Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τη αντλία νερού τι σου είπε ; Συνήθως πάει πακέτο λόγω και εργασίας . Και εδώ είναι η ηλικία . Εκτός εάν έχει αλλαχτεί πρόσφατα .

Άλλαξε μόνο τον ιμάντα ή όλο το σετ μαζί με τεντωτηρα ιμάντα ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Ξέχασα να δώσω update. Σε αυτήν την κατάσταση ήταν, και από ότι μου είπε, μαλλον όντως δεν είχε αλλαχτεί τόσα χρόνια. Επίσης, την ημέρα που το πήγα εγώ είχα θέμα να βάλω μπρος, αλλά πήρε τελικά, ενώ αυτός δεν κατάφερε να το βάλει. 

Αυτά άλλαξε, +η βενζίνη χανόταν από 2 σωληνάκια που βρίσκονται κάπου στην μέση πάνω από την μηχανή. Αυτά εν τω μεταξύ τα είχα ξανά αλλάξει πριν 4 χρόνια. 

Αυτά στην φώτο τι είναι? Τα κίτρινα κουτάκια ήταν αρκετά. Θετικό που μου άφησε τα ανταλλακτικά σε ένα κουτί για να δω τι άλλαξε. 

20250328_151651.jpg

20250328_151718.jpg

20250328_151721.jpg

20250328_151806.jpg

20250402_192235.jpg

20250402_192224.jpg

Σόρι που δεν είχα απαντήσει, αλλά το 2009 είχε αλλαχτεί 100%. Το είχε πάει μάλιστα ο πατέρας μου και σε 2ο μηχανικό γτ ο 1ος δεν το συχρονισε σωστά με τα δοντάκια 

Στα κίτρινα κουτάκια λέγονται μπουζί.Αν έχανες βενζίνη και  τα   μπουζί δεν είχαν αλλαχθεί  ποτέ πάλι καλά που τσούλαγε το αμάξι.

Επεξ/σία από Ukforthemoment
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Στα κίτρινα κουτάκια λέγονται μπουζί.Αν έχανες βενζίνη και  τα   μπουζί δεν είχαν αλλαχθεί  ποτέ πάλι καλά που τσούλαγε το αμάξι.

Οχι, ήταν αλλαγμένα. Τα είδα στο βιβλίο. Βενζίνη έχανα από εκείνα τα σωληνάκια. Αν τπτ, ίσως βγάλω φώτο μετά. Λογικά είναι η τροφοδοσία προς την μηχανή. 

4 ώρες πριν, meletis_m είπε

Για τη αντλία νερού τι σου είπε ; Συνήθως πάει πακέτο λόγω και εργασίας . Και εδώ είναι η ηλικία . Εκτός εάν έχει αλλαχτεί πρόσφατα .

Άλλαξε μόνο τον ιμάντα ή όλο το σετ μαζί με τεντωτηρα ιμάντα ; 

Δεν γνωρίζω για κανένα από τα 2.

Επισης, χρειάζεται να προσέξω κάτι τώρα με τον ιμάντα? Πχ αν δεν έχει κάτσει καλά, θα έχω θέμα με επιτάχυνση ή κάτι? 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Οχι, ήταν αλλαγμένα. Τα είδα στο βιβλίο. Βενζίνη έχανα από εκείνα τα σωληνάκια. Αν τπτ, ίσως βγάλω φώτο μετά. Λογικά είναι η τροφοδοσία προς την μηχανή. 

Επισης, χρειάζεται να προσέξω κάτι τώρα με τον ιμάντα? Πχ αν δεν έχει κάτσει καλά, θα έχω θέμα με επιτάχυνση ή κάτι? 

Αν δεις κάτι περίεργο πήγαινε στον μαστορα που τον έβαλε.

Τωρα πως δουλευει το αμάξι;

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Τωρα πως δουλευει το αμάξι;

Γενικά όχι τόσο θορυβώδες, παίρνει κατευθείαν μπρος. Στην κατανάλωση, θα το δω μάλλον το ΣΚ που θα είμαι Θεσσαλονίκη, γιατι πιο παλιά πηγαινοερχομουν και είχα περίσσευμα. Τελευταία φορά, ίσως και 2, έπρεπε να βάλω πριν φύγω από εκεί. Απλά μου φάνηκε κάπως στην επιτάχυνση, μπορεί να ήταν και ιδέα μου. Σαν να μην έπιανε με την ίδια ευκολία τα 120. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Για το θέμα της εκκίνησης πολύ πιθανόν να έφταιγαν τα σωληνάκια βενζίνης . Δε κράταγε πίεση . Εάν έχουν γίνουν όλα σωστά δε θα έχεις θέματα . Τακτικό έλεγχο σε λάδια νερά καθώς έχει τα χιλιόμετρα του από ότι είδα στο βιβλίο Service .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...