 1
atux_null Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Στις 27/3/2025 στις 3:02 ΜΜ, emperor4her είπε Ξέρουμε μέχρι πότε ισχύει? Θέλω να κάνω φορητότητα σε κόκκινη και επιστροφή εδώ. Α καλά, 07/04, σόρρυ γκαβομαρα 😅 Προσοχή, γιατί την πάτησα με τους κόκκινους. έχουν μεγάλη καθυστέρηση στις διαδικασίες κ στην φορητότητα.
emperor4her Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Στις 28/3/2025 στις 6:20 ΠΜ, d4mage είπε Μα η προσφορά αναφέρει να ανανεώνεις κάθε μήνα με 13,00€ άσχετα με το πακέτο που θα ενεργοποιήσεις μετά που δεν παίζει ρόλο παραμόνο για να περάσει η προσφορά. Εσύ τι ακριβώς εννοείς; 8.5 ευρώ ενεργοποίηση για το Data Month
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από matrixxx,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα