Προς το περιεχόμενο

nu-metal,crossover,rapcore,hardcore!keep it real man!

predator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 556
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ γνώρισα την μπάντα με το Lateralus.Δεν ξέρω ποιό άλμπουμ μ'αρέσει περισσότερο.Ίσως και εγώ να κλείνω ελάχιστα προς το Aenima αλλά ειλικρινά λατρεύω και τα δύο άλμπουμ.Οι τύποι είναι απίστευτοι.Δεν νομίζω πως χρειάζεται παραπέρα ανάλυση...Το κόλλημα που έφαγες hugelacky, το τρώω ανά 4-5μηνο.Έρχεται η στιγμή που όλα κάνουν στην μπάντα και ακούω ΜΟΝΟ Tool!!!!! :D :D

Y.Γ.:Μην φοοβάσαι δλδ, φυσιολογικό είναι... :shock: :D :D

Δημοσ.

Filosofikoi problhmatismoi panw stous Tool meros 2o:

Kserete giati rwtaw re paidia? Pistebw oti to album me to opoio gnwrizeis mia mpanta 8a ginei gia sena to kalitero tous,asxeta me to an einai telika etsi ta pragmata kai sthn pragmatikothta! Panw loipon pou phgaina na epibebaiwsw thn 8ewria mou (h opoia parepiptwntws gia mena isxyei sto 80-90% twn group pou parakolou8w) gia to AENIMA to opoio akouga mexri x8es,ta pragmata deixnoun na anatrepwntai to teleftaio 24wro pou liwnw to Lateralus. Apofasisa loipon oti kai ta 2 einai ta kalytera album tous!LOL.. :shock: :D :shock: Telika oi Tool exoun kati parapanw apo ta alla group: thn fwnh tou Keenan h opoia leitourgei san extra mousiko organo...An deite tablatures einai arketa aples,den mporw na to ekshghsw plhrws...prospa8hste na tous fantasthte instumental kai 8a katalabete(!?!)

Δημοσ.

Μπά εγώ δεν έχω ακούσει κάτι νεότερο για το καινούριο άλμπουμ...Αυτό που λές για την φωνή έχεις δίκιο.Ο τύπος απλά είναι η μέγιστη φωνή.(Και η τεχνική και η χροιά της φωνής του)Είναι αυτό που είχα διαβάσει σε ένα αφιέρωμα την περίοδο που είχε κυκλοφορήσει το Lateralus...Oτι το κάθε μέλος του συγροοτήματος αποδίδει και συμμετέχει στο group κατα 25%!!Όσο για τα tabs που αναφέρεις μπορεί να είναι "απλές" αλλά σαν παίξιμο έχουν αρκετά δύσκολο και περίεργους ρυθμούς!!!

Δημοσ.

Mε ανατριχίλα γράφω οτι ακούω και έχω στα χέρια μου τον καινούριο δίσκο A Perfect Circle...Ακόμη στο "passive" βρίσκομαι...Να δούμε πόσες ακροάσεις θα ακολουθήσουν για σήμερα!!!! :D :D

Δημοσ.

Μόλις τελείωσε η τρίτη (κατα σειρά ακρόαση του δίσκου).Δεν μπορώ ακόμη να γράψω...Απλά να αναφέρω οτι το ύφος του ήχου είναι μουντό-ψιλοπειραματικό-αντιπολεμικό!Νεότερα in time...

Δημοσ.

@ hugelacky, σήμερα που πήγα Metropolis (Ηράκλειο) είχαν το Panopticon απο ISIS (ευτυχώς φέραν και το Oceanic) και το January Tree απο Dead Soul Tribe.18,3e kai 16 αντίστοιχα (αν θυμάμαι καλά).Για Cult Of Luna ξέχασα να κοιτάξω!!

Δημοσ.

Τώρα διάβασα το post. Αν και ακούω πολύ λίγα του είδους...τους fugazi δεν θα τους έβαζα σε hardcore. Γενικά ιδίως δεν μαρέσει αυτό το είδος της ταμπέλας στη μουσική. Ένα group στον έναν δίσκο μπορεί να έχει κομμάτια μόνο δυνατά, ο επόμενος να είναι πιο μελωδικός ο άλλος να φέρνει σε punk κλπ κλπ. Τα τελευταία χρόνια ιδίως έχουν βγει πολλά συγκροτήματα (πχ tool, fugazi, mudhoney, ratm κλπ) που δεν χωράνε με τίποτα σε ταμπέλες, απλά συνδιάζουν ήχους από πολλές κατηγορίες.

Υ.Γ Αφήστε που για να παρακολουθήσει ένας normal άνθρωπος τις κατηγορίες πρέπει να έχει και λεξικό από κάτω. 500 ονόματα για παρόμοιο είδος μουσικής, έλεος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...