Προς το περιεχόμενο

Ad-aware 6.0 PRO εναντίον Ad-aware SE

noname1116

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσοι γνωρίζουν τις διαφορές , τα υπέρ ή τα κατά

των δημοφιλών αυτών προγραμμάτων και έχουν όρεξη

άς γράψουν δυο λογάκια για να μαθαίνουμε κι εμείς οι

αδαείς :lol: Έχω εγκατεστημένο το Ad-aware 6.0.1810PRO

και δέν ξέρω άν θα πρέπει να το αλλάξω με το Ad-aware

SE Personal :?:

Δημοσ.

leibniz den ennoo gia filtrarisma diafimiseon.ennoo oti an exeis adsl tha koliseis men spyware kai dialers alla den exeis na fobasai megalous logariasmous afou to adsl den mporei na kalesei tilefono.auto ennoo whiteman7 kai leibniz

Δημοσ.

1.poulinos το προγραμμα που αναφερες ειναι για να ρυθμισεις τα προγραμματα που τρεχουν και τα βλεπεις!!! εν αντιθεση με τις διαφημησεις που ειναι σε background stage

οσο για τους dialers δεν χρειαζεται να εχεις μισθωμενη γραμμη κανεις μια φραγη κλησεων για εξωτερικο στον οτε....

2.noname1116 εγω εχω βαλει εδω και 2 μερες την νεα εκδοση και παρολο που αμα βαλεις την φουλ αναγνωση δεδομενων αργει αρκετα!! :shock: ειναι πολυ καλυτερο!!!

σκεψου πως εχει καλυτερη μηχανη και καινουργια μαλιστα και οπως ειπε και ο mikaha ακολουθα τα νεα στην κεντρικη σελιδα της εταιριας

Υ.Γ. ΒΑλτο κολολεει λεμεεεεεεε :D :D

Δημοσ.

1.poulinos το προγραμμα που αναφερες ειναι για να ρυθμισεις τα προγραμματα που τρεχουν και τα βλεπεις!!! εν αντιθεση με τις διαφημησεις που ειναι σε background stage

οσο για τους dialers δεν χρειαζεται να εχεις μισθωμενη γραμμη κανεις μια φραγη κλησεων για εξωτερικο στον οτε....

a:)to netlimiter blepei akoma kai auta pou trexoun sto background i exoun trexei mia fora.opote an kapoio spyware i kapoio process sou troeei porous to toufekizeis sto 0.poli axiologo programma.exei online offline hidden processes ktl ktl.

oso gia tous dialers i fragi pragmati ine oti prepei gia osoun exoun pstn/isdn alla protino adsl kai to logo taxititas ektos dialers.etsi kai allios kai to dialer control einai korifi;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...