star2000 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Εχω σύνδεση VDSL στη Vodafone και πρέπει να ανανεώσω το συμβόλαιο. Στην πολυκατοικία μέχρι το διαμέρισμα υπάρχει εγκατάσταση οπτικής ίνας απο το δίκτυο της COSMOTE. Το ερώτημα είναι να ανανεώσω στη VODAFONE η να συνθεθώ με την cosmote? H Vodafone είναι πιό φθηνή .. δέν ξέρω αν υπάρχει διαφορά στην ποιότητα...Αυτοί που έκαναν την εγκατάσταση όταν τους ρώτησα αν υπάρχει διαφορά μου είπαν ότι δεν υπάρχει...εσείς τι γνώμη έχετε?
Λύση Aggelos_INSM Δημοσ. 27 Μαρτίου Λύση Δημοσ. 27 Μαρτίου 5 ώρες πριν, star2000 είπε Εχω σύνδεση VDSL στη Vodafone και πρέπει να ανανεώσω το συμβόλαιο. Στην πολυκατοικία μέχρι το διαμέρισμα υπάρχει εγκατάσταση οπτικής ίνας απο το δίκτυο της COSMOTE. Το ερώτημα είναι να ανανεώσω στη VODAFONE η να συνθεθώ με την cosmote? H Vodafone είναι πιό φθηνή .. δέν ξέρω αν υπάρχει διαφορά στην ποιότητα...Αυτοί που έκαναν την εγκατάσταση όταν τους ρώτησα αν υπάρχει διαφορά μου είπαν ότι δεν υπάρχει...εσείς τι γνώμη έχετε? Τι εννοεις? Διαφορά απο vdsl σε ftth σαφώς υπάρχει . Εγγυημένες ταχυτητες ενσύρματα και χαμηλότερο ping. Εκτος αν εννοεις διαφορες αναμεσα στους παρόχους που αλλαζει μονο το ρουτερ και μικρες διαφορές στο ping. Καλύτερο ειναι παντα να έχεις σύνδεση με την εταιρία που περασε τις ινες στην περιοχή σου γιατι θα λυθεί πιο γρήγορα ενα τεχνικό πρόβλημα στην ινα σε αντίθεση με αλλη εταιρια
star2000 Δημοσ. 28 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου η vodafone που είναι φθηνότερη η cosmote μέ διαφορά στο ρούτερ πιστέυω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα