Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λόγω των τελευταών εξελίξεων και στη χώρα μας, έχω αγοράσει proton VPN με καλή τιμή (2 ευρώ τον μήνα -2 χρόνια). Οι πιο γρήγοροι servers είναι στην Ελλάδα.

Αν κάποιο site θεωρείται πλέον παράνομο, υπάρχει πρόβλημα αν συνδέομαι μέσω Ελληνικού server; Ή το VPN με καλύπτει ούτως ή άλλος;

Δημοσ.

Αυτό που κάνει ένα VPN είναι να δρομολογεί όλη την "κίνηση" της γραμμής σου από δικούς του servers.

Αυτό σημαίνει ότι με την χρήση VPN παρακάμπτονται "εμπόδια" στο άνοιγμα ιστοσελίδων που μπορεί να έχει θέσει ο provider σου, δεν σημαίνει ότι "κρύβεται" η κίνησή σου στο διαδίκτυο. Τα περισσότερα VPN υπόσχονται no logs policy, ωστόσο αυτό μένει να αποδειχθεί εάν και εφόσον χρειαστεί. Μπορεί δηλαδή να ζητηθεί από την υπηρεσία VPN πρόσβαση στην κίνησή σου και αυτή παρόλο που υπόσχεται ότι δεν τηρεί αρχείο αυτής, να τηρεί και να υποχρεωθεί να την παραδώσει. Εάν πράγματι δεν τηρεί, τότε δεν θα έχει κάτι να παραδώσει.

Οπότε το VPN μπορεί να σε καλύψει μπορεί και όχι. 

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, geo kaf είπε

Λόγω των τελευταών εξελίξεων και στη χώρα μας, έχω αγοράσει proton VPN με καλή τιμή (2 ευρώ τον μήνα -2 χρόνια). Οι πιο γρήγοροι servers είναι στην Ελλάδα.

Αν κάποιο site θεωρείται πλέον παράνομο, υπάρχει πρόβλημα αν συνδέομαι μέσω Ελληνικού server; Ή το VPN με καλύπτει ούτως ή άλλος;

λογω Ελβετιας θα ειναι το τελευταιο vpn που θα δωσει στοιχεια περιηγησης σου χωρις αυστηρες εντολες των αρχων (στο αλλο thread λενε μονο αν κατηγορεισαι για κακουργημα), εγω για εξτρα προστασια συνδεομαι με βουλγαρια η ρουμανια χωρις προβλημα

Δημοσ.

ρε παιδια ποια site δλδ ειναι απαγορευτικα?αυτα που σου πεταει τη σελιδα της κυβερνησης?ολα?δλδ site με παιχνιδια που ειναι απο hoster ειναι και αυτα μεσα?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, giorgos4ever είπε

Που το βρήκες 50€?  😲

:) υπάρχουν εταιρίες που αγοράζουν bulk και μεταπωλούν. δες την αγγελία μου.

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, giogr4 είπε

Αυτό που κάνει ένα VPN είναι να δρομολογεί όλη την "κίνηση" της γραμμής σου από δικούς του servers.

Αυτό σημαίνει ότι με την χρήση VPN παρακάμπτονται "εμπόδια" στο άνοιγμα ιστοσελίδων που μπορεί να έχει θέσει ο provider σου, δεν σημαίνει ότι "κρύβεται" η κίνησή σου στο διαδίκτυο. Τα περισσότερα VPN υπόσχονται no logs policy, ωστόσο αυτό μένει να αποδειχθεί εάν και εφόσον χρειαστεί. Μπορεί δηλαδή να ζητηθεί από την υπηρεσία VPN πρόσβαση στην κίνησή σου και αυτή παρόλο που υπόσχεται ότι δεν τηρεί αρχείο αυτής, να τηρεί και να υποχρεωθεί να την παραδώσει. Εάν πράγματι δεν τηρεί, τότε δεν θα έχει κάτι να παραδώσει.

Οπότε το VPN μπορεί να σε καλύψει μπορεί και όχι. 

Εντάξει καταλαβαίνω, αλλά προσωπικά το θεωρώ κάπως ακραίο να ασχοληθούν ΤΌΣΟ πολύ για μικρό αδικήματα. Στην τελική αν φτάσει σε τέτοιο σημείο ας πληρώσουμε 700€...

16 ώρες πριν, giorgos4ever είπε

Που το βρήκες 50€?  😲

Πριν από κάτι μέρες, τυχαία πέτυχα προσφορά στην ιστοσελίδα τους. Μου φάνηκε πολύ καλό deal και το πήρα απευθείας. Το κοιτούσα καιρό και περίμενα να δώσει καμία προσφορά.

15 ώρες πριν, pp6210 είπε

λογω Ελβετιας θα ειναι το τελευταιο vpn που θα δωσει στοιχεια περιηγησης σου χωρις αυστηρες εντολες των αρχων (στο αλλο thread λενε μονο αν κατηγορεισαι για κακουργημα), εγω για εξτρα προστασια συνδεομαι με βουλγαρια η ρουμανια χωρις προβλημα

Αυτό ήξερα και εγώ για Ελβετία.

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω.. Σου έχει επιλογή για αφαίρεση αυτόματης πληρωμής ανανέωσης.?Η να αφαίρεσης την κάρτα από της αποθηκευμενες.?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, VIRUSD είπε

Να ρωτήσω.. Σου έχει επιλογή για αφαίρεση αυτόματης πληρωμής ανανέωσης.?Η να αφαίρεσης την κάρτα από της αποθηκευμενες.?

Ναι, άμα πας στο manage subscription κάτω κάτω έχει να απενεργοποιήσεις την αυτόματη ανανέωση.

• Like 1
Δημοσ.

Διαβαζω απο εχθες για VPN με 50€ για 2 χρονια αλλα δεν βρισκω τιποτα. Ξερει κανενας κανενα καλο με τετοια τιμη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Stathistsor είπε

Διαβαζω απο εχθες για VPN με 50€ για 2 χρονια αλλα δεν βρισκω τιποτα. Ξερει κανενας κανενα καλο με τετοια τιμη;

μπορεις να μπεις απο εδω https://www.topcashback.com/surfshark/

βαζεις με ενα αλλο vpn χωρα Αλβανια και σου βγαινει η τιμή στα 59€ (χωρις ΦΠΑ) περιπου για 2 χρόνια και σε 3 μηνες περιπου σου επιστρεφεται το 90% στον paypal λογαριασμο που εχεις δηλώσει ....

για περισσοτερες λεπτομέρειες...

Επεξ/σία από anergos13
Δημοσ.
Στις 25/3/2025 στις 3:16 ΠΜ, geo kaf είπε

Mε ProtonVPN την tainiomania δεν την ανοίγει με κάποιους browser ή δεν ανοίγει τον player σε άλλους!🤬

Δημοσ.

Εχω το proton και οταν το σεταρω για τον πιο γρηγορο p2p server παντα με συνδεει με Ελληνικο. Υπαρχει θεμα ασφαλειας η δεν εχει σχεση αφου δεν φαινεται η IP μου? Να βαλω χειροκινητα καποιον Ευρωπαικο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...