dsi44 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Στις 26/3/2025 στις 4:57 ΠΜ, Painmaker είπε Ναι από τις Ήμουν ένας από τους 100 που αγόρασε την RX 7800XT, η καλύτερη αγορά που έκανα ποτέ. βασικα δεν ησουν,η 7800ΧΤ κυκλοφορησε 9 μηνες μετα το launch των 7000
Arkin Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Αν και πολυ θετικά βήματα από την amd με τις 9000 ακόμα να καταλάβω γιατι ήταν κακες οι 4080s πέρσι που έπαιζαν στο 1000αρικο και είχαν τα πάντα πάνω και σήμερα η 9070xt είναι καλή κάρτα στα 800 με 10% πισω raster 30% πίσω σε ray tracing και 50% πισω σε path tracing. Συν χειρότερο upscaling συν χειρότερο opengl συν χειρότερο efficiency. Οι 7000 ήταν καλές επειδή είχαν πολύ vram και οι 4080 κακές που είχαν μόνο 16 και σήμερα οι 9070xt είναι μια χαρά με τα 16. Όπως και να έχει θεωρώ ότι η 9070xt είναι μια κάρτα που πρέπει να παίξει max 600 650 ευρώ ούτε ευρώ παραπάνω ειδικά όταν 14 μήνες πριν έβρισκες πολύ ανώτερη κάρτα στο 1000αρικο. Ήταν τόσο κακες οι 7000 σε ray tracing upscaling efficiency που οι 9000 φαντάζουν οαση μπροστά τους. Απλά και πάλι είναι πολύ πίσω σε όλα συγκριτικά με τις 4000. Οι 5000 είναι άλλη ιστορία γιατί έχουν πολύ μεγάλο καπέλο αλλά και αυτές τουλάχιστον κάτω από 5090 θα τις βρίσκουμε στο msrp σιγά σιγά. 850 η 5070ti και 1100 η 5080. Τώρα γιατί να δώσει κάποιος 850 ευρώ για να πάρει μια κάρτα χειρότερη σε όλα από την 5070ti δεν το γνωρίζω. Και 2 νέα benchmark από φρέσκα παιχνίδια. Ξανά λέω η 9070xt δεν έπρεπε να αγοράζετε για πάνω από 600 650 ευρώ. Οτιδήποτε παραπάνω είναι καπέλο συγκριτικά με αυτά που παίρνεις. Επεξ/σία 26 Μαρτίου από Arkin
Chocobo Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Στις 25/3/2025 στις 4:02 ΜΜ, cpc464 είπε Κάπου διάβασα ότι με undervolt φτανει επιδόσεις 5080, εγώ δυστυχώς η ευτυχώς τσίμπησα πέρσι μία 7800xt άρα θα περιμένω λίγο καιρό για να πάρω κάρτα. όταν τη βάλεις αγγελία έχε με υπόψιν 🤣
Πέτρος Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Στις 26/3/2025 στις 7:20 ΠΜ, Arkin είπε Αν και πολυ θετικά βήματα από την amd με τις 9000 ακόμα να καταλάβω γιατι ήταν κακες οι 4080s πέρσι που έπαιζαν στο 1000αρικο και είχαν τα πάντα πάνω και σήμερα η 9070xt είναι καλή κάρτα στα 800 με 10% πισω raster 30% πίσω σε ray tracing και 50% πισω σε path tracing. Συν χειρότερο upscaling συν χειρότερο opengl συν χειρότερο efficiency. Οι 7000 ήταν καλές επειδή είχαν πολύ vram και οι 4080 κακές που είχαν μόνο 16 και σήμερα οι 9070xt είναι μια χαρά με τα 16. Όπως και να έχει θεωρώ ότι η 9070xt είναι μια κάρτα που πρέπει να παίξει max 600 650 ευρώ ούτε ευρώ παραπάνω ειδικά όταν 14 μήνες πριν έβρισκες πολύ ανώτερη κάρτα στο 1000αρικο. Ήταν τόσο κακες οι 7000 σε ray tracing upscaling efficiency που οι 9000 φαντάζουν οαση μπροστά τους. Απλά και πάλι είναι πολύ πίσω σε όλα συγκριτικά με τις 4000. Οι 5000 είναι άλλη ιστορία γιατί έχουν πολύ μεγάλο καπέλο αλλά και αυτές τουλάχιστον κάτω από 5090 θα τις βρίσκουμε στο msrp σιγά σιγά. 850 η 5070ti και 1100 η 5080. Τώρα γιατί να δώσει κάποιος 850 ευρώ για να πάρει μια κάρτα χειρότερη σε όλα από την 5070ti δεν το γνωρίζω. Και 2 νέα benchmark από φρέσκα παιχνίδια. Ξανά λέω η 9070xt δεν έπρεπε να αγοράζετε για πάνω από 600 650 ευρώ. Οτιδήποτε παραπάνω είναι καπέλο συγκριτικά με αυτά που παίρνεις. Επέκταση Χωρίς να διαφωνώ καθολικά μαζί σου (ειδικά στο θέμα του πόσο θα "έπρεπε" να είχε η κάθε κάρτα), ξέρεις γιατί γίνονται αυτά. Όταν αυτός που οδηγεί την αγορά κάθε χρόνο ανεβάζει τιμές προσφέροντας όλο και λιγότερα (και ανταμείβεται για αυτό, κιόλας), αυτός που ακολουθεί (καταϊδρωμένος, τα τελευταία χρόνια) το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να παρουσιάσει κάτι στοιχειωδώς αξιοπρεπές σε κάπως πιο λογικές τιμές. Έχει δημιουργηθεί τέτοιο "κενό" από την πράσινη, που η κόκκινη απλά πάει και μπαίνει κάπου εκεί, προς τα ψηλά κιόλας, κι όμως εξακολουθεί να εμφανίζεται "καλή". Τί να την κάνω σήμερα την 4080s? Πού θα την βρω, και πόσο? Φέτος, τώρα, έχει 5070=4090 και 5080 στα 1500 (μέχρι παραπροχτές, κυριολεκτικά), η οποία με το ζόρι παλεύει την 4080s. Άμα δεν μας αρέσουν οι σημερινές τιμές/επιδόσεις, απλά ας κοιτάξουμε τις προπέρσινες και πιο πίσω. Όσο για τα παιγνίδια...οκ...κι "εγώ" μπορώ να σου βάλω το τελευταίο AC σαν παράδειγμα. 2
amfil Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Ο ανταγωνισμος μονο καλο μπορει να φερει... ιδιαιτερα αν ειναι και αξιομαχος... οσο τα προιοντα βγαινουν με σωστο τροπο - εγκαιρα, οχι επιπολαια/γρηγορα λογω deadlines / παρουσιασεων σε εκθεσεις, η χωρις τεχνικο/ποιοτικο ελεγχο... θα ριξει εν καιρω τις τιμες και θα αυξησει το περιθωριο επιλογων ανα περισταση... AMD επεξεργαστη και καρτα γραφικων εχω, προσωπικα, αλλα το οτι υπαρχουν τετοιες κινησεις, που σπαει το 'μονοπωλιο' ουσιαστικα του γιγαντα της αγορας στο συγκεκριμενο τομεα και μπορει στην επομενη σεζον να βελτιωθουν ολοι και να προσφερουν πιο πολλα και ισως καλυτερα προιοντα, μονο καλο μου ακουγεται... οι φανμποισμοι σε αυτο το θεμα ειναι υπερβολικοι μιας και ειμαστε καταναλωτες και κοιταμε να παρουμε το μεγιστο δυνατο, στην χαμηλοτερη τιμη, με την καλυτερη ποιοτητα και υποστηριξη, χωρις να δυσκολευουμε την ζωη μας... Δηλαδη αν η AMD αρχισει και βγαζει προιοντα που δεν μου κανουν, θα καθομαι να την υποστηριζω οπαδικα με το να αγοραζω προιοντα της η θα λεω οτι δεν θα ξαναπαρω nVidia γιατι ακουσα το Χ,Υ κλπ ? ... οτι με συμφερει εμενα στην τελικη για την δουλεια μου θα παρω και δεν θα το παρω και πολυ προσωπικα, μιας και ολα αυτα τα τεχνολογικα προιοντα εχουν και ημερομηνια ληξης! Μακαρι πχ να εβγαινε ξανα οπως περυσι και η Intel που μπηκε δειλα-δειλα στην αγορα των καρτων γραφικων και να εβγαζε μια νεα ακομα καρτα που να εδινε ακομα περισσοτερες επιλογες στους χρηστες, με καλη υποστηριξη, για ακομα περισσοτερα κομματια/αναγκες της αγορας και βαλαντια. Η αποδοχη του κοσμου ειναι ο τελικος κριτης, και απλα τα ΜΜΕ συμβαλουν στην διαμορφωση γνωμης για τα προιοντα... Το να βγαινει ο καθενας μας και να υπερασπιζεται/κατακρινει υπερ του δεοντος μια ψυχρη επιχειρηση που με την μια κινηση εκανε κατι αστοχο και μετα απο καποιο καιρο κανει κατι επιτυχημενο, το βρισκω λιγο ασκοπο in the long run (που λεν και στου χωριο μου) , μιας και ροδα ειναι και γυριζει... ποτε μην μες ποτε! Το καλυτερο ειναι ο καθενας μας να δοκιμαζει διεξοδικα και να προσπαθει να χαιρεται αυτο που εχει οσο το δυνατον περισσοτερο, να αναφερει τα οποια προβληματα η εμπειριες του/της με σαφεις ενδειξεις + παραδειγματα και να παρακαλαμε να συμβαινουν τετοια disruptions οσο το δυνατον συχνοτερα, ωστε να μην γινονται καταχρησεις απο γιγαντες σε θεσεις ισχυος της εκαστοτε αγορας (ειτε ειναι AMD, ειτε nVidia, ειτε Intel) η να μην υπαρει προοδος ουσιαστικη ανα γενεα! 1
oraiustepe Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 25/3/2025 στις 11:55 ΜΜ, Crus είπε Τα 40 ευρω που τα ειδες? 1000 ευρω εχει η φθηνοτερη ti στο Amazon σε σχεση με τα 780 της 9070 xt. Εκτος αν χαλασανε τα μαθηματικα μου αυτο ειναι 220 ευρω διαφορα. Για να μην μιλησουμε για το Ελλαδισταν που η διαφορα ξεκιναει απο τα 250 ευρω. Ξαναλέω όπως και στο μήνυμα μου σε προσφορά. Πριν 5 μέρες στο βρετανικό αμαζον έπαιξε η 5070ti 840 ευρώ αν πλήρωνες με ρεβολουτ. Η κάρτα που παραθέτεις είναι απο nr info και οχι απο άμαζον. Από άμαζον παίζει σε προσφορά η Nitro+ στα 810 ευρώ (ή επαιζε δεν μπήκα να δω). Η διαφορά των δύο καρτών σε προσφορά ξανα λέω είναι 30 ευρώ. Η ti είναι στην υλοποίηση msi shadow βέβαια αλλά και πάλι αυτή θα προτιμούσα. Εσυ προφανώς μπορείς να αγοράσεις την 9070xt. Τώρα αν έχεις τιμολόγιο και προφανώς δεν μπορείς να αγοράσεις απο βρετανικό άμαζον προφανώς και η διαφορά είναι 220 ευρώ. Και εγώ περιμένω να ξανα βγει στα 850 η 5070ti από το γερμανικό αυτή τη φορά να την πάρω με τιμολόγιο. Με λίγα λόγια η 5070ti έστω και στο βρετανικό άμαζον βγήκε σε τιμή κάτω από msrp 750 plus φπα (γύρω στα 920 κανονικά και βγήκε 840). Αντίθετα η 9070xt μας έχουν πει 600 πλας φπα δηλαδή 750 και την βλέπουμε στα 810. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του εγώ απλά παραθέτω τα γεγονότα. Ακόμα και στο γερμανικό άμαζον να το δεις η 9070xt δεν κόβεται τιμολόγιο λόγω του nr info και η τελική της τιμή είναι 790 ευρώ. Πρέπει να πας στην gigabyte gaming oc για να βγει με τιμολόγιο 700 ευρώ. Η 5070ti που κόβεται τιμολόγιο επειδή είναι από άμαζον βγαίνει 806 ευρώ τελική τιμή. Διαφορά τιμολογίου 106 ευρώ. Για μένα πάλι αξίζει η 5070ti ανάμεσα στις δύο κάρτες, αλλά για άλλους μπορεί να αξίζει η 9070xt. Επεξ/σία 26 Μαρτίου από oraiustepe
reddie.k Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Στις 25/3/2025 στις 4:15 ΜΜ, ZELOMOTH είπε Δίκιο εχεις...Πάνω στα καλώδια που καίγονται απ τα 700watt εννοείς ε? 'Η στα λιγότερα Rops παρα δίπλα εννοείς? Αααα οχι... Στις black screens θα θες να πεις με τους τέλειους drivers του μπάρμπα Πετσούλια... ΟΧΙ. Το βρήκα! Στις υπερδιπλάσιες τιμές απο την πραγματική αξία εννοείς και χωρίς να υπάρχουν καν κάρτες! Ε θα το έβρισκα κάποια στιγμή που θα μου πήγαινε...!!!🤣 Επέκταση Να προσθέσω και το physx. 1
nazarene Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Στις 26/3/2025 στις 7:20 ΠΜ, Arkin είπε Αν και πολυ θετικά βήματα από την amd με τις 9000 ακόμα να καταλάβω γιατι ήταν κακες οι 4080s πέρσι που έπαιζαν στο 1000αρικο και είχαν τα πάντα πάνω και σήμερα η 9070xt είναι καλή κάρτα στα 800 με 10% πισω raster 30% πίσω σε ray tracing και 50% πισω σε path tracing Απλά γιατί η 9070XT είναι amd και η 4080 nvidia, και ο οπαδισμός προτιμά amd, έχει και κάποιους youtubers όπου γλύφουν την amd σε ότι μπούρδα και να κάνει και η intel και η nvidia είναι ο astaroth, το θέμα είναι οτι το πιο αποθητικό σε εμένα σε σχέση με την amd είναι οι φανατικοί οπαδοί της, και φυσικά το τμήμα μαρκετινγκ όπου έιναι ίσως και το χειρότερο που υπάρχει σε IT εταιρείες, και πολύ λιγότερο τα προιόντα τους, αλλά στην amd πολλοί πάσχουν απο παράκρουση ένας πιο πίσω άρχισε να φαντασιώνεται ότι το 9070ΧΤ πιάνει την απόδοση της 5080, σε δύο μήνες θα φτάνει την 5090 και θα γράφουν στα σχόλια για το 9080ΧΤ όπου κάποιοι youtubers ήδη το ανακάλυψαν στο μυαλό τους και θα γράφουν για "wait for" πραγματικά οτι χειρότερο σε αυτή την εταιρεία είναι ο οπαδισμός και τίποτα άλλο, και όσο με αφορά αν αυριο το πρωι έβγαζε 9080ΧΤ ταχύτερο από 5090 θα το αγόραζα αμέσως, όπως πήρα 9800Χ3D από core i9, είναι απλά hardware ποιος χ******ε ποια εταιρεία το κατασκευάζει δεν καταλαβα ΠΟΤΕ όσες δεκαετίες ασχολούμαι 1 1
ACCT Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Στις 25/3/2025 στις 6:53 ΜΜ, TNT2 είπε Στις 25/3/2025 στις 6:59 ΜΜ, Paladin-}LoA{- είπε @TNT2 το έχεις το τέρας αυτό; Έχω την Diamond Banshee, δύο STB voodoo 3 3000 AGP, μια STB Voodoo 5 5500 AGP και άλλη μία PCI. Έχουν συναισθηματική αξία για μένα, τα καλύτερα χρόνια μου σε gaming τα πέρασα με αυτές τις κάρτες. Για την ιστορία και μόνο ... αυτή ΘΑ ήταν η Voodoo 6000 , ή οποία δέν κυκλοφόρησε ποτέ (έμεινε σαν πρωτότυπο).
Arkin Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Στις 26/3/2025 στις 7:43 ΠΜ, Πέτρος είπε Χωρίς να διαφωνώ καθολικά μαζί σου (ειδικά στο θέμα του πόσο θα "έπρεπε" να είχε η κάθε κάρτα), ξέρεις γιατί γίνονται αυτά. Όταν αυτός που οδηγεί την αγορά κάθε χρόνο ανεβάζει τιμές προσφέροντας όλο και λιγότερα (και ανταμείβεται για αυτό, κιόλας), αυτός που ακολουθεί (καταϊδρωμένος, τα τελευταία χρόνια) το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να παρουσιάσει κάτι στοιχειωδώς αξιοπρεπές σε κάπως πιο λογικές τιμές. Έχει δημιουργηθεί τέτοιο "κενό" από την πράσινη, που η κόκκινη απλά πάει και μπαίνει κάπου εκεί, προς τα ψηλά κιόλας, κι όμως εξακολουθεί να εμφανίζεται "καλή". Τί να την κάνω σήμερα την 4080s? Πού θα την βρω, και πόσο? Φέτος, τώρα, έχει 5070=4090 και 5080 στα 1500 (μέχρι παραπροχτές, κυριολεκτικά), η οποία με το ζόρι παλεύει την 4080s. Άμα δεν μας αρέσουν οι σημερινές τιμές/επιδόσεις, απλά ας κοιτάξουμε τις προπέρσινες και πιο πίσω. Όσο για τα παιγνίδια...οκ...κι "εγώ" μπορώ να σου βάλω το τελευταίο AC σαν παράδειγμα. Επέκταση Κοιτα δεν μιλαω για καθαρα για τωρα που προτιμανε την 9070xt εναντι της 5070ti που ειχε 1200 ευρω εκει για 400 ευρω προφανως πας στην πρωτη. Κυριως αναφερω τι ελεγαν πριν 1 χρονο και τι λενε σημερα οτι τα 16 ηταν λιγα ενω σημερα ειναι οκ οτι το rtx δεν ειχε σημασια ενω σημερα εχει η οτι το upscaling δεν εχει σημασια ολοι παιζουν native ενω σημερα το fsr 4 ειναι τρομερο. Και πριν 1 χρονο και το rtx ειχε σημασια και το upscaling με το πολυ ανωτερο dlss και ολα. Αυτο κυριως ανεφερα που δεν μου αρεσει να βλεπω. Ειχα 5700xt 6700xt 6800xt τα ξερεις και ελεγα οτι το RT με ενδιαφερει αλλα το εκλεινα η επαιζα με low γιατι δεν αντεχε η καρτα για αυτο και την εδωσα στο 9μηνο. Δεν ειναι καλη η τιμη σημερα στα 800 της 9070xt ουτε στα 1200 της 5070ti. Οταν ομως προχθες ειδαμε στα 850 5070ti τοτε η 9070xt πρεπει να εχει κατω απο 700 ευρω δεν γινεται παραπανω με το πολυ χειροτερο path tracing το χειροτερο efficiency και το 2 τικ πιο κατω upscaling. Τωρα που βλεπω καποιους να προτιμανε στα 850 9070xt οταν την ιδια ωρα μπορουσαν να παρουν αμεσα 5070ti στα ιδια λεφτα απο amazon δεν ξερω τι να πω. 2
SabotazNic Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Στις 25/3/2025 στις 4:15 ΜΜ, ZELOMOTH είπε Αααα οχι... Στις black screens θα θες να πεις με τους τέλειους drivers του μπάρμπα Πετσούλια... Σοβαρα? Αναφερεις προβληματικους drivers οταν η AMD ειναι γνωστη για αυτο? Λολ 1 1
Arkin Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Στις 26/3/2025 στις 8:47 ΠΜ, nazarene είπε Απλά γιατί η 9070XT είναι amd και η 4080 nvidia, και ο οπαδισμός προτιμά amd, έχει και κάποιους youtubers όπου γλύφουν την amd σε ότι μπούρδα και να κάνει και η intel και η nvidia είναι ο astaroth, το θέμα είναι οτι το πιο αποθητικό σε εμένα σε σχέση με την amd είναι οι φανατικοί οπαδοί της, και φυσικά το τμήμα μαρκετινγκ όπου έιναι ίσως και το χειρότερο που υπάρχει σε IT εταιρείες, και πολύ λιγότερο τα προιόντα τους, αλλά στην amd πολλοί πάσχουν απο παράκρουση ένας πιο πίσω άρχισε να φαντασιώνεται ότι το 9070ΧΤ πιάνει την απόδοση της 5080, σε δύο μήνες θα φτάνει την 5090 και θα γράφουν στα σχόλια για το 9080ΧΤ όπου κάποιοι youtubers ήδη το ανακάλυψαν