ShAd0w_z0nE Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 σβήστω γρήγορα το μήνυμα μη φας ban από κανένα mod Διάβασε τους όρους χρήσης εδώ μόνο pm αυτά
the_brave4 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Silverchair... Παιδιά αν ζούσε το παλικάρι στα φωνητικά όλοι θα μιλούσαμε γι'αυτους..
hugelacky Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Silverchair...Παιδιά αν ζούσε το παλικάρι στα φωνητικά όλοι θα μιλούσαμε γι'αυτους.. Γιατί, πότε πέθανε...? :?
predator Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 τι επαθε το nu-metal?πεθανε? γραψτε κανα νεο ρε παιδια! τι παιζει αυτον τον καιρο?
predator Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 καλα προσωπικα το νεο LP με ξενερωσε ασχημα, πολυ εμπορικουρα βρε παιδακι μου...
plasma3d Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 den ksero an exei anaferthi pio prin (vargem na psakso) tous shattersphere tous kserete ??
theonerat Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Kορυφή η Nu Metal. Αγαπημένα μου συγκροτήματα: Linkin Par k Celldweller
marantonis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Να συμπληρωσω οτι το τελευταιο αλμπουμ των Α/Ε με το ονομα "ο Διαλεχτος της αρνησης κι ο ακριβογιος της πιστης" ειναι κατα βασην nu metal. px http://youtube.com/watch?v=vL1WQ6B6rFw και
predator Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 ωραιο find φιλος, πολυ καλοι ακουγονται για ελληνες. ειμαι πολυ χαρουμενος που ξυπνησε επιτελους η ελληνικη nu-metal σκηνη!
marantonis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 ωραιο find φιλος, πολυ καλοι ακουγονται για ελληνες.ειμαι πολυ χαρουμενος που ξυπνησε επιτελους η ελληνικη nu-metal σκηνη! Βασικα ανηκουν στην Ελληνικη Hip-Hop σκηνη εδω και 15-16 χρονια αλλα πολυ συχνα πειραματιζονται και καθε αλμπουμ τους εχει τελειως διαφορετικο ηχο.
wizzy Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Βασικά, μιλάμε για τους Αρτέμη και Ευθύμη από τους Terror X Crew, ίσως την κορυφαία ελληνική hip hop μπάντα. Άκουσα τα δύο τραγούδια που παρέθεσε ο marantonis και με βλέπω να τσιμπάω το cdάκι αύριο μεθαύριο!
marantonis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Βασικά, μιλάμε για τους Αρτέμη και Ευθύμη από τους Terror X Crew, ίσως την κορυφαία ελληνική hip hop μπάντα. Άκουσα τα δύο τραγούδια που παρέθεσε ο marantonis και με βλέπω να τσιμπάω το cdάκι αύριο μεθαύριο! btw εκανα edit στο προηγουμενο ποστ και εβαλα κι ενα τριτο τραγουδι Παρτε και αυτο απο τους Damage Goods. Ειναι rapcore, το τραγουδι λεγεται Να τους δω να τρεχουν και ειναι διασκευη του τραγουδιου των Terror X Crew που κυκλοφορησε το 96 στο Ομωνυμο single Terror X Crew. Οριστε και το αυθεντικο του 96
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.