Προς το περιεχόμενο

nu-metal,crossover,rapcore,hardcore!keep it real man!

predator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

SYSTEM OF A DOWN SET TO RELEASE HYPNOTIZE NOVEMBER 22 ON CD AND DUALDISC

Six months after System of a Down's Mezmerize debuted at number one on Billboard's Top 200 Albums chart, the uncompromising and outspoken quartet returns with Hypnotize, part two of a promised two-album set. American Recordings/Columbia will release two versions of Hypnotize, the band's fifth studio album, on November 22.

Both the CD and DualDisc versions feature 12 new songs as well as artwork by Vartan Malakian, father of SOAD's guitarist/singer Daron. The packaging for Hypnotize is specially designed to physically join Mezmerize and Hypnotize together, forming one unified product with continuous artwork. Additionally, the DualDisc edition will contain exclusive behind-the-scenes footage showing the making of both records.

More importantly, the albums interlock musically. The final track on Hypnotize, "Soldier Side" completes "Soldier Side Intro," which appears as the opening track on Mezmerize.

HYPNOTIZE Track Listing

1. "Attack"

2. "Dreaming"

3. "Kill Rock 'n Roll"

4. "Hypnotize"

5. "Stealing Society"

6. "Tentative"

7. "U-Fig"

8. "Holy Mountains"

9. "Vicinity of Obscenity"

10. "She's Like Heroin"

11. "Lonely Day"

12. "Soldier Side"

=============================================

Το ιστορικό live των Audioslave στην Κούβα τώρα και σε DVD

Οι Audioslave κατάφεραν πριν λίγο καιρό να παίξουν το πρώτο δωρεάν outdoor rock concert στην Κούβα. Τώρα, το ιστορικό αυτό live θα το δούμε στα καταστήματα.

Μαζί με τη συναυλία, θα δείτε και ένα τριαντάλεπτο ντοκιμαντέρ κι ένα bonus CD με κομμάτια από την "AOL Sessions" ενφάνισή τους.

Ακολουθεί το track list:

"Set It Off""

"Your Time Has Come"

"Like a Stone"

"Spoonman"

"The Worm"

"Gasoline"

"Heaven's Dead"

"Doesn't Remind Me"

"Be Yourself"

"Bulls on Parade"

"Sleep Now In the Fire"

"Out of Exile"

"Outshined"

"Shadow"

"Black Hole Sun"

"I Am the Highway"

"Show Me How To Live"

"Cochise"

==============================================

Σχεδόν έτοιμο το νέο βίντεο των System Of A Down...

Το Βillboard.com αναφέρει ότι οι SYSTEM OF A DOWN ολοκληρώνουν την παραγωγή του νέου τους βίντεο για το ομότιτλο κομμάτι του νέου τους άλμπουμ ”Hypnotize”. Το άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο μέσω της American. Το κλιπ σκηνοθετεί ο μπασίστας της μπάντας, Shavo Odadjian, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει στο παρελθόν άλλα 4 βίντεο της μπάντας, συμπεριλαμβανομένου και του “Question!”.

=================================

MARS VOLTA'S 'SCABBY' DVD

The Mars Volta are to release a live DVD called 'Scabdates' in November. It will feature footage that spans the band's career to date.

STONE SOUR PLOT SECOND ALBUM

Stone Sour are to start recording their second album in late January. As yet untitled, it's to be produced by Dave Fortman.

RAMMSTEIN RE-MIX FRENZY

Both Apocayptica and Meshuggah have done re-mixes of the new Rammstein single 'Benzin'. This will be included on the CD with the track itself, which is released on October 17. The band's new album, 'Rosenrot', follows on October 31.

-Οι Attractive (ex-Snapcase) θα κυκλοφορήσουν το πρώτο τους EP στις 22 Νοεμβρίου. Μπορείτε να ακούσετε υλικό στο http://www.myspace.com/attractivemusic .

-Από την άλλη, οι Icepick (Hatebreed/Skarhead) θα κυκλοφορήσουν το πρώτο τους full length στις 29 Νοεμβρίου με τίτλο Violent Epiphany.

-Το Οzzfest Xth Anniversary, ένα διπλό DVD με το δέκατο Ozzfest, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 22 Βοεμβρίου.

-Οι Pearl Jam θα παίξουν ένα show στο House of Blues του Chicago με τιμή εισιτηρίου... 1000 δολάρια. Tα χρήματα θα διατεθούν για τους πληγέντες στη Νέα Ορλεάνη.

Πηγές: Avopolis & Rock Sound

• Απαντ. 556
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Eνδιαφέροντα νέα...Επίσης να προσθέσω τα εξής:

Οι madball (NY Hardcore) κυκλοφόρησαν τον καινούριο τους δίσκο.Toν άκουσα και δυστηχώς δεν μου έκανε αίσθηση...Είναι λίγο αναμάσημα!!!!

Μοdern Life Is War κυκλοφόρησαν καινούριο δίσκο και ο τίτλος αυτού Witness...Hardcore μπάντα με πολλά περίεργα στοιχεία, αρκετή μουντάδα και "σαπίλα" στον ήχο τους.Τσεκάρετε όσοι δεν τους ξέρετε, αξίζουν πολύ της προσοχής σας!

Εvery Time I Die - Gutter Phenomenon.Ο Κeith Buckley (πρώην τραγουδιστής των Throwdown και πολλές παραγωγές-συμμετοχές σε hardcore δίσκους) και η παρέα του φτιάχνουν κατά την γνώμη μου ένα Hardcore δίσκο που αποτελεί το μέλλον του Hardcore...Ποιο Rock κατάσταση απο το προηγούμενο Hot Damn! αλλά δισκάρα...Τσεκάρετε οπωσδήποτε!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στίς photos ειδα και τον Aaron απο τους Isis και τον Homme νομίζω απο τους Q.O.T.S.A.

αυτό μονο καλο μπορεί να είναι...

Δημοσ.

Λοιπόν, κατεβάστε και ακούστε οπως-και-δήποτε The Fall Of Troy! Παίζουν εντελώς κουλά πράγματα, μπλέκουν hardcore, emo, screamo, indie, pop, thrash, και το αποτέλεσμα είναι απίστευτο!!! Ειδικά ο κιθαρίστας παίζει παπάδες! :shock:

http://www.thefalloftroy.com/

ps. Όσο για Tool κι εγώ δεν έχω ακούσει τίποτα νεότερο... :-|

Δημοσ.

Άκουσα απο Fall Of Troy ένα κομμάτι που βρίσκεται στο cd που συνοδεύει το Rock Sound...Δεν εντυπωσιάστηκα για να σου πώ την αλήθεια αλλά θα ακούσω ολόκληρο το καινούριο τους cd για να καταλάβω τί ακριβώς παίζει!!!!

Οι Panthers μου έκαναν εντύπωση απο αυτό το cd...

Δημοσ.

Το καινούριο τεύχος (οκτώβρη) δεν το έχω πάρει ακόμα δυστυχώς... :-|

btw κατέβασα κάτι γάλλους nu/rap/hc metal που είναι τρελά ξεσηκωτικοί, για άπειρο χωροπήδημα οι τύποι... :D

Black Bomb A

Η σελίδα τους έχει και mp3, αν και είναι μόνο 96kbps κατεβάστε τα Make your choice (κομματάρα!) και No one knows, Mary να πάρετε μια ιδέα τι παίζουν.

Δημοσ.

Ελα ρε συ...γρήγοροι αυτοι??? Η αλήθεια είναι ότι είναι πιο hc παρά nu! Τεσπα...γούστα...

Εγώ πάντως γουστάρω τρελά τους 2 τραγουδιστές και τον τρόπο που εναλλάσονται...

Δημοσ.
Tίποτα...Το μόνο που έχει βγεί είναι μερικές φωτογραφίες απο τις ηχογραφησεις του γκρουπ...ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λες να το έχουμε στα χέρια μας πριν το νέο χρόνο???????????

Δημοσ.

Κλασσικό παιχνίδι μεταξύ μπάντας και κοινού...Η υπομονή μου εξαντλείται...ΒΓΑΛΤΕ ΔΙΣΚΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!

@Ηugelacky, κατέβασα δύο κομμάτια (Make your choice, Law's Phobia) και μου άρεσαν αρκετά!!!Ειδικά το Make Your Choice...

Δημοσ.

Έτσι όπως τα λέει ο νονός... κλασικό mindf@ck των Tool με τους fan τους... :wink:

Godfath3r με έχουν κολλήσει για τα καλά τις τελευταίες 4 μέρες οι Black Bomb A ρε συ...

Κατέβασε και τα Burn, Human Circus, Police Stopped Da Way, Everlast :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...