Προς το περιεχόμενο

nu-metal,crossover,rapcore,hardcore!keep it real man!

predator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 556
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Eμένα πάντως ούτε το Mesmerize μου έκανε εντύπωση...Όταν το άκουσα κανένα κομμάτι δεν μου έκανε αίσθηση...Είχα πεί πως θα του δώσω κιάλλες ευκαιρίες (ακούσματα) αλλά δεν το έκανα!!!

Δημοσ.

22 Νοέμβρη (δλδ αύριο) είναι η επίσημη κυκλοφορία του Hypnotize. Εγώ πάντως αν και έχω ακούσει 5 τραγούδια μπορώ να πώ ότι τα 3 μου άρεσαν αρκετά, ενώ τα άλλα 2 όχι τόσο! Γενικά απ' όσο έχω ακούσει μου φάνηκε πιο "μπαλαντιάρικο" σαν album :?

Aλλά θα περιμένω να αγοράσω και το cdακι για να έχω ολοκληρωμένη άποψη. :)

Το καινούριο Korn φοβάμαι περισσότερο ότι θα είναι μέτριο, το Twisted Transistor μου θύμισε πολύ Untouchables πράγμα όχι και τόσο θετικό... :?

Δημοσ.

@Godfath3r: 6 Δεκέμβρη σύμφωνα με το amazon

@Alexz: οι Kill II This είναι πολύ καλοί, όντως!

@predator: ρε συ το πήρα το Hypnotize πριν 5 ώρες, και μετά από 3-4 ακούσματα έχω να πώ ότι ενώ το περίμενα ψιλομέτριο το άλμπουμ είναι πολύ καλό, καμία σχέση με εμπορικούρα ρε συ, αφού χώνει συνέχεια και πιο πολύ από το Mezmerize! Και οι στίχοι τα σπάνε κανονικά! Από όσο έχω ακούσει μου φαίνεται καλύτερο από το Mezmerize πάντως!

Δημοσ.

Hello.

Έψαχνα κάτι και βρέθηκα σε αυτό το θέμα..Διάβασα που λέγατε για Korn και για το καινούριο τους.Έχω 8 καινούρια κομμάτια τους και ένα ολιγόλεπτο preview από όλο τον δίσκο και έχω να σας πώ ότι ο δίσκος είναι απίστευτος!!Έχει τον σκληρό ήχο του πρώτου συν κάποια καινούρια εντελώς στοιχεία που ο συνδιασμός τους τον κάνει άψογο!Επίσης πιο πολύπλοκα drums,πιο metal στοιχεία...

Όπως πάντα οι Korn κατάφεραν να κάνουν έναν εντελώς διαφορετικό δίσκο με νέο στυλ.Φαίνεται η απώλεια του Head τους πείσμωσε για το καλύτερο! :razz:

Μου αρέσουν όλοι οι δίσκοι τους αλλά nr1 για μένα θα είναι πάντα ο πρώτος.Θα πάθετε την πλάκα σας πάντως.Και δεν έχει καμία σχέση με Untouchables.Το Twisted Transistor είναι άσχετο με όλα τα άλλα κομμάτια του δίσκου.

Αυτά :grin:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...