Aggelosz8 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Αυτό το κανάλι servus tv σε ποίο δορυφόρο παίζει δωρεάν τονίζω δορυφόρο και όχι μέσω internet
Finn Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Στις 26/3/2025 στις 3:33 ΜΜ, Aggelosz8 είπε Αυτό το κανάλι servus tv σε ποίο δορυφόρο παίζει δωρεάν τονίζω δορυφόρο και όχι μέσω internet Έχει σταματήσει η μετάδοση του free to air
SB_1957 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Στις 26/3/2025 στις 3:33 ΜΜ, Aggelosz8 είπε Αυτό το κανάλι servus tv σε ποίο δορυφόρο παίζει δωρεάν τονίζω δορυφόρο και όχι μέσω internet Astra Έχει αλλάξει όνομα DF1 is the new FTA channel in Germany launching on 1 January 2024, replacing ServusTV Deutschland, and featuring news, entertainment, and exclusive sports content. 1
Aggelosz8 Δημοσ. 26 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου Το ξέρω το πιάνω αλλά δεν δείχνει όλους τους αγώνες του Moto gp
SB_1957 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Αν δεν δείχνει τους αγώνες που θέλεις τότε γιατί το ψάχνεις;
Aggelosz8 Δημοσ. 26 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου Για το df1 που το έχω πιασμένο και δείχνει μερικούς αγώνες φέτος κανένα μέχρι στιγμής εγώ θέλω το servus tv που τους δείχνει όλους πιο παλιά το είχα τώρα το κλείσαμε εδώ και ένα και κάτι χρόνο
SB_1957 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 26/3/2025 στις 6:27 ΜΜ, Aggelosz8 είπε Για το df1 που το έχω πιασμένο και δείχνει μερικούς αγώνες φέτος κανένα μέχρι στιγμής εγώ θέλω το servus tv που τους δείχνει όλους πιο παλιά το είχα τώρα το κλείσαμε εδώ και ένα και κάτι χρόνο Το αντικατέστησαν με το df1. Το επόμενο motogp το έχει στο πρόγραμμά του το df1 Επεξ/σία 26 Μαρτίου από SB_1957
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα