Προς το περιεχόμενο

Τα ηχεία Logitech Z-680 είναι καλά ή καλύτερα τα Creative;;;

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα έχω τα Creative Inspire 5300 και είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοσή τους.Είναι πολύ μικρά σε watt και όταν τα υψώνω λίγο παραπάνω τα ψιλοπαίζουν!Σκέφτηκα λοιπόν ότι αφού διαθέτω γύρω στα 250-300 ευρώ να χτυπήσω τα Logitech στο eshop που έχουν μαζί με ΦΠΑ 290 ευρώ.Από την άλλη είναι και τα Creative μόνο που στο πλαίσιο έχει τα 7.1 και η κάρτα μου εμένα είναι 5.1.Επίσης δεν έχουν βγεί ακόμα dvd που να υποστηρίζουν 7.1 ήχο οπότε το θεωρώ πεταμένα λεφτά να αγοράσω τα 7.1.Είναι και πανάκριβα(380 ευρώ!!!)Γενικά θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που ξέρει ή έχει δοκιμάσει και τα δύο αν τα Logitech είναι ισάξια των Creative ή καλύτερα και αν αξίζει η αναβάθμιση από αυτά που έχω τώρα.Είναι καλύτερα στην ποιότητα ήχου από ένα στερεοφωνικό;;Ευχαριστώ.

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

file an diatheteis ta 290euros gia ta logitech Z-680 pou exei to e-shop,eimai sigouros pos tha mineis poly ikanopoihmenos.ego exo ena modelo mikrotero apo ta Z-680 ta Z-560 pou exoun 400 watt rms kai pistepse me pos de ta exo anoiksei pote terma logo tou oti SKOTONOUN!! .Ektos autou theoro (apo prosopikes empiries)ta proionta ths Logitech poly poiotika

Δημοσ.

"Επίσης δεν έχουν βγεί ακόμα dvd που να υποστηρίζουν 7.1 ήχο οπότε το θεωρώ πεταμένα λεφτά να αγοράσω τα 7.1"

Τα Creative έχουν καλύτερο ήχο , παίζουν πιο δυνατά , και...είναι και πιο όμορφα ( LOL ).

Γενικώς τα Creative είναι αρκετά ανώτερα των Logitech.

Επίσης παρόλο που έχεις 5.1 κάρτα ήχου , θα μπορείς να χρησιμοποιείς και τα 7 ηχεία ( βλ. Creative 5.1--->7.1 Upmix )

Επίσης αν πάρεις μια καλή κάρτα ήχου ( π.χ. Audigy 2 ZS ) θα έχεις και 6.1 Surround Sound ( DTS 6.1 Discrete , THX Surround Ex ).

Επίσης θα βελτιωθεί αισθητά η ποιότητα ήχου.

Μετά τα Creative θα πρότεινα τα 5.1 της Klipsch ( δεν ξέρω αν φέρνει κάποιος στην Ελλάδα ).

( Έχω και τα Creative , και τα Logitech ) [ τα Logi θα πάνε σε έναν φίλο μου μάλλον , μιας και μου έρχονται ένα ακόμη σετ GigaWorks 7.1 S750 σε μια βδομάδα ).

Δημοσ.

loipon...

Ego 8a sou elega logitech ektos kai an 8es na pareis ta gigaworks tis Creative. Meta ta gigaworks gia emena kalutera einai auta tis logitech pou les. Episis aneka8en ta hxeia tis Logitech vgazoun perissotera db apo ta hxeia tis creative gia idio ari8mo doriforon. Kai aneka8en h Logitech evgaze kai vgazei to poio mourata hxeia (kata tin gnomi mou)

Me duo logia... An den pareis ta Gigaworks tis creative tote vour gia ta logitech...

tora ama se endiaferei to 7.1 tote anagkastika kati se creative giati logitech edo stin ellada den exo dei 7.1 . isos kai na uparxoun alla na min ta exo dei.. auta...

• Super Moderators
Δημοσ.

vasika h creative evgale kai ta gigaworks s700 pou einai 5.1 kai einai akrivws opws ta 7.1 alla me dyo doriforous ligoterous (me upgrade kit ginontai 7.1)

ta sygkekrimena exoun 560 Rms synolo...kai pisteuw pws einai kalytera apo ta Z-680...

Δημοσ.

Σίγουρα στην ένταση του ήχου είναι πολύ καλά.Εκείνο που με ενδιαφέρει πιο πολύ να ξέρω είναι αν στις μικρές εντάσεις η ποιότητα του ήχου είναι πολύ καλύτερη από τα ηχεία που έχω τώρα(5300).

Δημοσ.

Αυτά τα gigaworks 5.1 που λες που μπορώ να τα βρω;Από ότι έχω δει και στο πλαίσιο και στο eshop έχει μόνο τα megaworks 5.1 και τα gigaworks 7.1.

Δημοσ.

File mou exw ta Logitech Z-560 kai me apla logia einai koryfaia se olous tosu tomeis :D

Ta Z-680 pistevo einai h kalyteri epilogi pou mporeis na kaneis tora afou h timi exei pesei sta 290€ peripou sto e-shop kai ta exoun ola

Ta Gigaworks 7.1 einai episis para poly kala alla h timi tous einai peripou sta 380€(90€ parapano) kai den exoun kai diko tous decoder se antithesi me ta Z-680 :wink: , episis opos eipes den yparxoun kai tainies pou na ypostirizoun 7.1 (pros to paron toulaxiston)

Δημοσ.

Έχουν έλλειψη τα S700 ( όπως και τα S750 )

Μεταξύ Creative & Logitech "πατάει" η Klipsch.

( μπορείτε με search να δείτε και reviews ).

Αλλά δεν έχω δει Klipsch στην Ελλάδα.

Τώρα από ήχο ( όλες τις απόψεις...συχνοτική απόκριση , εντάσεις , πεδίο , διασπορά , διαφάνεια , κλπ , κλπ ) τα GigaWorks 7.1 S750 & τα GigaWorks 5.1 S700 είναι ότι καλύτερο για PC.

Ειδικά το SubWoofer των GigaWorks είναι απίστευτο.

Δεν σχολιάζω επίσης τα 119db που δίνει το Sub , και το όλο σύστημα...

Δημοσ.

"koita pia exoun pistopoiisi THX ,auta einai kalitera ."

EXSARXEIA_CITY: αυτό πλέον δεν σημαίνει και πολλά...

(εδώ και καιρό τα THX Studios είναι εταιρία , και όχι Οργανισμός... )

Νομίζω ότι όσα αναφέρθηκαν προηγουμένως είναι αρκετά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...