ifrit Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Καλημέρα σε όλους Σήμερα είναι η πρώτη μέρα των διακοπών μου και αποφάσισα να την αφιερώσω στη μουσική Θα ήθελα να μου προτείνετε δίσκους από KoRn και Deftones γιατί δεν ξέρω τίποτα και ψιλοχάνομαι ... Επίσης από Rage Against The Machine εκτός από το πρώτο δεν έχω ακούσει κανένα άλλο.. ποιο προτείνετε? Ευχαριστώ
Godfath3r Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Aπο Deftones όλες οι δουλειές είναι σε τεράστιο επίπεδο...Ξεκίνα όπως πάει η δισκογραφία τους!!!!Aπο το γαμάτο Adrenaline στο nu Αround The Fur στο White Pony...Γενικά όλα τα άλμπουμ είναι απίστευτα!!!! Απο KoRn τα δύο πρώτα KoRn και Life Is Peachy απλά σκοτώνουν, ειδικά για την περιόδο που βγήκαν... Rage Against The Machine είναι κάτι σαν τους Nirvana...Tα ακούς όλα και τα ξέρεις όλα!!!!Πάντως ο πρώτος δίσκος είναι και για μένα all time Fav...
ifrit Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 ok thx Μόλις τελειώσουν οι υποχρεώσεις με τα δώρα κλπ θα τσιμπήσω κάποια από αυτά, ίσως και όλα Α και κάτι άλλο, από Peach ξέρεις τπτ? Νομίζω ένας από τους Tool έπαιζε εκεί αλλά δε θυμάμαι ποιος
Godfath3r Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Nαι στους Peach έπαιζε ο Chancellor ο μπασίστας των Tool αν θυμάμαι καλά.Εχω κατεβάσει τον δίσκο...Δεν τον έχω βρεί όμως κάπου για να τον αγοράσω!Νομίζω μόνο ένα cd έχουν βγάλει.Ωραίο είναι!!! Αυτά!
ifrit Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Αχά ο Justin έπαιζε λοιπόν. Εγώ ούτε να το κατεβάσω δεν μπορώ δεν το βρήκα πουθενά
Godfath3r Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 E, αν δεν το βρείς για κατέβασμα απο πουθενά θα κανονίσουμε να στο δώσω εγώ με κάποιον τρόπο μετά τα χριστούγεννα!!!
ifrit Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 ok υπάρχει κι άλλη μπάντα με ένα μέλος των tool στο line-up της, και συγκεκριμένα τον Danny (Θεός) http://www.pigmylovecircus.com/plcband.htm
cassidy Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Στο Salival των Tool έχει μια live εκτέλεση ενός τραγουδιού των Peach, το "You lied". To είχα πετύχει το cdάκι μεταχειρισμένο πολύ στη φτήνια (ζήλεια, ψώρα! ) Αν δε το έχετε σε καλή ποιότητα, πείτε να το κάνω rip σε flac ή ό,τι θέλετε.
ifrit Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 cassidy ripαρε το σε .mp3 και όποτε μπορείς στείλε μου pm
ifrit Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Πρέπει να ευχαριστήσω δημόσια τον Godfath3r που μου άνοιξε τα μάτια και πήρα Deftones Μιλάμε λιώσιμο στο adrenaline :D
nikostz9 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 οι deftones γενικα ειναι πολοι καλοι τα χωνουν κανονικα.
Godfath3r Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Πρέπει να ευχαριστήσω δημόσια τον Godfath3r που μου άνοιξε τα μάτια και πήρα Deftones Μιλάμε λιώσιμο στο adrenaline :D Ifrit...To Adrenaline είναι ελεεινά τέλειος δίσκος!!!!Μιλάμε οτι είναι στανταρ για μένα στα 10 καλύτερα άλμπουμ της δεκαετίας! Όσο για το Pigmy Love Circus το έχω σε mp3 αλλά όχι σε αυθεντικό...
ifrit Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Ωραίος Godfath3r πάντως μου πρότεινες δισκάρα ε. τώρα αν μπορείς δώσε μου details για norma jean (Βρήκα τον μέντορα μου μου φαίνεται ) Καλά Χριστούγεννα σε όλους
Godfath3r Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Hmmm...Να στο θέσω όμορφα και ωραία...Οι Norma Jean είναι το μέλλον του Hardcore. (Του άρρωστου Hardcore)Τι να σου πρωτο-προτείνω.Δύο δίσκους έχουν βγάλει και οι δύο είναι τέλειοι...Απίστευτοι.Πάντως πρίν προχωρήσεις σ'αυτά θα σου πρότεινα κάτι λίγο ποιό εύκολο στα αυτιά...Hatebreed και Throwdown θα ήταν όμορφα για αρχή!!(Μετά υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα στο Hardcore που είναι ανάλογα το γούστο)Προφανώς δεν εξαντλούνται σε ένα ποστ ούτε σε ένα τόπικ...(Mήπως να μου έστελνες το msn σου να τα λέμε?? :-P )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.