Kerk Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Paidia gia ta Altec lansing 251+AAD200(45Watt RMS me aneksarthto apokwdikopoihth dolby digital) ti lete?Fysika k gnwrizw oti den paizoyn sthn kathgoria twn hxeiwn poy sxoliazete,alla epeidh endiaferomai na ta agorasw(gyrw sta 150 eyrw telikh) tha hthela mia-dyo pio "psagmenes" gnwmes.Opoios pragmatika gnwrizei tha me dieykolynei.Eyxaristw
lezadas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 exo ta logitech z-680 me sindiasmo audigy 2 zs kai o ixos den pezete me tipota!dagoto logitech
lezadas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 exo ta logitech z-680 me sindiasmo audigy 2 zs kai o ixos den pezete me tipota!dagoto logitech
Kerk Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 ti timh exoyn telikh?einai 5.1 me aneksarthto apokwdikopoihth dolby digital?de me endiaferoyn oi enswmatwmenoi sthn karta hxoy.Allwste me thn on-board tha paiksw k protimw na ginontai olh h doyleia apo ta hxeia k ton apokwdikopoihth.
overclocker Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 ti timh exoyn telikh?einai 5.1 me aneksarthto apokwdikopoihth dolby digital?de me endiaferoyn oi enswmatwmenoi sthn karta hxoy.Allwste me thn on-board tha paiksw k protimw na ginontai olh h doyleia apo ta hxeia k ton apokwdikopoihth. http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.501592
Kerk Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Paidia gyrw sta 150-200 eyrw me ta xarakthristika poy zhtaw exei kaneis na moy proteinei kati? ##5.1 k me aneksarthto apokwdikopoihth## Den thelw na ftasw sthn timh ton z-680.Ayta poy anaferw aksizoyn?Epipleon me ena kalo set hxeiwn k ekswteriko apokwdikopoihth,h epilogh k mias aneksarthths kartas hxoy plhn ths 6kanallhs on-board de nomizetai oti den einai ypoxrewtikh? Yparxei toso megalh diafora dhladh sto teliko apotelesma? Dhladh ta xarakthristika toy Realtek ALC658 einai toso ypodeestera mias SB?Den eimai eidikos giayto rwtaw,mh nomisei kanenas oti to paizw eksypnos.Opoios de varietai na riksei mia matia edw http://www.realtek.com.tw/products/products1-2.aspx?modelid=2003084 as dei k as moy pei.Eyxaristw prokatavolika
The Crow Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Διάβασα όλα τα posts και σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον που δείξατε για το topic μου.Σκέφτομαι σοβαρά να πάρω τα Creative Gigaworks 7.1 αλλά όμως έχω την Soundblaster Audigy 5.1.Από τα 7 συνολικά ηχεία πόσα θα παίζουν με τη κάρτα ήχου που έχω.Το ρωτάω γιατί άμα παίζουν μόνο τα 5 και τα υπόλοιπα 2 είναι σε αχρηστία τότε δεν έχει νόημα να τα αγοράσω.Γενικά θα αποδώσουν καλά τα 7.1 με την Audigy 5.1.;Έχω διαβάσει ότι την υποστηρίζουν την κάρτα αλλά θα ήθελα και τη δικιά σας γνώμη. Δε λέει να αλλάζω και κάρτα ήχου!!
billpeppas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Όχι , και τα 7 θα παίζουν. Έχει UpMix ο προενισχυτής των ηχείων. Αν τα βρείς ( τα Gigaworks 7.1 S750 ) , πάρτα. Πολύ καλά θα πάνε με την Audigy. ( προφανώς εννοείς Audigy 1 , όχι Audigy 5.1 ) [ γιατί όνομα μοντέλου Audigy 5.1 δεν υπάρχει ]
The Crow Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Ναι αυτό εννοώ.Τι εννοείς άμα τα βρω.Δεν υπάρχουν;Γενικά θεωρείται μια καλή αγορά;Αξίζουν τα 120 χιλιάρικα;
billpeppas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Αξίζουν τα λεφτά τους και με το παραπάνω. Αυτή την στιγμή είναι τα κορυφαία ηχεία PC. Λέγοντας αν τα βρείς , εννοώ ότι δεν τα βρίσκεις εύκολα γιατί υπάρχει μειωμένη παραγωγή από την Creative ( έχουν έλλειψη σε κάποια υλικά ). Αν σε οποιοδήποτε κατάστημα τύχει και τα δείς , τσίμπα τα επιτόπου.
The Crow Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Στο site του πλαισίου πάντως τα έχει.Δε νομίζω να λένε ότι τα έχουν και να μην τα έχουν!Πάντως περιμένω και την έκθεση Θεσσαλονίκης Infosystems μήπως και τα δω από κοντά!
The Crow Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Πάντως 700 watt πρέπει να είναι πάρα πολλά!!Σε σχέση με τα Inspire 5300 που έχω τώρα δε νομίζω να συγκρίνονται.Φοβάμαι μην ξεσηκώσω όλη την πολυκατοικία με αυτά τα ηχεία!!Εδώ με τα 5300 και μου έχουν κάνει κάνα δυο φορές παρατήρηση σκέψου με 650 Watt παραπάνω!!
billpeppas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 120db δίνουν. Αν τα πάρεις , βλέπω να ψάχνεις για νέο σπίτι...
SV1EOD Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Παιδιά να κάνω και εγώ μία ερώτηση. Το προηγούμενο κορυφαίο μοντέλο της Creative ήταν το 5700(και σε κόντινή τιμή με τα Logitech πριν πέσουν οι τιμές αμφοτέρων). Αυτά σε σχέση με τα Logitech 560 και 680 τι λένε και αν αξίζουν τώρα τα χρήματα που ζητάνε(να δεν κάνω λάθος στο e-shop 187 ευρώ με το ΦΠΑ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.