Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω ένα πρόβλημα και δε μπορώ να βρω τη λύση με τίποτε, όσο κι αν ψάχνω.
Ας πούμε ότι έχω ένα αρχείο pdf το οποίο επισυνάπτω εδώ, με διαστάσεις μικρότερες από ένα Α4 χαρτί. 
Θέλω λοιπόν αυτό να το εκτυπώσω σε Α4, αλλά θέλω να μου εκτυπώσει και το πλαίσιό του, ώστε να μπορώ να το κόψω.

Πάω στο Adobe Acrobat, print, και βάζω actual size (ώστε να μου εκτυπώσει το πραγματικό μέγεθος που έχω φτιάξει). Αλλά δε μου εμφανίζει τα borders, το πλαίσιο.
Τί κάνω για να το εμφανίσει, ξέρει κανείς;

WARNER BROS.pdf

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτά λέγονται cut ή crop marks.

Στο acrobat πας tools και use print production και τα έχει κάπου εκεί αλλά θέλει την pro έκδοση.

Επεξ/σία από micos000
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, micos000 είπε

Αυτά λέγονται cut ή crop marks.

Στο acrobat πας tools και use print production και τα έχει κάπου εκεί αλλά θέλει την pro έκδοση.

Το pro έχω. 

Πήγα, αλλά και πάλι δεν το βρίσκω.
Πάω στο set page boxes, μου δείχνει ένα πλαίσιο των διαστάσεων που έχω, αλλά μετά στο print δε μου το ξαναδείχνει σε preview.

Untitled.png

Θέλω όπως το δείχνει εδώ να μου το δείξει και στο preview του print, για να το κόψω.

Untitled.png

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, micos000 είπε

Πάτα στο Add printer marks

To πάτησα και αυτό. Τσεκάρω όλα τα marks, δε μου δείχνει τίποτα.

Δημοσ.

Το άλλαξες το μέγεθος θα να είναι μικρότερο της Α4; Δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω γιατί δεν έχει το adobe pro. Αν ξέρει κάποιος άλλος περισσότερα ας απαντήσει.

Δημοσ.

Η επιλογή για εμφάνιση του πλαισίου σελίδας υπάρχει στην εκτύπωση πολλαπλών σελίδων σε ένα φύλλο αλλά όχι στην εκτύπωση μονής σελίδας (Acrobat XI). Θα πρέπει λοιπόν να γίνει χειροκίνητα. Φτιάξε ένα ορθογώνιο πλαίσιο (Comment → Drawing Markups → Rectangular) ώστε να εκτείνεται μέχρι τα άκρα της σελίδας, και στην εκτύπωση στο Comments & Forms επίλεξε το Document and Markups. Με δεξί κλικ στο ορθογώνιο μπορείς να ορίσεις τις ιδιότητές του (χρώμα, πάχος, γέμισμα, διαφάνεια).

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, accipio είπε

Η επιλογή για εμφάνιση του πλαισίου σελίδας υπάρχει στην εκτύπωση πολλαπλών σελίδων σε ένα φύλλο αλλά όχι στην εκτύπωση μονής σελίδας (Acrobat XI). Θα πρέπει λοιπόν να γίνει χειροκίνητα. Φτιάξε ένα ορθογώνιο πλαίσιο (Comment → Drawing Markups → Rectangular) ώστε να εκτείνεται μέχρι τα άκρα της σελίδας, και στην εκτύπωση στο Comments & Forms επίλεξε το Document and Markups. Με δεξί κλικ στο ορθογώνιο μπορείς να ορίσεις τις ιδιότητές του (χρώμα, πάχος, γέμισμα, διαφάνεια).

Σε ευχαριστώ πολύ! Έτσι γίνεται! Δεν ήξερα όμως ότι θα θέλει αυτή τη διαδικασία!
Νόμιζα θα γίνεται μόνο του αυτόματα κάπως..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...