panosena Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Η μητέρα μου προσπαθεί κάτι μήνες τώρα να κλείσει ραντεβού μέσω 1535 στο Αμαλία Φλέμιγκ .(εκεί είναι ο γιατρός που τη βλέπει τόσα χρόνια και τον εμπιστεύεται). Πάντα της λέγανε 25 του μηνός βγαίνουν τα ραντεβού και τότε να πάρετε να κλείσετε. Ε, έπαιρνε 4-5 μέρες πιο μετά κι έχανε τη διορία... Χτες όμως, ένεκα και της Εθνικής εορτής, είχε στήσει καραούλι, παίρνει και της λέεν....λόγω αργίας....αυτό το μήνα βγαίνουν στις 26 του μηνού... Παίρνει σήμερα το πρωί, 07:20 και της λένε... τα ραντεβού για ενδικρονολογικά που θέλετε, βγαίνουν σήμερα στις 14:00... Πάλι καραούλι λοιπόν... .... 14:02 πυροβολάει! Α....δεν προλάβατε της λέει η τηλεφωνήτρια...κλείσανε τα πρωινά ραντεβού.... Μόνο απογευματινά $$$$ άμα θέλετε... Εντάξει, δεν εκπλήσσομαι. Δεν εκπλήσσεστε... Όποιος έχει πατήσει το πόδι του για 5 λεπτά σε αυτή τη χώρα έχει καταλάβει τι παίζει... Αλλά τελικά είναι αδύνατον να κλείσει κάποιος πρωινό ραντεβού; (μέχρι πέρισυ νομίζω...έδινε ένα δεκάρικο ή ένα εικοσάρικο... παραδοσιακά πράματα...ελληνικά...και γινόταν η δουλειά. Αλλά από πέρισυ εξευρωπαίστηκε το σύστημα και γίνεται μόνο μέσω 1535..δηλαδή δεν κλείνει ποτέ ραντεβού) Επίσης, είναι στη Νόβα σταθερή τηλεφωνία, και θα πληρώσει καμία 15αριά ευρώ για τα τηλεφωνήματα στο 1535... Επεξ/σία 26 Μαρτίου από panosena 1
vamvakoolas Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 32 minutes ago, panosena said: Η μητέρα μου προσπαθεί κάτι μήνες τώρα να κλείσει ραντεβού μέσω 1535 στο Αμαλία Φλέμιγκ .(εκεί είναι ο γιατρός που τη βλέπει τόσα χρόνια και τον εμπιστεύεται). Πάντα της λέγανε 25 του μηνός βγαίνουν τα ραντεβού και τότε να πάρετε να κλείσετε. Ε, έπαιρνε 4-5 μέρες πιο μετά κι έχανε τη διορία... Χτες όμως, ένεκα και της Εθνικής εορτής, είχε στήσει καραούλι, παίρνει και της λέεν....λόγω αργίας....αυτό το μήνα βγαίνουν στις 26 του μηνού... Παίρνει σήμερα το πρωί, 07:20 και της λένε... τα ραντεβού για ενδικρονολογικά που θέλετε, βγαίνουν σήμερα στις 14:00... Πάλι καραούλι λοιπόν... .... 14:02 πυροβολάει! Α....δεν προλάβατε της λέει η τηλεφωνήτρια...κλείσανε τα πρωινά ραντεβού.... Μόνο απογευματινά $$$$ άμα θέλετε... Εντάξει, δεν εκπλήσσομαι. Δεν εκπλήσσεστε... Όποιος έχει πατήσει το πόδι του για 5 λεπτά σε αυτή τη χώρα έχει καταλάβει τι παίζει... Αλλά τελικά είναι αδύνατον να κλείσει κάποιος πρωινό ραντεβού; (μέχρι πέρισυ νομίζω...έδινε ένα δεκάρικο ή ένα εικοσάρικο... παραδοσιακά πράματα...ελληνικά...και γινόταν η δουλειά. Αλλά από πέρισυ εξευρωπαίστηκε το σύστημα και γίνεται μόνο μέσω 1535..δηλαδή δεν κλείνει ποτέ ραντεβού) Επίσης, είναι στη Νόβα σταθερή τηλεφωνία, και θα πληρώσει καμία 15αριά ευρώ για τα τηλεφωνήματα στο 1535... χαλαρωσε μπορεις να το κανεις και εσυ διαδικτυακα για αυτην οπως εγω το κανω για αλλους. Απο εκει και περα στο 1535.gr εχει ΣΧΕΔΟΝ ολα τα νοσοκομεια και πραγματι εκει απλως λαμβανουν τις λιστες διαθεσιμοτητας απο καθε νοσοκομειο. Συνηθως ειναι τυπικοι ανα νοσοκομειο και στελνουν μετα απο 20 του μηνα. Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι δεν εχει απειρα ανα γιατρο γιατι αρκετοι οταν πανε νοσοκομειο οταν τελειωνουν πανε στη γραμματεια του νοσοκομειου και κλεινουν επι τοπου το επομενο (αφου ο γιατρος συνηθως ζηταει επανεξεταση). 1
panosena Δημοσ. 26 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Όπως και να χει, απ' όταν έγινε αποκλειστικά μέσω του 1535, δεν έχει καταφέρει να κλείσει πρωινό ραντεβού. (είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω του 1535.gr). (επίσης να προσθέσω ότι της είπε η τηλεφωνήτρια ότι με 7 ραντεβού.... έκλεισαν τα ραντεβού μέχρι το Πάσχα! Δηλαδή από σήμερα ως το Πάσχα, το... σύστημα που τόσους μήνες περιμένει η μάνα μου να το ... πετύχει...είχε διαθέσιμα 7 ραντεβού! Πρωινά) Και πώς γίνεται μέχρι πέρυσι, με το παλιό σύστημα: ...να έκλεινε Α-ΝΕ-ΤΑ ραντεβού; Πρωινό. Τότε πώς υπήρχαν διαθέσιμα ραντεβού; Και πώτς γκενεν αυτό και ξαφνικά εξαφανίστηκαν; Επεξ/σία 26 Μαρτίου από panosena
fmarkos Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 1 ώρα πριν, panosena είπε Η μητέρα μου προσπαθεί κάτι μήνες τώρα να κλείσει ραντεβού μέσω 1535 στο Αμαλία Φλέμιγκ .(εκεί είναι ο γιατρός που τη βλέπει τόσα χρόνια και τον εμπιστεύεται). Πριν οπλίσεις βάλε κι εσύ ένα χεράκι. Κάνεις εγγραφή εδώ https://www.1535.gr/1535/view/index.html#gr/home και κλείνεις το ραντεβού μόνος σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις