hugelacky Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Guys έχει ακούσει κανείς σας το καινούριο Audioslave? Είναι η ιδέα μου ή το album είναι πολύ μούφα? Το πήρα πριν καμιά βδομάδα και το ακούω συνεχώς αλλά δεν μου αρέσει! Καμία σχέση με τον 1ο δίσκο, άτονος, άνευρος, με πιο flat παραγωγή, λιγότερο μπάσο, επίπεδα και (μερικά) γλυκανάλατα τραγούδια... :-| Μόνο τα Be Yourself, Man Or Animal, The Worm & Dandelion μου αρέσουν κάπως, όσο για τα άλλα... :-x Γενικά ο καινούριος πιο πριμαριστός ήχος τους μου την σπάει αφάνταστα, ο 1ος όργωνε κανονικά ρε σεις, ενώ ο Cornell πλέον ακούγεται εντελώς ακίνδυνος... :? Τι να πω, μπορεί να φταίει και η διάθεση μου και να υπερβάλω, κρίμα πάντως γιατί τέτοια ξενέρα από group που γουστάρω είχα καιρό να φάω, περίμενα πολύ περισσότερα από μουσικούς με τέτοιο παρελθόν όπως το δικό τους... :neutral:
Godfath3r Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Περιγράφεις αυτό που ακριβώς σκέφτομαι και εγώ για τον δίσκο...Απόλυτη ξενέρα...Όσο μου άρεσε ο πρώτος (δισκάρα!) τόσο με ξενέρωσε αυτός.Ευτυχώς που δεν τον αγόρασα αλλά τον κατέβασα... Είναι πολύ flat...Η φωνή του Cornell όχι απλά ακίνδυνη αλλά μονότονη χωρίς να έχει αυτό που κάνει αυτή την φωνάρα να ξεχωρίζει...Ένας δίσκος που είναι σαν να τον έβγαλαν μόνο και μόνο επειδή έπρεπε να κυκλοφορήσουν κάτι...Κρίμα πάντως, όσο και αν προσπάθησα να μου αρέσει δεν τα κατάφερε!!!Κρίμα γιατί έχουν άνετα τις δυνατότητες (και ομαδικά και ατομικά) όλοι τους να φτιάξουν κάτι υπερβολικά ανώτερο... Αυτά, μετα λύπης!!! (Ας πάω να λιώσω το Mellon Collie an the Infinite Sadness να ξεδώσω!)
Godfath3r Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Tελικά μέ πάρα πολλές ακροάσεις ο δίσκος μού είναι απλά συμπαθητικός.Ισχύουν όσα είπα παραπάνω αλλά με ποιό θετικό ύφος!!! Αυτά!
hugelacky Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Το πρώτο live άλμπουμ τους θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο οι Slipknot Oι SLIPKNOT θα κυκλοφορήσουν το πρώτο live άλμπουμ τους τον Οκτώβριο του 2005. Ο τίτλος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά το άλμπουμ υπόσχεται να πρσφέρει τον ενθουσιασμό των ζωντανών εμφανίσεων των Αμερικάνων. Στο πνεύμα αυτής της κυκλοφορίας, οι SLIPKNOT θα επιστρέψουν στην Αμερική το φθινόπωρο του 2005 για ακόμα μια περιοδεία. Οι ημερομηνίες έχουν προγραμματιστεί μεταξύ 15 Οκτωβρίου και 15 Νοεμβρίου. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Κροάτης "παπα-ροκάς" στο πλευρό του Marilyn Manson Παπαροκάδες δεν υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα. Υπάρχουν και στην Κροατία και εκεί μάλιστα πιο «σκληροί»! Ο λόγος για τον Κροάτη καθολικό ιερέα Anton Bobas... διαβάστε την ιστορία. Το Reuters αναφέρει ότι “θρησκευτικά γκρουπ στην Κροατία είναι επι ποδός για την έλευση του shock-rocker MARILYN MANSON για συναυλία στη χώρα τους (σ.Α. θυμάστε και τα αντίστοιχα δικά μας με SLIPKNOT φαντάζομαι και μπορείτε να έχετε μια εικόνα του τί γίνεται με την έλευση του «Αντίχριστου», του «666» (α ρε Λουκά...)). Όμως, ένας καθολικός ιερέας, στηριζόμενος στην ελευθερία του λόγου (σ.Α. που πρώτη η εκκλησία μας διδάσκει... απλά το θυμάται όποτε συμφέρει), και ίσως στα προσωπικά του γούστα, έγινε «προστάτης» του MANSON. “Πώς μπορεί ο MANSON να μετατρέψει τους νέους ανθρώπους σε σατανιστές και ναρκομανείς μέσα σε ένα δίωρο σόου”, δηλώνει ο παπάς στην εφημερίδα Vjesnik. O Bobas, που είναι ηγέτης μιας heavy metal μπάντας με όνομα GLASNICI NADE (Messengers Of Hope), δηλώνει ότι οι περισσότεροι κριτικοί του MANSON δεν έχουν ακούσει ποτέ τα τραγούδια του ή δεν τον έχουν δεί ποτέ live. Ο μοναχικός ιερέας βρίσκεται αντιμέτωπος με Χριστιανικά γκρουπ της χερσονήσου Istrian, εν όψει της εμφάνισης του MANSON στην πόλη Pula της Αδριατικής στις 22 Αυγούστου. Ο προτεσταντικός οργανισμός Oaza, θέλει να ακυρωθεί η συναυλία, ενώ 7 Καθολικοί ιερείς προσφέρονται να πληρώσουν τις ζημιές στους διοργανωτές αν ακυρωθεί το σόου (σ.Α. άλλωστε λεφτά να φάν κι οι κότες στους κόλπους τους). Αιτία; Μα φυσικά ότι οι στίχοι και το image της μπάντας προωθεί τον σατανισμό, τη βία και την χρήση ναρκωτικών ουσιών. O Bobas απο την άλλη, δηλώνει ότι το καλύτερο live που έχει δεί ήταν ένα του MANSON στο Αμβούργο (Γερμανία) πριν 3 χρόνια. “Παρ’ όλη τη μουσική, ο MANSON ήταν μια κάπως σκοτεινή περσόνα και δε θα πρότεινε σε κανέναν –και κυρίως σε νέους- να πάνε στη συναυλία” είπε ο Bobas”. Πολύ τρελλαμένος με MANSON είναι ο Bobas… κάτι απο παπα-Τσάκαλο πρέπει να φέρνει... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Συνεργασία των frontman των Hatebreed και Crowbar σε ένα νέο project, τους Kingdom Of Sorrow Ο frontman των HATEBREED, Jamey Jasta και ο κιθαρίστας/τραγουδιστής των CROWBAR, Kirk Windstein, όρισαν ως KINGDOM OF SORROW το όνομα του κοινού τους project. Το ντεμπούτο άλμπουμ της μπάντας ηχογραφείται στα Planet Z studios στη Μασσαχουσέττη με παραγωγό τον Zeuss (HATEBREED, SHADOW FALL) και “είναι σχεδόν τελειωμένο και είναι η πιο συμπαγής πλάκα metal στην οποία έχουμε ποτέ συμμετάσχει” δηλώνει ο Jasta. “Αυτό στην κυριολεξία θα τινάξει τα μυαλά των ανθρώπων! Ηχογραφήσαμε 13 κομμάτια συν μια διασκευή στο ‘No Class’ των MOTÖRHEAD. O Steve Gibb των CROWBAR (πρίν στους BLACK LABEL SOCIETY) μόλις ήρθε στο ΜαΪάμι για να περάσει μερικά σόλο και lead σε μερικά κομμάτια. Θα έχουμε επίσης δύο ΠΑΡΑΝΟΪΚΕΣ guest εμφανίσεις που σίγουρα θα σοκάρουν...! Ο Kirk τραγουδάει μαζί μου, παίζοντας επίσης το μπάσο και την κιθάρα στο άλμπουμ και έχουμε και οι δύο γράψει και φέρει ιδέες. Είναι δολοφονικό!” ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ To φθινόπωρο το νέο άλμπουμ των Clawfinger Οι Σουηδοί rap/metallers CLAWFINGER, ολοκλήρωσαν το track listing του νέου τους άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο μέσω της Nuclear Blast Records. To track listing: 01. The Faggot In You 02. Hate Yourself With Style 03. Dirty Lies 04. The Best & the Worst 05. Breakout (Embrace The Child Inside You) 06. Right To Rape 07. What We’ve Got Is What You’re Getting 08. Sick Of Myself 09. Hypocrite 10. Without A Case 11. God Is Dead O frontman Zak Tell σχολιάζει: “Νιώθω σαν παιδί σε κατάστημα με γλυκά και περήφανος σαν θεός, καθώς ξέρω πόση δουλειά έχουμε κάνει σ’ αυτά τα κομμάτια. Όλα το ίδιο, είναι πολυ ωμά και λιγότερο γεμάτα με λούπες και samples!”. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ O Christian Wolbers (Fear Factory) και ο κόσμος του hip-hop Μερικά πράγματα απλά μπορούν να σε αφήσουν άφωνο! Ειδικά όταν αφορούν μέλη σχημάτων όπως οι FEAR FACTORY. O κιθαρίστας της μπάντας, Christian Olde Wolbers, μίλησε πρόσφατα στο AllHipHop.com σχετικά με τις δουλειές του σαν hip-hop DJ και παραγωγός, κάτω από το όνομα ”The Edgemaster”! Για όσους δε γνώριζαν, ο Wolbers (ή καλύτερα, ο The Edgemaster) έχει δουλέψει με καλλιτέχνες όπως οι SNOOP DOG, CHINGY, ICE CUBE, WEST SIDE CONNECTION, LUDACRIS και CYPRESS HILL, με τους οποίους τελευταίους έχει επίσης περιοδεύσει. Σχετικά με το πώς εμπλέχτηκε στο hip-hop, ο Wolbers είπε: “Μεγάλωσα ακούγοντας hip-hop, όπως επίσης και metal. Ήταν κάτι που πάντα με ενδιέφερε. Μεγάλωσα ακούγοντας N.W.A. BEASTIE BOYS και CYPRESS HILL. Έτσι όταν μου ζήτησαν να παίξω μπάσο στους δίσκους τους άρχισα να παρακολουθώ ανθρώπους όπως οι Alchemist και DJ Muggs (CYPRESS HILL)”. O Wolber είπε επίσης ότι λατρεύει να περιοδεύει με hip-hop καλλιτέχνες: “Μου επιτρέπει όχι μόνο να δείξω τις ικανότητές μου σαν παραγωγός (με τα κομμάτια που παίζουν), αλλά χρησιμοποιούν live μπάντες κι έτσι παίζω επίσης μαζί τους στη σκηνή… είτε κιθάρα, είτε μπάσο. Είναι φοβερή εμπειρία, επειδή το hip-hop έχει τόση ψυχή στη μουσική”. Φανταστείτε τον Wolbers επι σκηνής με hip-hop μπάντα! Μοναδικό! Ευτυχώς γι’ αυτόν έχει εμπειρία μόνο από τις σοβαρές μπάντες του χώρου… ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Αλλάζουν εταιρία οι KORN; Οι KORN φαίνεται ότι υπέγραψαν στην Geffen Records και πιθανόν το επόμενο άλμπουμ να κυκλοφορήσει -μέσω ειδικής συμφωνίας- απο μια Θυγατρική που θα ονομάζεται Korn Records! Το ζευγάρι KORN-Geffen είναι πολύ λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι ο πρόεδρος της Geffen, Jordan Schur, λέγεται ότι είναι κοντά και στη μπάντα και στον μάνατζερ της. Ωστόσο, η Sony -που έχει τον κατάλογο της μπάντας- πιστεύεται ότι θα κάνει κι αυτή μια γερή προσφορά. Πουλάνε οι τύποι... τί να κάνουμε... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 βίντεο γύρισαν οι Soulfly όσο βρισκόντουσαν στη Σερβία Ενώ ήταν στη Σερβία τον προηγούμενο μήνα, οι SOULFLY κινηματογράφησαν 2 video σια υποστήριξη του νέου επερχόμενου άλμπουμ τους ”Dark Ages”, που θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου μέσω της Roadrunner Records. Το βίντεο για το κομμάτι ”Frontlines” κινηματογραφήθηκε σε μία περιοχή που βομβάρδισε το NATO πριν πολλά χρόνια, ενώ το κλιπ για το ”Carved Inside” γυρίστηκε σε ένα οχυρό 700 χρόνων στις ακτές του Δούναβη. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ο χαμός του Dimebag μάλλον θα ξεχαστεί πολύ δύσκολα! Φαίνεται ότι ο χαμός του Dimebag δύσκολα θα ξεπεραστεί! Δεν εξηγείτει αλλιώς η παρακάτω είδηση. Το πρώτο ετήσιο ράλλυ ποδηλάτων ”Ride For Dime”, θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Αυγούστου (την ημερομηνία των γενεθλίων του Dimebag) στο Ντάλας. Το event διοργανώθηκε με σκοπό να συλλεκτούν χρήματα για το Dimebag Darrell Memorial Fund, το οποίο έχει στηθεί για να βοηθήσει τα θύματα των πυροβολισμών στο Alrosa Villa στο Columbus του Οχάιο στις 8 Δεκεμβρίου 2004, που κόστισαν τη ζωή στον θρυλικό κιθαρίστα των PANTERA, “Dimebag” Darrell Abbott. Η διαδρομή, που θα ξεκινήσει και θα τελειώσει στο The Clubhouse, θα πάρει τους συμμετέχοντες στο Arlington –όπου ο Dimebag έζησε όλη του τη ζωή- και στους σταθμούς θα συμπεριλαμβάνεται το Capo Verde (το αγαπημένο εστιατόριο του Dimebag) όπου οι οδηγοί θα φάνε βραδινό. Η διαδρομή θα περάσει μέσα από το Elkins Park, όπου πήγαινε συχνά ο Dimebag και χαλάρωνε, και από το λύκειό του. Τέλος η διαδρομή θα περάσει από το Moore Memorial Gardens, το τελευταίο μέρος ανάπαυσης του Darrell, όπου οι οδηγοί θα πετάξουν λουλούδια κοντά στις πύλες του κοιμητηρίου καθώς θα περνούν. Η διαδρομή θα επιστρέψει στο Clubhouse όπου θα διεξαχθεί μια νύχτα με πάρτυ στο ύφος του Dimebag. Εμπειρία μοναδική… ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Josh Homme: 'Γιατί έδιωξα τον Nick Oliveri από τους Queens of the Stone Age O Josh Homme αποκάλυψε για πρώτη φορά γιατί "απέλυσε" τον φίλο του, Nick Oliveri, από τους Queens Of The Stone Age το 2004. Μιλώντας στο Radio 1, ο Homme αποκάλυψε ότι ζήτησε από τον Oliveri να αφήσει τη μπάντα, μετά από περιστατικό κακοποίησης της κοπέλας του. "1-2 χρόνια πριν μίλησα στο Nick για μια φήμη που άκουσα", είπε ο Homme. "Είπα, 'αν κάποια στιγμή μάθω οτι είναι αληθινό, δεν θα σε ξέρω, φίλε'. Επειδή η μουσική και η ζωή μου είναι το ίδιο και το αυτό, δεν υπάρχουν κανόνες μέχρι κάτι τεράστιο να συμβεί. Ο Nick ήταν στην Αγγλία με τον Mark Lanegan και κάτι συνέβη... Δεν είναι πια μουσική". Ο Homme δήλωσε ότι θα απορρίψει τα παρακάλια των fans των QOTSA για να δώσει στον Oliveri μια δεύτερη ευκαιρία. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "Festival version" του "Leviathan" κυκλοφορούν οι Mastodon... Μια περιορισμένη “festival version” του βραβευμένου ”Leviathan” των MASTODON είναι διαθέσιμη από την Relapse Records. Η μοναδική αυτή έκδοση του πολυσυζητημένου αυτού άλμπουμ περιέχεται σε μια ειδική slipcase συσκευασία που θα έχει ένα διαφορετικό album art. Το CD περιέχει επίσης τα videos των κομματιών ”Iron Tusk” και ”Blood And Thunder”. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Πηγή: Avopolis Music Network
Lucifer Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Συνεργασία των frontman των Hatebreed και Crowbar σε ένα νέο project, τους Kingdom Of Sorrow Αυτά είναι
Godfath3r Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Ναι, και εγώ μόλις το είδα...μου τρέξαν τα σάλια!!!
hugelacky Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Εγώ να δείτε τι έπαθα... Παρεπιπτόντως ... μιας και εδώ που είμαι για καλοκαίρι δεν παίζει δισκάδικο ούτε περιοδικό της προκοπής, κυκλοφόρησε τίποτα καλό σε HxC τους 2 μήνες που πέρασαν? Για προτείνετε κανά καλό cdaki…
Godfath3r Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Και εγώ δεν ενημερώνομαι όσο θέλω λόγω δουλειάς αλλά έπιασα μία κυκλοφορία που περίμενα... Every time I Die - Gutter Phenomenon, δεν το έχω ακούσει ακόμη όλο!Απο Hardcore τίποτα άλλο Για Metalcore, οι Chimaira κυκλοφόρησαν καινούριο... Αυτά μου έρχονται προς το παρών!!!
hugelacky Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Συλλογή με σπάνιο υλικό των Deftones θα κυκλοφορήσει η Maverick Records Ενώ οι DEFTONES ετοιμάζουν τον διάδοχο του ομότιτλου άλμπουμ τους του 2003, η Maverick Records αποφάσισε να κυκλοφορήσει το ”B-Sides & Rarities”. Το πακέτο (CD/DVD) θα περιέχει εισαγώμενα b-sides, «σκανδαλιστικές» διασκευές, ακυκλοφόρητα remix, και διάφορες άλλες σπανιότητες, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου. Συλλεγμένο απο τους ίδιους τους DEFTONES, το πακέτο 14 τραγουδιών αντικατοπτρίζει μία κρυμμένη ιστορία πίσω απο τους DEFTONES με ακυκλοφόρητη μουσική της οποίας η διάρκεια ξεπερνάει την μία ώρα απο τον μπασίστα Chi Cheng, τον κιθαρίστα Stephen Carpenter, τον τραγουδιστή/κιθαρίστα Chino Moreno, τον drummer Abe Cunningham και τον πληκτρά Frank Delgado. Οι liner notes του “B-Sides & Rarities” περιέχουν και track-by-track commentary γραμμένο και απο τα 5 μέλη της μπάντας. Αναλυτικά το track listing της κυκλοφορίας: CD: 01. Savory 02. Wax And Wane 03. Change (In the House of Flies) (acoustic) 04. Simple Man 05. Sinatra 06. No Ordinary Love 07. Teenager (Idiot Version) 08. Crenshaw Punch/I'll Throw Rocks at You 09. Black Moon 10. If Only Tonight We Could Sleep 11. Please Please Please Let Me Get What I Want 12. Digital Bath (acoustic) 13. The Chauffeur 14. Be Quiet and Drive (Far Away) (acoustic) DVD: 01. 7 Words 02. Bored 03. My Own Summer 04. Be Quiet and Drive (Far Away) 05. Change (In the House of Flies) 06. Back to School (Mini Maggit) 07. Digital Bath 08. Minerva 09. Hexagram 10. Bloody Cape Bonus Features: * Engine Number 9 * Root ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Biohazard R.I.P. Σύμφωνα με την συνέντευξη που έδωσε ο κιθαρίστας των Biohazard Billy Graziadei στο έγκυρο webzine http://www.asice.net , η μπάντα μετά από την περιοδεία που ετοιμάζουν δεν θα συνεχίσει να υφίστανται. Review του καινούριου τους album αλλά και γενικότερα φόρος τιμής εντός των ημερών! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Μικρό ρόλο σε ανεξάρτητο φιλμ έπαιξε ο Jamey Jasta των Hatebreed Ο frontman των HATEBREED, Jamey Jasta, έπαιξε ένα μικρό ρόλο στο επερχόμενο ανεξάρτητο φιλμ, ”The House Of Usher”, μία προσέγγιση της μικρής ιστορίας του Edgar Allen Poe. Γυρισμένο στην πατρίδα του Poe, τη Μασσαχουσέττη, το φιλμ έχει σκηνοθετηθεί απο τον βραβευμένο Hayley Cloake, του οποίου τα μικρά φιλμ ”Tease”, “Thump” και ”Taken” έχουν παιχτεί σε φεστιβαλ σε Αγγλία, Καναδά, Γερμανία, Ιταλία, Ρωσία, Ρουμανία, Ισπανία, Χιλή, Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία και Αμερική. Το σχόλιο του Jasta σχετικά με το θέμα ήταν “Ήταν μία πραγματικά ευχάριστη εμπειρία και το φιλμ φαίνεται ότι θα είναι πολύ καλό. Είχα μερικές γραμμές και οδήγησα ακόμα και ένα Mini Cooper στο φιλμ”. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Πηγή: Avopolis Music Network
predator Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 το DVD των deftones εχει τα video clip? αν ναι αξιζει πιστευω! οσο για τους biohazard κριμα, αν και τωρα τελευταια δε βγαζαν και τιποτα το ιδιαιτερο.
hugelacky Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Λογικά ναι, τα videos τους πρέπει να είναι, αυτά είναι όλα όσα έχουν βγάλει. Αν και τα έχω όλα εκτός των 6 και 10 (+τα bonus) θα το χτυπήσω στάνταρ! :wink: όσο για τους biohazard έχεις δίκιο δυστυχώς (αν και κυκλοφορεί μια βρώμα ότι ο μπασίστας δεν ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις του με το συγκρότημα γιατί είναι απασχολημένος από το καινούριο του επάγγελμα, αυτό του πορνοστάρ! Δεν γνωρίζω βέβαια αν στέκει, απλά το πήρε το αυτί μου από 2-3 διαφορετικά άτομα....) :?
hugelacky Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Aκούγεται ότι το Hypnotize (το 2ο μέρος του Mesmerize) των System Of A Down θα βγεί 15 Νοέμβρη...Επίσης βγάζουν DVD οι Machine Head στις 10 Οκτώβρη και θα περιέχει ένα ολόκληρο live στο Λονδίνο και behind the scenes... :wink:
Godfath3r Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Ωραία νέα για SOAD...Για Machine Head το ήξερα...Άντε με το καλό!!!!
hugelacky Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Το άλλο που είδα χθές χαζεύοντας εδώ το ξέρει κανείς? Slipknot unmasked... Στο βίντεο του Before I Forget!!! Το κατέβασα αλλά δεν δείχνει ολόκληρες φάτσες, μόνο πολύ κοντινά πλάνα (πχ.μόνο τα μάτια, το στόμα του Corey, χέρια, πόδια και διάφορα tattoos) και δεν καταλαβαίνεις ποιός είναι ποιός. Αλλά είναι όντως unmasked και χωρίς τις φόρμες τους! Τελικά απ'ότι φένεται μάλλον το βαρέθηκαν και οι ίδιοι το όλο "image thing" (και καλά έκαναν κατά την άποψη μου) και βλέπω τις μάσκες και τις φόρμες να τρώνε πέταμα στον επόμενο δίσκο...(αν τελικά βγάλουν επόμενο δίσκο :wink: )
mert Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Aυτο ειναι σχετικα παλιο βιντεο(ειχε γινει μια αναφορα αλλα δεν θυμαμαι σε ποιο θεμα).Ναι καλη φαση που εγκατελειψαν(?) αυτο το image.Παντως το βιντεοκλιπ γμαει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.