itheok Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Καλησπέρα σας θέλω να φτιάξω αυτό το gaming pc πως σας φαίνεται…? Fazn Case Rogue Midi Tower 79,90 Asus Fan TUF TF120 ARGB Triple Pack White Gigabyte VGA Radeon RX 9070 GAMING OC 16 GB AMD CPU Ryzen 5 7600 (AM5/3.8 GHz/32 MB) Gigabyte Motherboard A620M DS3H Crucial Desktop RAM 32GB Kit 4800MHz DDR5 AGI SSD NVMe M.2 1TB Gigabyte PSU 450 W 80+ Bronze
Kthulhou Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου βασικότατα, πρέπει να πας σε ισχυρότερο τροφοδοτικό. Με αυτό θα κάνει ένα beep κ χαίρε.... κοίτα τα χαρακτηριστικά της κάρτας γραφικών, δες πως ζητάει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 850W κ δες τι κ πως συν 65W τουλάχιστον ο επεξεργαστής , συν , συν, συν, συν..... κ να μη φτάνει στα κόκκινα, γιατί θα καεί γρήγορα. δες την ισχύ που χρειάζεσαι δες τι κόστος θα έχει τελικά ο ΗΥ υπολόγισε πόσο ρεύμα θα καις μόνο για τον ΗΥ κ πόσο θα τσοντάρεις (αν) στον λογαριασμό ρεύματος ......
TopCLR Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Πέρα από τον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών, για τα υπόλοιπα δεν έχω λόγια! Κουτί και ανεμιστήρες, ασπρόμαυρη βιτρίνα (αλα Πλαίσιο μάλλον). Μητρική πιθανόν η φθηνότερη που βρήκες. Δίσκος άστα από επιδόσεις και τιμή Πλαισίου φωτιά. Για το τροφοδοτικό (όπως ειπώθηκε), ανεπαρκές! Κάνε ένα κόπο και γράψε τι ακριβώς θέλεις (ποια προγράμματα, ποια παιχνίδια), τι οθόνη έχεις και πόσα χρήματα θα δώσεις για να σου κάνουν εδώ καλύτερες προτάσεις από αυτή.
itheok Δημοσ. 27 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου Αυτή είναι η οθόνη που έχω GAMING MONITOR 32 DELL IPS 4K G3223Q και θέλω να παίζω 4K και χρήματα μέχρι 2200.
sattack Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Αυτο ειναι διπλο thread και καλυτερα να συγχωνευτει με το αλλο που ηδη συζηταμε τα ιδια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα