hugelacky Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 lol... Korn - Korn ('94) Korn - Life is Peachy ('96)
Godfath3r Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Για κάποιον που δεν έχει ακούσει ΝΟΤΑ Korn, ποιόν δίσκο προτείνετε? Καλά, δεν έχεις ακούσει NOTA KoRn?
giorgio_g Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 lol... Korn - Korn ('94) Korn - Life is Peachy ('96) αν και συμφωνώ 100% μαζι σου θα ελεγα και τον TAKE A LOOK AROUND. πολυ καλοι οι πρωτοι δισκοι αλλα ο TAKE A LOOK AROUND μου φανηκε ο ποιο ολοκληρομενος,πραγματικα με ενθουσιασε!!!
hugelacky Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 αν και συμφωνώ 100% μαζι σου θα ελεγα και τον TAKE A LOOK AROUND.πολυ καλοι οι πρωτοι δισκοι αλλα ο TAKE A LOOK AROUND μου φανηκε ο ποιο ολοκληρομενος' date='πραγματικα με ενθουσιασε!!![/quote']Take A Look In The Mirror εννοείς προφανώς. :wink: Πολύ καλός δίσκος σαν σύνολο δεν λέω... αλλά λίγο "αναμάσημα". :-?
giorgio_g Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 ναι σορυ λαθος. εχεις ενα δικιο απλα αυτος ο δισκος (κατα την αποψη μου) εχει μια απο ολες τις φασεις των KORN (χαβαλε,σοβαρο,χασημο........)!!!
giorgio_g Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 και μια ερωτηση!! το transistor που προαναφεραται ειναι single η καινουργιος δισκος. αν ειναι single περιμενουμε συντομα album????
hugelacky Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Twisted Transistor είναι το single, ο δίσκος λέγεται See You on the Other Side και βγαίνει 6 Δεκ σύμφωνα με τo Amazon
PuRpLe Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Το cd θα βγεί και σε limited edition με κάποια extra (γαμάτα) τραγούδια και βιντεάκια. Την Πέμπτη 1/12 release party στο Χοροστάσιο
Godfath3r Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Το cd θα βγεί και σε limited edition με κάποια extra (γαμάτα) τραγούδια και βιντεάκια. Την Πέμπτη 1/12 release party στο Χοροστάσιο Έτσι γίνεται συνήθως...Έχω πολύ καιρό να τσεκάρω καινούριο cd χωρίς καλούδια!!!
giorgio_g Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 molis akousa to twisted transistor. predator giati den sou arese???to brika poli kalo!!! klasiki periptosi korn! :razz: :razz: :razz:
predator Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 χμ δε ξερω, φλωρικο μου φανηκε. φαντασου ποσο με ξενερωσε που εχω εδω και μια εβδομαδα το καινουργιο cd και δεν εχω κατσει ακομα να το ακουσω...
predator Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 πωπω τι ηθελα να το ακουσω το "see you on the other side"? πραγματικα κανει οτι λεει... παει στην αλλη πλευρα! την φλωρικη,την ποπ, την ξενερωτη! ελεγα για τους soad οτι ξεπουλησαν, ε οι korn το παραμαμησαν και ψοφησε! παει εχασα πασα ιδεα για το ειδος της nu-metal μετα και απο αυτο... και μη χειροτερα!!!
Godfath3r Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Συγκρινόμενο με τις τελευταίες δουλειές των KoRn πού κυμαίνεται Predator? Εσύ δεν έλεγες χαλαρό το Hypnotize των SOAD?Eμένα πάντως δεν μου φέρνει καθόλου σε χαλαρό!!!!Τουλάχιστον γιαυτό που είναι οι SOAD...
predator Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 σκεψου untouchables ενα πραγμα...φλωρια στο τετραγωνο,ηρεμο και ποπ! αυτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.