Godfath3r Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 EEEEeeeeetsi guys!Na kanonisoume kai kana meeting re!!!Prin ta live!!
hugelacky Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Godfath3r ennoeitai! Luci gia pes ti akouses gia tous SOAD re sy! Me exeis se anamena karvouna....
Godfath3r Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Μάλλον υποθέσεις κάνει.Γιατί δεν έχει ακουστεί κάτι...Πάντως και εγώ πιστεύω πως υπάρχει μεγάλη πι8ανότητα να τους δούμε απο τα μέρη μας!!
hugelacky Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Οι Rammstein κυκλοφορούν νέο δίσκο τον Σεπτέμβριο... Οι RAMMSTEIN ηχογράφησαν διάφορα τραγούδια κατα τη διάρκεια των ηχογραφήσεων του ”Reise, Reise” τα οποία δεν μπήκαν στο track listing του CD. Κατα τη διάρκεια επίσκεψής τους σε ένα στούντιο στο Βερολίνο, οι Γερμανοί ηχογράφησαν μερικά ακόμα τραγούδια και αυτόν τον καιρό μιξάρουν όλο το υλικό που έχουν με σκοπό την κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Δεν υπάρχουν ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ξεκίνησαν δουλειά για το νέο τους άλμπουμ οι Otep... H frontwoman των OTEP, Otep Shamaya, δημοσίευσε το καόλουθο κείμενο στο επίσημο site της μπάντας: ”Είμαι πολύ ικανοποιημένη που ανακοινώνω ότι επιστρέψαμε και είμαστε στα πρώτα στάδια εγγραφής του επόμενου άλμπουμ μας... θα ηχογραφήσουμε το επόμενο έπος μας κάπου στο φθινόπωρο. Είμαι περήφανη και με τιμά το γεγονός που έχω αυτήν την ευκαιρία και θέλω να ευχαριστήσω ακόμα περισσότερο την εταιρία μας (Capitol Records) για την επαναλαμβανόμενη πίστη της σε μένα και τη μουσική που δημιουργούμε”. Πηγή: Avopolis Music Network
predator Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 αμαν ποια αυτοι οι rammstein! τι τα περασαν τα CD? αν ειναι καλο ας το βγαλουνε αλλα προτιμω να αργησουν λιγο και να βγαλουν κατι καλυτερο απο το προυγουμενο, στο οποιο 1-2 κομματια αξιζαν.
hugelacky Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Γιατί ρε συ pred, εμένα μου άρεσε αρκετά σαν σύνολο το Reise, Reise! Μη σου πω και περισσότερο από το Mutter! Ε...θα στο πω λοιπόν! :razz: Δείτε εδώ ακόμα ένα review του live των Slipknot. Έχει πλάκα! :-P
Godfath3r Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Μπορεί να μην είναι nu-metal,crossover,rapcore,hardcore αλλά είναι stoner και επίσης Έλληνες, μιλάω για τους Cube check here and download 3 tracks from here.To seven steps μ'άρεσε ποιο πολύ... Πολύ καλή προσπάθεια για Ελληνική μπάντα αν και μερικά στοιχεία τους είναι λίγο προβλέψιμα/standard!
hugelacky Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Τα κατέβασα και τα 3 tracks των Cube...Όντως ωραίος ήχος αλλά όπως είπες Godfath3r πολύ προβλεψιμοί ρε γαμώτο, επαναλαμβανόμενοι! Ακόμα και για stoner μπάντα, που δεν έχει και καμιά τρελή πρωτοτυπία σαν είδος :wink: TOOL-ίζουν ή προσπαθούν πάντως πολύ να τους φέρουν μου φαίνεται, και αυτό τους χαλάει! Οκ, και οι ROT το έκαναν πριν από αυτούς αλλά οι ROT το έκαναν πετυχημένα και με το δικό τους στυλ. ps. Πάντως κατα τ' άλλα μου αρέσουν και έχουν πολύ καλές προοπτικές!
Godfath3r Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Το επαναλαμβανόμενος δεν με πείραξε...Εξάλου αυτό είναι που χακτηρίζει το stoner.Όσο για το οτι Tool-ίζει έχεις δίκιο.Απλά εμένα δεν με απέτρεψε αυτό...Θέλω πολύ να βρώ να αγοράσω τον δίσκο τους.Και για να έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη αλλά και για να τους υποστηρίξω...!!!
hugelacky Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 stoner, stoner αλλά όταν έχεις τέτοια δομή κομματιού δεν το κάνεις 7λεπτο να κουράζει, αλλά 3λεπτο (όπως κάνοουν και οι QOTSA, Fu Manchu, Dozer, El Caco σε τέτοια songs). Όποτε μάλλον πιο πολύ Τοολίζουν τελικά (λόγω δειάρκειας) :wink: Δίσκο δεν πρέπει να έχουν βγάλει ακόμα...μόνο αυτά τα tracks έχουν απ' ότι είδα και στο site τους. Βέβαια μπορείς να παραγγείλεις το demo... :wink: Κι εγώ πάντως θα το χτύπαγα το cd τους αν βγάζανε! Εδώ πήρα το των demo ROT 9 euro (το οποίο μετά, αφού υπόγραψαν σε εταιρία, έγινε με λίγο διαφορετική παραγωγή το 1ο album τους) σε ένα live που τους είχα δεί πριν 2-3 χρόνια! ps. Ασχετο αλλά οι ROT ηταν υπό διάλυση...Τελικά ξέρει κανείς αν διαλύθηκαν ή αν θα συνεχίσουν??? :roll:
Godfath3r Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Tώρα που ξαναακούω το Seven Step μου θυμίζει και λίγο απο Dead Soul Tribe...Πολύ επιρροή απο "εγκεφαλική μουσική" φαίνεται στον ήχο τους!!! Για Rot δεν έχω ακούσει τίποτα... Edit:Στο pureVolume γράφει οτι το κομμάτι το ένα είναι απο το Worse Than Satan, που μάλλον είναι ο τίτλος του δίσκου τους... ΥΓ:Ο Drummer τους δεν είναι φοβερός??
hugelacky Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Dead Soul Tribe να σου πω την αλήθεια δεν έχω ακούσει... Ναι αρκετά καλός ο drummer, όπως και όλοι τους άλλωστε oσαν οργανοπαίκται (πσσσς...τι είπα τώρα ο π*****ς?) ! Αυτό είναι φανερό από αυτά που παίζουν! Πάντως η εισαγωγή του Curse δεν είναι απλά TOOL....Είναι χαλαρά 150% Aenima! Αν το ακούσει ο Maynard θα έχουνε τρελά τραβήγματα, lol!!! :D
predator Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 τους ROT τους ξερω προσωπικα, μιλαω συχνα-πυκνα με τον παναγιωτη aka "payn" που τραγουδαει και μου λεει πως δεν τα βρισκουν. ηδη εχει νεο Project στην αθηνα και οι ROT μαλλον το κλεισαν το μαγαζι. κριμα βεβαια γιατι μιλουσαμε για μια απο τις πιο χαρισματικες μπαντες στον χωρο αυτο στην ελλαδα.
hugelacky Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 predator για τους Revolting Breed ή τους Dirt Spawn Disease λες? (το καινούριο project του Παναγιώτη εννοώ...). Τους είδα live πριν κανα 4μηνο εδώ Πάτρα και ήταν πολύ καλοί! Ήταν με άλλα 2 group και είδα την αφίσα αλλά δεν συγκράτησα ο μλκας ποιό όνομα αντιστοιχεί σε ποιό group! :? Πάντως σαν ήχος ήταν πιο πολύ σε φάση Isis, Crowbar, Earthtone9, πιο βαριά πράγματα δηλαδή! Και πολύ καλές συνθέσεις! κριμα βεβαια γιατι μιλουσαμε για μια απο τις πιο χαρισματικες μπαντες στον χωρο αυτο στην ελλαδα.Ναι ρε συ, τι να πω, κρίμα! Μήπως ξέρουμε ή είναι δυνατόν να μάθουμε που δεν τα βρίσκανε? (κουτσομπολιό ντε! )
hugelacky Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Μετατέθηκε η κυκλοφορία του νέου άλμπουμ των Soulfly... H κυκλοφορία του ”Dark Ages”, του νέου δίσκου των SOULFLY, μετατέθηκε για τις 26 Σεπτέμβρη. Δίπλα υπάρχει το εξώφυλλο του άλμπουμ… ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Έτοιμο και το track listing του νέου άλμπουμ των Fear Factory που κυκλοφορεί στις 23 Αυγούστου... Οι FEAR FACTORY ολοκλήρωσαν το track listing του νέου τους άλμπουμ ”Transgression” το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου μέσω της Trillion Records. Οι Αμερικάνοι μπήκαν στα Track Record Studios στην καλιφόρνια στις 5 Μαΐου με παραγωγό τον Toby Wright/b> (ALICE IN CHAINS, KORN, SOULFLY) και ξεκίνησαν τις ηχογραφήσεις του διαδόχου του εκπληκτικού περσινού ”Archetype’. Στο νέο δίσκο υπάρχουν συνεργασίες με πολλούς μουσικούς, όπως τον μπασίστα Billy Gould (FAITH NO MORE) που συμμετέχει στα “Echo Of My Scream” και “Super Nova” και τον Mark Morton (LAMB OF GOD) που έχει γράψει το κομμάτι “New Promise” μαζί με τους FEAR FACTORY. To track listing: 01. Transgression 02. Contagion Empire 03. Empty Vision 04. New Promise 05. Supernova 06. 540,000 Degrees Fahrenheit 07. Spinal Contagion 08. Moment of Impact 09. Ammunition 10. Echo of My Scream 11. Anthem (GODFLESH) 12. Millenium (KILLING JOKE) Copyright © Avopolis. 1996-2004. All Rights Reserved. ps. predator για κοίτα και το παραπάνω πόστ και πες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.