thermaikos4 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Aν και ηθελα να το εχω frog δεν εχει πακετο με 8,5ευρω, οποτε θα παω σε whatsup.
Antretng Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 28/3/2025 στις 6:20 ΠΜ, d4mage είπε Μα η προσφορά αναφέρει να ανανεώνεις κάθε μήνα με 13,00€ άσχετα με το πακέτο που θα ενεργοποιήσεις μετά που δεν παίζει ρόλο παραμόνο για να περάσει η προσφορά. Εσύ τι ακριβώς εννοείς; Αν καταλαβα καλα, ανανεωνεις 13 ευρω τους επομενους 9 μηνες (πες 11μιση ευρω μετα τους φορους) και απο αυτα τα χρήματα πληρωνεις 8μιση ευρω το πακετο. Απομενουν λοιπον 3 ευρω καθε μηνα στη καρτα να το χρησιμοποιησες για αλλα πακετα ή να τα φυλαξεις για μετα. Μετα το περας των 9 μηνων, αν δεν τα εχεις ξοδεψει, εχεις στο πορτοφολι σου 27 ευρω. Οποτε βγαζεις ενα ή δυο μηνες ακομα με τιποτα πακετα αν το χρησιμοποιουσες το προηγουμενο καιρο μονο για data. Επεξ/σία 28 Μαρτίου από Antretng
Arkin Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Δεν είναι υποχρεωτική η ανανέωση των 13 ευρώ για να πάρετε τα απεριόριστα. Απλά επειδή είναι η μικρότερη ανανέωση που μπορεί να γίνει και σου λένε πχ για το πακέτο με τα 11.5 ευρώ ενεργοποίηση για αυτό αναφέρουν τα 13 ευρώ. Όπως ανέφερα στους 3 μήνες ο 4ος δώρο δεν βάζετε κάρτα εκείνο το μήνα. Και στον 8ο πάλι μιας και θα έχουν μείνει στην κάρτα 9.24 οπότε το data month γίνεται να ενεργοποιηθεί κανονικά. Η ενεργοποίηση των πακέτων δίνει τα απεριόριστα όχι η ανανέωση των 13 ευρώ. 5
Arkin Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Στις 28/3/2025 στις 11:42 ΠΜ, history είπε Αν κάνω σήμερα αίτηση φορητότητας, προλαβαίνω; Μέχρι 7 Απριλίου είναι οπότε άνετα νομίζω. 1
atux_null Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Στις 28/3/2025 στις 10:56 ΠΜ, GkVa είπε Roaming, περιαγωγη ξερουμε τι ισχυει?? Παίζει μια χαρά, δοκιμασμένο. καλείς το 13888 για επιβεβαίωση ενεργοποίησης. Βέβαια υπάρχει πολιτική ορθής χρήσης στα πακέτα σου
foler79 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Έχω παραλάβει το neo με τα 24€ και δεν το έχω ενεργοποίησει ακόμα ενώ περιμένω και την cu unlimited για 9 μήνες με 13€ . Νομίζω ότι με συμφέρει να πάρω 2 νούμερα της προσφοράς και ας χάσω τα 13€ που έχω δώσει στους κόκκινους, σωστά;
Arkin Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Στις 28/3/2025 στις 1:25 ΜΜ, foler79 είπε Έχω παραλάβει το neo με τα 24€ και δεν το έχω ενεργοποίησει ακόμα ενώ περιμένω και την cu unlimited για 9 μήνες με 13€ . Νομίζω ότι με συμφέρει να πάρω 2 νούμερα της προσφοράς και ας χάσω τα 13€ που έχω δώσει στους κόκκινους, σωστά; Εφόσον έχεις καλύτερο σήμα από cosmote εκεί που είσαι τότε ναι άστη την vodafone. Αν η voda είναι καλύτερη τότε πας εκεί. 1
prefuse Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Στις 28/3/2025 στις 1:32 ΜΜ, Arkin είπε Εφόσον έχεις καλύτερο σήμα από cosmote εκεί που είσαι τότε ναι άστη την vodafone. Αν η voda είναι καλύτερη τότε πας εκεί. Εκεί που είσαι δοκίμασες και τους 3 παρόχους για 5G σήμα; Και η cosmote έχει καλύτερο σήμα; Έχω μέχρι τις 10 Απριλίου υπόλοιπο κάνα 20€ στην free2go (από 2 συνδέσεις), και η προσφορά λέει για ενεργοποιήσεις μέχρι τις 7 Απριλίου, ποτέ λέτε να κάνουνε αίτηση φορητότητας ώστε να χάσουμε τα λιγότερα χρήματα από free2go? Καλά αυτά τα 20€ χαμένα θα πάνε αλλά για να ρεφαρω λίγο με τις μέρες...
d4mage Δημοσ. Παρασκευή στις 08:31 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:31 μμ Στις 28/3/2025 στις 10:24 ΠΜ, Arkin είπε Δεν είναι υποχρεωτική η ανανέωση των 13 ευρώ για να πάρετε τα απεριόριστα. Απλά επειδή είναι η μικρότερη ανανέωση που μπορεί να γίνει και σου λένε πχ για το πακέτο με τα 11.5 ευρώ ενεργοποίηση για αυτό αναφέρουν τα 13 ευρώ. Όπως ανέφερα στους 3 μήνες ο 4ος δώρο δεν βάζετε κάρτα εκείνο το μήνα. Και στον 8ο πάλι μιας και θα έχουν μείνει στην κάρτα 9.24 οπότε το data month γίνεται να ενεργοποιηθεί κανονικά. Η ενεργοποίηση των πακέτων δίνει τα απεριόριστα όχι η ανανέωση των 13 ευρώ. Επέκταση Εγώ πάντων σε ένα νούμερο Cosmote που έχω για φορητή τιμολόγηση και ενεργοποιούνται κάποια GB κάθε μήνα εάν δεν κάνω ανανέωση στους 3 μήνες μου κάνει φραγή ενώ έχω χρήματα μέσα από τα πακέτα που ενεργοποιώ και περισσεύουν.
Arkin Δημοσ. Παρασκευή στις 08:38 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:38 μμ Στις 28/3/2025 στις 6:31 ΜΜ, d4mage είπε Εγώ πάντων σε ένα νούμερο Cosmote που έχω για φορητή τιμολόγηση και ενεργοποιούνται κάποια GB κάθε μήνα εάν δεν κάνω ανανέωση στους 3 μήνες μου κάνει φραγή ενώ έχω χρήματα μέσα από τα πακέτα που ενεργοποιώ και περισσεύουν. Άλλο αυτό και άλλο αυτό που λέω. Στους 2 μήνες αν δεν βάλεις δεν παίρνουν τα λεφτά στους 3 φραγή παντού Ελλάδα.
adok13 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:41 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:41 μμ εκανα και εγω μεταφορα. ελπιζω μονο να προλαβω την ημερομηνια ενεργοποιησης.
GkVa Δημοσ. Παρασκευή στις 11:55 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:55 μμ Στις 28/3/2025 στις 1:14 ΜΜ, atux_null είπε Παίζει μια χαρά, δοκιμασμένο. καλείς το 13888 για επιβεβαίωση ενεργοποίησης. Βέβαια υπάρχει πολιτική ορθής χρήσης στα πακέτα σου Δηλαδη? Γινεται να μου πεις γιατι ειμαι άσχετος
George6633 Δημοσ. Σάββατο στις 07:52 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:52 πμ Καλημέρα.Μπορεί να μου πει κάποιος αν αυτή την προσφορά πρέπει να την ενεργοποιώ κάθε μήνα για να μη χαθεί ή μέσα σε αυτούς τους 9 μήνες έχω την επιλογή κάποιο μήνα να μην ασχοληθώ καθόλου;Χρειάζομαι ίντερνετ για τη σεζόν μου αλλά επειδή έχω πάρει μια παρόμοια προσφορά της Q (99€ unlimited data(με κόφτη όμως στα 300GB),λεπτά και 300 sms) σκέφτομαι να πάρω και της Cosmote γιατί δεν ξέρω τι σήμα θα έχω με την Q.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από matrixxx,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα