itheok Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Καλησπέρα σας θέλω να φτιάξω των παρακαλώ υπολογιστή. Οθόνη έχω και θέλω να παίζω 4Κ. Θέλω να δώσω μέχρι 2100. Στέλνω ένα PC που έφτιαξα. Δεκτές πάντα οι προτάσεις… ευχαριστώ πολύ 😊 Fazn Case Rogue Midi Tower 79,90 Asus Fan TUF TF120 ARGB Triple Pack White Gigabyte VGA Radeon RX 9070 GAMING OC 16 GB AMD CPU Ryzen 5 7600 (AM5/3.8 GHz/32 MB) Gigabyte Motherboard A620M DS3H Crucial Desktop RAM 32GB Kit 4800MHz DDR5 AGI SSD NVMe M.2 1TB Gigabyte PSU 450 W 80+ Bronze
micos000 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Δεν ξέρω για το υπόλοιπο setup αλλά αυτόν το AGI που στο καλό τον βρήκες; Τον έψαξες πολύ; Δεν το ξέρω καθόλου αλλά αυτό που βλέπω στο Passmark δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικό. Χάθηκε να βάλεις έναν samsung ή kingston ή wd black;
itheok Δημοσ. 26 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου Ναι δίκιο έχεις.. θα το αλλάξω. Απλά θέλω να εάν και όλα κουμπώνουν καλά μεταξύ τους
sattack Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Έχεις βάλει 9070 και τροφοδοτικό Gigabyte 450W bronze. Μήπως μας τρολλάρεις? 😆 Επίσης, η μητρική δεν αξιζει. Αν δεν βγαίνει το budget για κάτι παραπανω, ούτε καν για 170Ε (πχ MSI Β650 gaming), τοτε τουλάχιστον μια Gigabyte B650 στα 150Ε. 1
flikifloki Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Απ'τις επιλογές φαντάζομαι πως θα θες να έρθει έτοιμος στημένος ο υπολογιστής, οπότε όλα αγορασμένα από ένα μαγαζί. Έχεις κάποια προτίμηση λόγω κάποιας έκπτωσης? Γιατί αν καταλαβαίνω σωστά αυτά είναι απ'το Π. Κάποιες επιλογές είναι μια χαρά, όπως 9070 + 7600 για 4κ. Κάποιες άλλες όμως αρκετά λάθος, όπως ο σκληρός που είπε και ο φίλος ή η μητρικη. Α620 όταν δίνεις 2 χιλιάρικα είναι "έγκλημα". Και διαφορετικό τροφοδοτικό (μεγαλύτερο και ποιοτικότερο) και RAM (6000 cl30) θέλεις. Κουτί και φανακια είναι λίγο περί ορέξεως. Γενικά πες αυτό για το μαγαζί και βλέπουμε.
sattack Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Τωρα είδα και τη ram 4800 ! Αυτη η σύνθεση ειναι πολυ trol ! 😅 Επίσης, εχεις ποσταρει 2 φορές το ιδιο θεμα!
itheok Δημοσ. 26 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου Δυστυχώς δεν είμαι πολύ γνώστης του θέματος. Άμα μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό set για 4K gaming από 1800-2200 θα σας είμαι υπόχρεος . Αυτός είναι ποιώ σωστά φτιαγμένος νομίζετε..; Fazn Case Rogue Midi Tower Gigabyte VGA Radeon RX 9070 GAMING OC 16 GB Asus Fan TUF TF120 ARGB Triple Pack White Gigabyte PSU UD Series 1000 W 80+ Gold Modular PG5 Intel CPU Core i7 14700K (1700/3.4 GHz/28 MB) Asus Motherboard ROG STRIX B760-F GAMING WIFI Samsung SSD 870 EVO 1TB 2.5" Corsair Desktop RAM Vengeance LPX 32GB Kit 6000MHz DDR5
sattack Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Προφανώς έχει δίκιο ο φίλος πιο πάνω που είπε οτι κοιτάς έτοιμα συστήματα από κάποιο κατάστημα. Οπότε πρέπει να απαντήσεις αυτό που σε ρώτησε: τί είδους πρόταση θέλεις? Θέλεις μόνο από ένα συγκεκριμένο κατάστημα? Θέλεις με κομμάτια από διάφορα καταστηματα? Θα το στήσεις μόνος σου? Θέλεις να σου το στήσουν σε ένα κατάστημα? Ελπίζω τουλάχιστον windows να μπορείς να περάσεις μόνος σου. Ωστε να τα βάλεις δωρεάν και να μην πληρώσεις και για αυτό. Οπότε απάντησε πρώτα τα παραπάνω και μετά θα σου πούμε. Επεξ/σία 26 Μαρτίου από sattack
itheok Δημοσ. 26 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου Ναι σορρυ τα θέλω από ένα κατάστημα και θα τα στήσουν στο κατάστημα. Ναι windows ξέρω. Δυστυχώς δεν είμαι πολύ γνώστης του θέματος. Άμα μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό set για 4K gaming από 1800-2200 θα σας είμαι υπόχρεος . Αυτός είναι ποιώ σωστά φτιαγμένος νομίζετε..; Fazn Case Rogue Midi Tower Gigabyte VGA Radeon RX 9070 GAMING OC 16 GB Asus Fan TUF TF120 ARGB Triple Pack White Gigabyte PSU UD Series 1000 W 80+ Gold Modular PG5 Intel CPU Core i7 14700K (1700/3.4 GHz/28 MB) Asus Motherboard ROG STRIX B760-F GAMING WIFI Samsung SSD 870 EVO 1TB 2.5" Corsair Desktop RAM Vengeance LPX 32GB Kit 6000MHz DDR5
sattack Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Οκ, τοτε θα το κοιτάξουμε και πιστεύω διάφοροι θα σου γράψουμε κάποια πρόταση. Αυτή τη στιγμη πιστεύω οτι το δυσκολότερο πρόβλημα ειναι να βρεις καταστημα στην Ελλαδα που και να φέρνει 9070, και να τη φέρνει σε λογική τιμη, και να στήνει μηχανήματα. Σίγουρα θα ηταν καλύτερο ή να μπορούσες να παρεις ολο το υπόλοιπο μηχάνημα απο Ελλάδα και την 9070 απο amazon.de και να την έβαζες μετα, (αλλα προφανως δεν το μπορεις αυτο, ε?), ή να το αγόραζες μετα απο λίγο καιρό που και στην Ελλαδα θα ερθουν οι 9070 σε ποσοτητες και τιμες πιο λογικές. Εσύ αυτες τις συνθέσεις απο ποιο καταστημα τις βρίσκεις? Κάπως καλυτερα τα αλλα εξαρτηματα, αλλα δεν νομιζω οτι σήμερα αγοραζει κανενας Intel. (Επίσης δεν χρειάζεται να διπλοποσταρεις την ιδια συνθεση με αυτα τα τεράστια γράμματα!) Επεξ/σία 26 Μαρτίου από sattack
itheok Δημοσ. 26 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου Την έχω βρει στο πλαίσιο την κάρτα και να το μου το στήσουν εκεί. Λες καλύτερα να μην πάω για intel..?
sattack Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Δεν νομίζω οτι αυτήν την περιοδο αγοραζει κανεις Intel. Επισης οπως ειπα, δύσκολα τα πραγματα αυτή την εποχή να βρεις να στησουν στην Ελλαδα μηχανημα ετοιμο με 9070 και θα το χρυσόπληρώσεις. Ειλικρινά αναρωτιέμαι μηπως θα σε συμφέρε να ζητήσεις τη βοήθεια καποιου φίλου, ακόμα και απο εδώ μέσα που θα ερχόταν να σου το στήσει με λίγα χρηματα, ή εστω να πληρωνες εναν κανονικό τεχνικό να σου το στησει. Έτσι ώστε να αγορασεις όλα τα κομμάτια στις πιο συμφέρουσες τιμες και στο τέλος να γλιτώσεις πολυ περισσότερα χρηματα απο αυτα που θα δώσεις στον τεχνικό.
sattack Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Nαι, κοιταω τωρα τι μπορει να αγορασει κανεις στο Πλαισιο και ειναι καταστροφη! Και οι τιμες ειναι φαρμακειο και σε πολλες κατηγοριες δεν εχει καλα προιοντα (πχ στα τροφοδοτικα οι μαρκες ειναι χαλια, στις μητρικες ελαχιστες επιλογες κλπ κλπ) Αδυνατον να προτεινει λογικος ανθρωπος αυτη τη στιγμη συνθεση απο το Πλαισιο. Καποια αλλη λυση πρεπει να βρεις. Ή να τα αγορασεις απο ξεχωριστα μαγαζια ΄και να πληρωσεις για να στο στησουν. Ή πχ αγορασε ολα τα υπολοιπα χωρις την καρτα γραφικων απο ενα μαγαζι και να σου το στησουν ετσι. Και να αγορασεις την καρτα απο αλλου και ή να δεχτουν εκει σε αυτο το μαγαζι να σου την εγκαταστησουν, ή να σου εγκαταστησει μετα μονο την καρτα ενας φιλος ή ενας τεχνικος. 1
itheok Δημοσ. 26 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου Έχεις δίκιο λίγο που έψαξα βρήκα πολύ καλύτερες τιμές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα