Προς το περιεχόμενο

nu-metal,crossover,rapcore,hardcore!keep it real man!

predator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Pop?Really?

Προφανώς τα παραλές γιατί το Untouchables για μένα είναι πολύ όμορφος δίσκος...Σίγουρα όχι το καλύτερό τους, αλλά αρκετά dark album που θυμίζει και λίγο Life Is Peachy σε πιό catchy έκδοση.

• Απαντ. 556
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω παντως απογοητευτικα και ειμαι απο τους σκληροπυρηνικους τους fan.

δεν λεω, εχει κατι αναλαμπες ωραιες το cd αλλα δεν σωζεται η ολη εικονα που ειναι αθλια!

ακουσε το και πες μας εντυπωσεις...

Δημοσ.

Mια που λέμε για πρόσφατους nu metal δίσκους, η τελευταία κυκλοφορία των Ill Nino μου άρεσε αρκετά! Όμορφος, δεμένος και πιο κοντά στο στυλ του 1ου. :-)

ps. έχει και guest vocals από τον Jasta των Hatebreed στο 4o track! :wink:

Δημοσ.

Παιδιά επειδή δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες και δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί κανείς πάλι...

Κατ' εμέ ο καλύτερος δίσκος στο στυλάκι αυτό (ντάξει όχι ακριβώς έχει πολλά πράγματα μέσα, έχει πολλές death στιγμές πχ) είναι το τελευταίο Chimaira.

Δε μπορώ να πω πολλά. Ο δίσκος είναι απλά ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΟΣ.-

Ακούστε τον και ξεχάστε όλα τα άλλα :)

Δημοσ.

δε πολυ συμφωνω huge... μετριοτατος δισκος, μερικα tracks μονο αξιζουν.

δε ξερω μηπως εχω παθει εγω κατι αλλα ολοι οι καινουργιοι δισκοι,korn,soad,ill nino,clawfinger,life of agony,rammstein,sevedust κ.α. με ελαχιστες εξαιρεσεις πχ το καινουργιο disturbed μου φαινονται αναμασιματα και ξενερωτοι.

ελπιζω να μην απογοητευσει και το καινουργιο deftones...

Δημοσ.

Από αυτά που είπες όλα εκτός των soad, Ill Nino, Rammstein θα συμφωνήσω κι εγώ ότι δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο!

Για soad τα είπαμε :razz: , και τα Ill Nino + Rammstein ψιλο-αναμασήματα είναι και αυτά αλλά πετυχημένα και με όμορφα tracks κατά την άποψή μου. Τα υπόλοιπα είναι όντως βαρετά!

Korn ακόμα δεν το έχω ακούσει το τελευταίο, οπότε δεν έχω άποψη από ένα track μόνο (αν και μου βρωμάει λίγο...), και Chimera που είπε ο AfterForever παραπάνω, δεν ξέρω γιατί αλλά μου φαίνονται απίστευτα μονότονοι και βαρετοί. Σε όλες τις δουλείες τους!

Μάλλον όπως έγινε και με το grunge πρίν 10 χρόνια πρέπει να ήρθε και η σειρά στο nu metal να πεθάνει και να βγεί κάτι καινούριο. Πάντως στον hardcore χώρο υπάρχει τρελή δημιουργικότητα τα τελευταία 2 χρόνια που όσο πάει και γίνεται πιο έντονη!

Δημοσ.

βασικα εχω καιρο να βαλω ενα cd/mp3 στο pc μου και να πω με το πρωτο ακουσμα "πωωω τι βγαλανε τα ατομα??" , "τι δισκαρα ειναι αυτη?" :shock:

μου τι σπαει να πρεπει να ακουσω ενα cd 25 φορες για να μου κολησει στο μυαλο και να μου αρεσει.

αυτο δεν παει να πει οτι σου αρεσει το cd απλα οτι σου εχει πιπιλησει τον εγκεφαλο και νομιζεις οτι σου αρεσει.

και το καινουργιο της βανδη να σου βαλω αν το ακουσεις 25 φορες θα το τραγουδας στο τελος!:razz:

ε αυτο μου εχει συμβει με το καινουργιο Korn και Soad...νομιζω πως μου αρεσουν ενω η πραγματικη μου αντιδραση φανηκε την πρωτη φορα που τα ακουσα και ηταν βεβαια απογοητευση...

just my 2 cents!:)

Δημοσ.

Predator καινούριο Deftones εννοείς το b-sides and rarities?Γιατί αν λές αυτό μάλλον θα σε απογοητεύσει!!!!

Τώρα όσο αναφορά γενικότερα το είδος, εμένα η άποψή μου για το Nu-Metal είναι πως σίγουρα είναι στα τελειώματά του...Πρίν αρκετό καιρό είχα πεί πως δεν θα ξανακούσω Νu...Aκούω όμως ακόμη αλλά όχι τόσο όσο παλιότερα.Το Hardcore πλέον (μαζί με τα υπόλοιπα είδη που ξεπετάγονται μέσα του) είναι το μέλλον του ακραίου ήχου...Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα άν το ψάξεις λίγο Predator.

Δημοσ.

Οχι δεν εννοω το b-sides, κανονικο καινουργιο cd που βγαινει οπου νανε...

στο δευτερο σκελος νομιζω συμφωνουμε ολοι...

Δημοσ.
gia osous endiaferontai ' date=' ena mini-interview tou Jonathan apo tous KoRn

http://rapidshare.de/files/8588062/MTV_2_-__-_02_12_05__1_.ts.html[/quote']

χαχα κορυφαιος ο snoop στο τελος!

"this song ain't about no booty,it's about transistors"!:razz:

παντως εχει δικιο ο big john.οσο και να κραζουμε εμεις το καινουργιο cd, μονο αυτοι ξερουν τι ειναι ενα Korn song και εφοσον το γουσταρανε να πειραματιστουνε οφειλουμε να το σεβαστουμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...