στο μυαλό τους και θα γράφουν για "wait for" πραγματικά οτι χειρότερο σε αυτή την εταιρεία είναι ο οπαδισμός και τίποτα άλλο, και όσο με αφορά αν αυριο το πρωι έβγαζε 9080ΧΤ ταχύτερο από 5090 θα το αγόραζα αμέσως, όπως πήρα 9800Χ3D από core i9, είναι απλά hardware ποιος χ******ε ποια εταιρεία το κατασκευάζει δεν καταλαβα ΠΟΤΕ όσες δεκαετίες ασχολούμαι Επέκταση Το εχω αναφερει οτι πρεπει να ειμαστε φανς μονο της τσεπης μας και καμιας αλλης εταιριας. Καρχαριας η intel εταιρια του λαου η amd αμειλικτη η nvidia. Καθε εταιρια διψαει για κερδος αν μπορουσαν και οι 3 να μας πουλανε στα 10000 ευρω καθε προϊον τους θα το εκαναν. Η amd μολις πηρε το gaming crown στα cpu βαρεσε τιμες στο θεο. Αντιστοιχα η intel που ειναι πισω εριξε τιμες οπως εκανε καποτε η amd. Αν ειχε η amd το gpu crown θα βλεπαμε στα 3000 την 9090xt και η nvidia θα επαιζε με την 5070ti στα 700 ευρω. Την τσεπη σας να κοιτατε ουτε κοκκινους πρασινους μπλε τιποτα. Το ιδιο και στις ομαδες και παντου. Οτι χειροτερο ο οπαδισμος ολοι το καναμε αλλα οσο μεγαλωνουμε αυτα κοβονται μαχαιρι και κοιταμε μονο την τσεπη μας. 1
nazarene Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Συμφωνώ σε αυτά που γράφεις, ποτέ δεν κατάλαβα την λογική του αγοράζω ένα προιόν και ταυτόχρονα το υπερασπίζομαι λες και έχω μετοχές στην εταιρεία όπου το κατασκεύασε, ή παρεξηγούμαι αν κάποιος το θίξει σε μια κριτική που κάνει δημόσια, είναι ο ορισμός του " δεν έχω ζωή"
Arkin Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Στις 26/3/2025 στις 11:27 ΠΜ, nazarene είπε Συμφωνώ σε αυτά που γράφεις, ποτέ δεν κατάλαβα την λογική του αγοράζω ένα προιόν και ταυτόχρονα το υπερασπίζομαι λες και έχω μετοχές στην εταιρεία όπου το κατασκεύασε, ή παρεξηγούμαι αν κάποιος το θίξει σε μια κριτική που κάνει δημόσια, είναι ο ορισμός του " δεν έχω ζωή" Κοιτα το να γραψεις τα θετικα ειναι συνετο προφανως για να αγορασει καποιος κατι σημαινει οτι ειδε κατι καλο και εκανε την κινηση. Αλλα να αναφερουμε και τα αρνητικα η αν μιλαμε για οπαδισμο οτι παλιοτερα υπηρχε ιδιο προϊον αλλα λογο εταιριας δεν αγορασα γιατι δεν την γουσταρω. Εγω πχ δεν γουσταρω τα iphone λογο ios και ιδεολογιας και το λεω δεν θα πω ομως οτι ειναι χαλια σε επιδοσεις ενω ξερω οτι ειναι τα τοπ εκει εξω. Δεν γινεται ομως να αγοραζεις το ιδιο προϊον 1 χρονο μετα με λιγα χρηματα λιγοτερα να λες τρομερο προϊον ενω κατεκρινες τοτε το ιδιο και καλυτερο. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαρτίου Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου Στις 26/3/2025 στις 11:22 ΠΜ, SabotazNic είπε Σοβαρα? Αναφερεις προβληματικους drivers οταν η AMD ειναι γνωστη για αυτο? Λολ Αν με ταλαιπωρεί τώρα η Nvidia, δεν με νοιάζει ότι είχε παλιότερα πρόβλημα η AMD. Θα νοιώσω καλύτερα όταν συνεχίζω να έχω πρόβλημα? Στις 26/3/2025 στις 11:41 ΠΜ, Arkin είπε Δεν γινεται ομως να αγοραζεις το ιδιο προϊον 1 χρονο μετα με λιγα χρηματα λιγοτερα να λες τρομερο προϊον ενω κατεκρινες τοτε το ιδιο και καλυτερο. Πιάνει και τα 2 στρατόπεδα αυτό, διότι κι οι πράσινοι αγόραζαν πέρσι καλύτερο προϊόν (4080S) και μερικοί πλέον κάνουν τουμπεκί για το χειρότερο κι ακριβότερο (5070Ti) ή για το αρκετά ακριβότερο κι ελαφρώς καλύτερο (5080). 😛 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα