Προς το περιεχόμενο

Τα ηχεία Logitech Z-680 είναι καλά ή καλύτερα τα Creative;;;

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kamia sxesi ta Inspire 5700 me ta Logitech Z-560, poly kalytera ta 560

Sto mono tomea pou yperteroun ta 5700 einai oti exoun to decoder kai oti einai 5.1 alla ston hxo kai sthn entash den sygkrinontai, an omos sygkrineis ta 5700 me ta Z-680 (pou einai kai ta 2 5.1 kai exoun kai decoder) tote se olous tous tomeis einai poly kalytera ta Logitech

Sxetika me thn timi pistevo oti einai poly kala ta 187 euro pou ta exei to e-shop kai tha htan mia poly kalh agora gia ta xrhmata tous, an omos theleis 5.1 kai mporeis na doseis 100euro parapano tote pare ta 680 :wink:

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπα δε νομίζω.Αν είναι να πάρω ηχεία θα πάρω ηχεία με αρχ...α!!Τα Creative Gigaworks S750 7.1 είναι τα καλύτερα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή πιστεύω!!

Δημοσ.
Μπα δε νομίζω

H apantisi mou htan gia to erotima pou eixe thesei ena post pio prin o filos SV1EOD pou an deis rotaei gia ta Creative 5700 se sxesi me ta 560 kai 680, ta Gigaworks S750 den ta exw akousei kai den mporo na ekfero gnomi

Δημοσ.

Εκείνο που με προβληματίζει για την αγορά των Creative Gigaworks S750 7.1 είναι ότι το δωμάτιο στο οποίο έχω τον υπολογιστή είναι λίγο μικρό.Κάνουν για ένα τέτοιο δωμάτιο αυτά τα ηχεία ή είναι περισσότερο για σαλόνια;Επίσης διάβασα σε ένα site ότι δεν έχουν decoder ενσωματωμένο όπως τα Logitech και πρέπει να αγοράσεις ξεχωριστά τον DDTS Decoder.

Δημοσ.

Πριν κανα 2 εβδομαδες πηρα τα S750 της Creative και πραγματικαν σπερνουν... Ψιλα-μεσαια ειναι κορυφαια λόγω 70W RMS και 3 διαφορετικων tweeter και mid στους 7 δορυφόρους. Το μπασο......400W RMS, ειναι πιστευο "καπως" δυνατα.

Πανω απο το 60% του volume πολυ σπανια το βαζω, γιατι ειναι παρα πολυ δυνατό!

Τα πηρα απο το Πλαισιο 365€ (με ΦΠΑ). Επισης να εχεις αμαξι, γιατι θα σου φυγει η μεσα. Ειναι πολυυυυυυυ βαρυ το κουτι !

Δημοσ.

Για μικρό δωμάτιο κάνουν;Εσύ που τα έχεις βάλει;;Στο stock είχε και άλλα ή δεν υπήρχε άλλο;Στο λέω γιατί μου είπανε ότι έχουνε έλλειψη από τα συγκεκριμένα ηχεία.

Δημοσ.

Ωραία θα τα πάρω το πιο πιθανό.Μένει μόνο να δω αν τα έχει το πλαίσιο εδώ στη Θεσσαλονίκη.Γιατί άμα έχει έλλειψη όπως λες τότε άστα να πάνε!

Δημοσ.
Για μικρό δωμάτιο κάνουν;Εσύ που τα έχεις βάλει;;Στο stock είχε και άλλα ή δεν υπήρχε άλλο;Στο λέω γιατί μου είπανε ότι έχουνε έλλειψη από τα συγκεκριμένα ηχεία.

α) Τα εχω στο δωματιο μου

β) Εχουν αλλα 2 (Πλαισιο Γλυφαδας-Αθηνα)

Τα Gigaworks δεν εχουν εξωτερικο decoder, πρεπει να τον αγορασεις ξεχωριστα εφοσον τον χρειαζεσαι

Τι εννοεις ???

Δημοσ.

Sxetika me ton decoder o The Crow ennoei oti den exoun ayto gia paradeigma:

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=30&Nav_Section_Id=911&Catalog_Id=1&Product_Id=171301&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Se antithesi ta 680 exoun diko tous decoder gia DD, DTS

An vevaia theleis na ta syndeseis me to pc exontas mia kalh karta hxou tote den polyxreiazetai o Decoder alla prosopiki mou gnomi einai oti yparxei poly kalyteros hxos an syndethoun ta hxeia meso Digital syndesis apo oti me analogiki syndesi, diorthoste me an kano lathos alla ta S-750 nomizo oti den syndeontai meso psifiakhs syndesis sosta?

Δημοσ.

Δεν πειράζει και αν δεν έχουν decoder.Τώρα για το αν συνδέονται ψηφιακά ή αναλογικά αυτό δεν το ξέρω.Όταν τα αγοράσω θα σου πω!! :) :)

Δημοσ.

Τα πήρα!!! :D :D :D Όμως ρε παιδιά έγινε το εξής κουφό.Το καλώδιο που συνδέει την κάρτα ήχου με το subwoofer ενώ έπρεπε να έχει 4 εξόδους από τη μία μεριά(οι οποίες πάνε στο subwoofer) και 3 εξόδους από την άλλη(οι οποίες πάνε στην κάρτα ήχου) έχει 3 εξόδους και από τις δυο μεριές με αποτέλεσμα τα πλευρικά ηχεία να μην παίζουν!Ρε παιδιά μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω το κανόνικο καλώδιο των 7.1;Οι βλάκες μου δώσανε το καλώδιο των 5.1 και αντί να έχω 7.1 έχω 5.1!Θα τρελαθώ!Billpeppas τα φώτα σου!Είναι επείγον!!

Δημοσ.

Ρε παιδιά στο intervideo windvd κατάφερα να δουλέψω και το κεντρικό ηχείο.Στο winamp όμως όταν ακούω μουσική δε λέει να παίξει.Ξέρετε μήπως κάνα πρόγραμμα που να παίζει και το κεντρικό ηχείο όταν ακούς μουσική;

Δημοσ.

Κάτσε φίλε μου.

Δηλαδή:

1) Τι εννοείς σου δώσανε?

Ανοιγμένο κουτί αγόρασες?

Κανονικά πρέπει όλα να είναι τυλιγμένα ξεχωριστά , μέσα στο "μικρό" κουτί των GigaWorks.

2) Έχεις ένα καλώδιο που και από τις 2 μεριές έχει 3 βύσματα Stereo Mini-Jack?

( δηλαδή έχεις τρία καλώδια [ μαύρο / πορτοκαλί / πράσινο ] σε κάθε μεριά του καλώδιου ) ?

Το κανονικό καλώδιο των GigaWorks 7.1 S750 έχει 4 από την μια , και 3 από την άλλη.

Εσύ ποιό από τα 2 καλώδια που περιγράφω έχεις???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...