The Crow Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Τα πράγματα ήταν μέσα κανονικά τυλιγμένα.Μόνο τα ηχεία τα είχαν έξω για να τα επιδεικνύουν.Εγώ έχω το πρώτο που περιγράφεις αυτό με τα 3 βύσματα και από τις δυο μεριές.Μου δώσανε ένα τηλέφωνο της Infoquest που αναλαμβάνει και φέρνει τέτοια ηχεία.Επικοινώνησα και μου είπανε ότι θα ενημερώσουνε τον υπεύθυνο και θα με πάρουν τηλέφωνο αύριο.Τι λες ρε billpepeppas θα το βρω το καλώδιο ή θα μείνω με 5.1;;
The Crow Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Εντωμεταξύ κοιτάω πίσω από τα ηχεία και βλέπω ότι γρλαφουν όλα S700!!! Λέτε να μου δώσανε τα S700 συν δύο ηχεία παραπάνω και γι' αυτό να είχε και το καλώδιο για 5.1;;Δεν εξηγείτε διαφορετικά;Το πλαίσιο δε μου λέει τίποτα.Τσεπώσανε τα λεφτά τους και τώρα άντε γειά!Μεταθέτουνε τις ευθύνες στην Infoquest.Το μόνο πρόβλημα πάντως που έχω με τα συγκεκριμένα ηχεία που μου πουλήσανε είναι το καλώδιο το οποίο ελπίζω να βρω για να λύσω το πρόβλημα μου.Κατά τα άλλα τα ηχεία γ@μ@νε.Πάντως το λογικό είναι να έχουν καλώδιο.Γιατί αν για παράδειγμα κοπεί ένα καλώδιο και θέλεις ανταλλακτικό που θα απευθυνθείς;
The Crow Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Πάντως στο site της creative λέει για τα S700 upgradeable to S750.Άρα για να το λέει κάποιος που έχει πάρει τα S700 μπορεί να αγοράσει άλλα δύο ηχεία και ένα καλώδιο(αυτό που ψάχνω εγώ) και να τα κάνει S750.Εγώ έχω τα 2 ηχεία αλλά μου λείπει το καλώδιο.
ice@man Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Prosopika pantos den prokeite na eperna pote kati apo kapoio katasthma pou tha htan anoigmenh h syskevasia gia pollous kai diaforous logous Apo ekei kai pera sthn sygkekrimenh periptosh epeidi otan ta agorases htan anoixth h syskevasia kai ta eixan vgalei gia na ta deixnoun stous pelates tote tha apaitousa apo to katasthma (to opoio anoikse to kouti) na mou vrei oti eleipe apo thn syskevasia h allios na mou edinan ena sfragismeno kouti, epeidi sto kato kato an exoun anoiksei thn syskevasia kai exoun petaksei se kamia gonia ta kalodia (h otidipote allo) den nomizo na ftaiei o antiprosopos pou ta promithevontai (px. Infoquest) afou apo ekei ta piran sfragismena :wink: Anyway elpizo na katafereis na vreis kapoia akrh
billpeppas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 The Crow , έχεις PM. Για τα ηχεία , που γράφουν S700 μην ανησυχείς. Όλα έτσι είναι ( και τα 7.1 & τα 5.1 GigaWorks χρησιμοποιούν τα ίδια ηχεία ). [ εννοώ ότι η Creative χρησιμοποιεί τα ίδια ηχεία και για τα 2 GigaWorks ] Αυτό με το καλώδιο είναι ανεπίτρεπτο. ++ Ανοιγμένα ηχεία για Demonstration στους πελάτες , και τα πουλάνε??? LoooL
The Crow Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2004 Μια χαρά guys!!!Σήμερα μου δώσανε το καλώδιο.Ανοίξανε ένα κουτί που παραλάβανε σήμερα και μου το δώσανε!Αυτό έλειπε να μη μου το δίνανε κιόλας!Τα ηχεία είναι όλα τα λεφτά!!! Δεν το περίμενα!!Τα συνιστώ σε οποινδήποτε ετοιμάζετε να αγοράσει ηχεία.Πιστεύω ότι είναι καλύτερα και από ένα στερεοφωνικό της Sony!Ιδίως στα ψηλά σκοτώνει όπως είπατε!Το subwoofer δίνει ρεσιτάλ!!Έχω ένα Odeon σπίτι μου αυτή τη στιγμή!Θα κόβω και εισιτήριο από δω και πέρα!! Anyway η υπόθεση έλειξε αισίως ευτυχώς γιατί τις τελευταίες μέρες δεν μπορούσα να ησυχάσω!!Ρε παιδιά σε όσους τα έχουν το κεντρικό ηχείο σας παίζει όταν ακούτε μουσική;Στις ταινίες μου παίζει με το windvd.Με το winamp στη μουσική δε λέει να παίξει!Ξέρετε μήπως τίποτα γι' αυτό;;
The Crow Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Ρε παιδιά για όποιον ξέρει το Decoder DTS που πουλάει το πλαίσιο έχει μεγάλη διαφορά στον ήχο στισ ταινίες;;
billpeppas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Αν έχεις Audigy 1 / 2 / 2 ZS δεν θα δείς την παραμικρή διαφορά. Ο DTS Decoder της Audigy είναι καλύτερος. Ιδιαίτερα αυτός της Audigy 2 ZS...
Kerk Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Φίλε billpeppas συγνώμη που παρεμβαίνω,αλλά μέχρι τώρα ήξερα ότι οι εξωτερικοί decoders είναι καλύτεροι από τους ενσωματωμένους στην κάρτα ήχου. Σα να συγκρίνεις μία ανεξάρτητη κάρτα ήχου με μία on-board. Επίσης λες ότι ο decoder της Audigy είναι καλύτερος,όμως η Audigy είναι της Creative όπως είναι και εν λόγω decoder! Αν κάνω λάθος σε παρακαλώ να με διορθώσεις. Επίσης ο decoder που έχει ενσωματωμένο η Audigy 2 είναι πολύ καλύτερος από τον αντίστοιχο της 1(που εν μέρει έκανε τη διαδικασία του decoding μέσω software). Άρα δε νομίζω να μη δει και την παραμικρή διαφορά. Φιλικά πάντα.
ice@man Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Den yparxei kamia periptosh na exeis kalytero hxo an exeis syndesei mia karta hxou (h otidipote allo thes px DVD) me ena set hxeion analogika xrisimopoiontas ton endomatomeno decoder tis kartas apo oti an syndeseis ta hxeia meso psifiakis syndesis kai na ekmetalefteis to decoder ton hxeiwn kai fysika otan leme gia psifiaki syndesh kata proti protimish xoris katholou apoleies einai h optiki ina kai meta to omoaxoniko kalodio An ta syndeseis analogika einai apolytos fysiologiko na exeis kai kapoies apoleies hxou To Decoder ths Creative den ton exo doulepsei gia na ekfero kapoia gnomi alla stis syndeseis hxeion genikotera (oxi mono gia pc) h seira gia na exeis thn kalyteri dynath poiotita kai leigoteres apoleies ston hxo einai: 1.Optiki Ina, 2. Omoaxoniko kalodio (Coaxial) kai 3. Analogiki syndesi
Kerk Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Den yparxei kamia periptosh na exeis kalytero hxo an exeis syndesei mia karta hxou (h otidipote allo thes px DVD) me ena set hxeion analogika xrisimopoiontas ton endomatomeno decoder tis kartas apo oti an syndeseis ta hxeia meso psifiakis syndesis kai na ekmetalefteis to decoder ton hxeiwn kai fysika otan leme gia psifiaki syndesh kata proti protimish xoris katholou apoleies einai h optiki ina kai meta to omoaxoniko kalodio An ta syndeseis analogika einai apolytos fysiologiko na exeis kai kapoies apoleies hxou Και αυτό σωστό
The Crow Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Τελικά έχω μπερδευτεί τελείως! :? Είναι καλύτερος ο decoder της Creative ή όχι;;Επίσης έχει ψηφιακή έξοδο;;
nautilus7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Έχω τα Gigaworks S-750 και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Παίζουν πολύ δυνατά, ειδικά το sub.
Kerk Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 The Crow,όπως σου έχω πει και στo δικό μου post,προσωπικά έχω απαξιώσει τα προιόντα της Creative(πλην των ηχείων που διαθέτεις).Πάντως πιστεύω ότι σίγουρα ο εξωτερικός decoder θα έχει παραπάνω να δώσει από έναν ενσωματωμένο στην κάρτα ήχου.Από την αλλή η τιμή του είναι ιδιαίτερα τσιμπημένη..Τι να σου πω,αν το έχεις τόσο ανάγκη στις ταινίες και σου περισσεύουν χρήματα,πάρτο.Αλλιώς περίμενε λίγο,νομίζω κιόλας ότι το συγκεκριμένο μοντέλο είναι προς αντικατάσταση.Ψηφιακή έξοδο πάντως σίγουρα έχει και νομίζω παραπάνω από μία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.