ifrit Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Υπομονή παιδιά που θα πάει :/ θα βγει κάποια στιγμή... αν και μάλλον θα βγει και κανα single 2 μήνες πριν
Godfath3r Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Koντα 5 χρόνια υπομονή κάνω ρε ifrit...Άσε...Τέλος πάντων!!
hugelacky Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Οι Tool να βγάλουν single...? Δεν το κόβω... Υπομονή... :wink:
Godfath3r Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 To stinkfist δεν έχει βγεί σε single? Τώρα που είπα αυτό μου ήρθε στο μυαλό μία ιστορία που μου είπε ένας φίλος μου για έναν γνωστό του ο οποίος είχε πάει για 15 χρόνια αμερική.Ήταν λοιπόν αυτός ο τύπος σε ένα δισκάδικο (δεν θυμάμαι χρονολογία) κάπου στα 90-91...και σκάει μύτη ο Κeenan μέσα στο μαγαζί (κανένας δεν ήξερε ποιός ήταν και τί θα γινόταν μετά απο χρόνια).Με τα πολλά ο Keenan έδωσε μία κασσέτα με το demo του στο τύπο...Ναι...αυτός τώρα έχει αυτή την κασσέτα...Με το demo των Tool...
hugelacky Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Τι είπες τώρα ρε συ.... Απίστευτο ε? Αυτά είναι...
Godfath3r Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Άστα να πάνε...Και να φανταστείς ο τύπος αυτός είναι μεγάλος (45-50) και γουστάρει Tool!!!Άν ζείς Αμερική αυτές είναι οι ευκαιρίες...
ifrit Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Godfath3r όντως απίστευτο το γεγονός!!!!!!! Τρελή τύχη όμως.. (Ας είχα το Salival και μετά θα ονειρευόμουν και αυτή τη κασσέτα...) hugelacky σε ένα forum έλεγαν κάποιοι για την αναμονή του Lateralus και πως το Schism είχε κυκλοφορήσει 2 μήνες πριν.. εγώ την εποχή εκείνη δεν ήξερα τπτ από αυτά οπότε δεν μπορώ να το επιβεβαίωσω.. μπορεί πάντως να κυκλοφόρησε μόνο Αμέρικα..
A7X. Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 ε... στο site των System έχουν βάλει το hypnotize (the track) να παίζει..... τζιμ τζιρμ τζιμτζιμ τζιριμ οπα!
hugelacky Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Συμπαθητικό! Btw έχουν κυκλοφορήσει και άλλα 2 tracks (από ένα καλοκαιρινό live των SOAD) από το Hypnotize στο net. Το Holy Mountain (αρκετά μέτριο) και το Kill Rock n' Roll (κομματάρα)! Εισαγωγή του Kill Rock 'n' Roll στο live ρε σεις...(όλα τα λεφτά): Μιλά ο Malakian: When I was a little boy... I used to talk to God... and I said... "you motherf@cker"... and He said "YOU motherf@cker!"..."gotta grow up and kill rock 'n' roll"... he said "KIIIΙΙIILL rock 'n' roll and F@CK ALL THE SEXY PEOPLE" ...so I did... (και μετά τα σπάνε...) :p
predator Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 ακυρο το κομματι! αν ειναι ολο το cd ετσι κλαφτα χαραλαμπε... τελικα απο τις νεες κυκλοφοριες το μονο που αξιζει ειναι το disturbed! δυστυχως εχουν περασει ανεπιστρεπτι οι εποχες που τα περισσοτερα tracks σε ενα cd ηταν καλα!τωρα ψαχνεις με το ζορι 1-2 κομματια που να ξεχωριζουν!
hugelacky Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Καλά, σοβαρά τώρα...σου άρεσε το καινούριο disturbed???? :shock: Επιεικώς είναι ΓΤΠ... σαν Manowar είναι με πιο βαριά παραγωγή... εκτός αν σου αρέσουν και οι Manowar οπότε πάσο... και αυτοί οι "αμερικάνικοι" στίχοι :-x
Godfath3r Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Disturbed?Ποιός ο λόγος να ακούς Disturbed τώρα?Βy the way ποτέ δεν μου άρεσαν... Παιδιά τσεκάρετε τους Emanuel nu-metal meets hardcore meets catchy refrens etc...Κατέβασα το άλμπουμ τους Soundtrack To A Headrush και κόλλησα αρκετά!!!!
predator Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 καμια σχεση huge. ναι μου αρεσε πολυ! και οι manowar δε μου αρεσουν καθολου. anyway,γουστα ειναι αυτα. αν θετε ακουστε αυριο την εκπομπη μου να καταλαβετε τι γουσταρω!:razz:
hugelacky Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 θα ακούσω στανταρ, 4-5 ε? EDIT: θέλω αφιέρωση ε...αλλιώς δεν στέλνω μήνυμα... :razz: :razz: :razz: (πλάκα κάνω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.