Προς το περιεχόμενο

Τα ηχεία Logitech Z-680 είναι καλά ή καλύτερα τα Creative;;;

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Creative rulz... Πολύ καλός ήχος σε συνδιασμό με μια καλή κάρτα creative (για τα λεφτά τους πάντα) και όπως έιπε και κάποιος πιο πάνω.. πιο όμορφα.

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

7.1 δεν υπάρχει, αλλά το 6.1 (DTS-ES, DD-EX) τα κάνουν matrix (ψευδοδιαχωρισμός καναλιών) δίνοντας 7.1. Πάντως αν δεν έχεις μεγάλο δωμάτιο δεν έχει νόημα το 7.1 (εδώ στη πλυονότητα των δωματίων, δεν έχει ιδιαίτερο νόημα το 6.1). Το να παίζουν δυνατά δεν πρέπει να σε ενδιαφέρει τόσο, από μία κατηγορία τιμής και πάνω, όλα δυνατά μπορούν να παίξουν... Αν μπορείς να πας και να ακούσεις θα πάρεις καλύτερη άποψη...

Δημοσ.

Είχα κάνει παλιότερα ένα post για τα Creative Megaworks 5.1 και μου είπανε ότι καίγονται και ότι ήταν ελλατωματική σειρά.Ισχύει κάτι τέτοιο ή μήπως ήταν μεμονωμένο γεγονός;Δυο ή τρία άτομα μου το είχαν πει.

Δημοσ.

Αυτό ισχύει. Θα σου το πει και ο billpeppas που το γνωρίζει καλύτερα. Κι εγώ αντιμετώπισα ένα πρόβλημα με τα megaworks 5.1 (αν κάνεις ένα search θα βρεις το thread μου). Μετά απο επικοινωνία με την creative, μου άλλαξαν το set, με ένα ολοκαίνουριο παραγωγής 4/2004 (το παλιό μου ήταν του 2002). Και η ίδια η creative αναγνωρίζει ότι ορισμένες σειρές είχαν προβληματική τροφοδοσία. Πάντως τα καινούρια που μου έστειλαν, τα δουλεύω κανένα 3μηνο και δεν έχουν προς το παρόν κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

"Είχα κάνει παλιότερα ένα post για τα Creative Megaworks 5.1 και μου είπανε ότι καίγονται και ότι ήταν ελλατωματική σειρά.Ισχύει κάτι τέτοιο ή μήπως ήταν μεμονωμένο γεγονός;Δυο ή τρία άτομα μου το είχαν πει."

@The Crow:

Αν κοιτάξεις στο Multimedia "section" του TheLab ( δεν μπορώ να δώσω link ) , θα δείς 3-5 post μου σχετικά με τα Creative ηχεία ( θα δείς και αυτό που σε ενδιαφέρει ) [ για τα MegaWorks )

Είχα ενημερώσει το Tech της Creative για το πρόβλημα των MegaWorks 5.1 , το οποίο και έχει λυθεί πλέον εδώ και 5 μήνες.

Όλα πλέον είναι ok.

BTW: Τα GigaWorks πέρασαν ένα βασανιστικότατο 3μερο από εμένα...

Full Volume , bassy & full treble tracks ( House , Progressive House , Electronic , Dance , DancePop , Eurodance ) , και πολλά τεστ ( έπαιζαν δηλαδή για 3 συνεχόμενες μέρες ) , καθώς και λίγες δοκιμές υπέρτασεις , και spikes ( στην γραμμή τροφοδοσίας ).

Όλα ok.

Δημοσ.

Και που ξέρω αν η παρτίδα που έχει τώρα το eshop δεν είναι από τα πρώτα που είχαν πρόβλημα;Ποιός μπορεί να μου εγγυηθεί ότι αυτά που πουλάνε τα μαγαζιά δεν είναι από αυτά που είχαν το πρόβλημα;Επίσης έχω παρατηρήσει ότι πλέον τα Megaworks 5.1 είναι δυσεύρετα.Το πλαίσιο έχει μόνο τα Gigaworks.

Δημοσ.

ego exo ta Logitech Z-680 kai einai apla polu ikanopoiitika, ta exo sindesei kai me DVD meso optical input kai o ixos einai pentakatharos kai upervolika dinatos xoris paramorfoseis..

De nomizo na katalaveis diafora idiaiteri AKOMA KAI *AN* ta creative einai kalitera...

Δημοσ.

Στο SubWoofer είναι μεγάλες οι διαφορές.

Όπως επίσης και στις πολύ υψηλές συχνότητες ( κυρίως λόγω των Titanium Super-Tweeters ) [ συγχωρέστε με για τα όποια typos , είμαι ξεθεωμένος ]

Δημοσ.

Paides,

Thelw na agorasw hxeia gia to pc kai den mporw na apofasisw. Eimai anamesa sta Creative Megaworks 5,1 550 kai sta Logitech Z-680.

Poia proteinete???

Thelw na einai dinata otan akouw mousiki.

Δημοσ.

Εγώ εχώ τα z-680 και μπορώ να πω οτι είμαι ικανοποιημένος.

Βέβαια με τα λεφτά που έδωσα (500 ευρώ πριν 1 χρόνο) θα περίμενα κάτι καλύτερο.

Πάντως στα 290 ευρώ που έπεσαν πιστεύω οτι είναι η καλύτερη επιλογή.

Ακόμα κάτι που δεν μου άρεσε σε αυτά τα ηχεία είναι ο σχετικά έντονος θόρυβος(σαν φύσιγμα) που ακούγεται όταν είναι ενεργοποιημένα ανεξάρτητα από την ένταση του ήχου.

Δημοσ.

Kai egw opos eixa anaferei exw meinei 100% ikanopoihmenos apo ta Logitech Z-560 pou exw afou einai apsoga se olous tous tomeis, poly pio kalos kai dynatos hxos kai apo ta Altec 621 kai apo ta Creative Soundworks Digital pou eixa prin, an kai ta proygoumena systimata htan 2.1 eno ta Logitech 4.1 alla sthn poiotita den sygkrinontai opos fysika kai sthn entasi kai thn dynami einai h mera me thn nyxta

@George!: Emena pantos den kanoun kanena fysima, mipos einai apo thn karta hxou sou?

Δημοσ.

Τα Z-680 είναι "διάσημα" γι'αυτό το φύσημα, και ειδικά από το κεντρικό ηχείο. Θυμάμαι και στο πρώτο review που διάβασα γι'αυτά, στο tom's hardware, ήταν το μοναδικό μειονέκτημά τους. Υποτίθεται ότι το πρόβλημα αυτό διορθώθηκε σε επόμενη έκδοση του control pod.

Δημοσ.

O ksaderfos mou exei ta Z-560 pou anefere kai pio pano o madsurfer kai mporo na po oti ta hxeia einai ola ta lefta, foveres entaseis kai poly kali poiotita.

Fantazomai oti mia apo ta idia the einai kai ta 680

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...