christos_kapi Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Καλησπέρα σας, Σκοπεύω να βάλω Starlink και επειδή κατεβάζω αρκετά torrents θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος με το θέμα του VPN. Διάβασα ότι η SpaceX δε σου επιτρέπει γενικώς το θέμα του σχετικού download λόγω copyrights κλπ. Υπάρχει λένε λύση μέσω VPN αλλά το Starlink δεν λειτουργεί με όλα τα VPN κλπ κλπ. Έχω χαθεί λίγο με το όλο ψάξιμο στο google. Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει το θέμα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
infin1tyGR Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 1 minute ago, christos_kapi said: αλλά το Starlink δεν λειτουργεί με όλα τα VPN Τι εννοείς; Τι πρόβλημα υπάρχει;
christos_kapi Δημοσ. 26 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου Λενε πως δεν λειτουργουν ολα τα vpn με το Starlink. Δεν γνωριζω τι εννοουν οταν το γραφουν. Προς το παρον εχω αγορασει μονο τον εξοπλισμο δεν το εχω εγκαταστησει ακομα και εχω γενικως μαυρα μεσανυχτα. Επισης, περασε και στην Ελλαδα η σχετικη νομοθεσια που λενε οτι το ολο θεμα λυνεται απλα με ενα VPN. Αλλα εμενα με απασχολει πρωτιστως με το starlink αν μπορω να εγκαταστησω nordvpn πχ και αν θα ειμαι καλυμμενος οσο αφορα το download ταινιες απο torrents κλπ
micos000 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Αφού έχεις ήδη τον εξοπλισμό τι κολλάς; Βάλε stalink για έναν μήνα, πάρε και μια δοκιμαστική ή ενός μήνα συνδρομή στο nord και δες αν δουλεύει. Δεν είναι υποχρεωτικό να κατεβάσεις κάτι παράνομο, μπορείς να πάρεις μια διανομή λίνουξ. Κάντο και πες μας τι γίνεται. Πάντως κάποιος στο redit δοκίμασε να κατεβάσει από starlink χωρίς vpn και του έσκασε μήνυμα... Δες και αυτό https://techmaniacs.gr/torrents-me-starlink-choris-vpn-aytos-einai-o-tropos/
Bourdoulas Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Αν χρησιμοποιεί Stremio με debrid υπηρεσία δεν χρειάζεται vpn αφού δεν γίνει torrenting
Bourdoulas Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 7 ώρες πριν, micos000 είπε RD δουλεύει μετά το μπάχαλο; Ναι κανονικά 1
giourk@ss Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Ρε παιδιά επειδή δεν έχω καταλάβει, stremio με VPN ενεργοποιημένο, είσαι καλυμμένος??
brandley2 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 16 ώρες πριν, giourk@ss είπε Ρε παιδιά επειδή δεν έχω καταλάβει, stremio με VPN ενεργοποιημένο, είσαι καλυμμένος?? ναι, αρκεί να μην έχεις leaks, τσεκαρε στο ipleak.net 1
Super Moderators Λύση paredwse Δημοσ. 29 Μαρτίου Super Moderators Λύση Δημοσ. 29 Μαρτίου On 26/03/2025 at 20:31, christos_kapi said: Καλησπέρα σας, Σκοπεύω να βάλω Starlink και επειδή κατεβάζω αρκετά torrents θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος με το θέμα του VPN. Διάβασα ότι η SpaceX δε σου επιτρέπει γενικώς το θέμα του σχετικού download λόγω copyrights κλπ. Υπάρχει λένε λύση μέσω VPN αλλά το Starlink δεν λειτουργεί με όλα τα VPN κλπ κλπ. Έχω χαθεί λίγο με το όλο ψάξιμο στο google. Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει το θέμα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Έχω σύνδεση Starlink εδώ και ένα χρόνο, περίπου. Χρησιμοποιώ ProtonVPN για οτιδήποτε δεν θέλω να έχω θέμα, δουλεύει κανονικά και χωρίς μείωση ταχύτητας. Εκτός από torrents, χρησιμοποιώ το vpn και για να δω και Netflix, Disney+, Amazon Prime, δουλεύει εξαιρετικά. Αλήθεια, δεν έχω διαβάσει πουθενά ότι το Starlink δεν λειτουργεί με όλα τα vpn...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα