Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,  έχει κάποιος κωδικο για το booking με 10% πίστωση για επόμενη διαμονή?

Θα κάνω μια κράτηση με 1000€ οπότε συμφέρει πολύ. 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
3 hours ago, achisael said:

Καλησπέρα,  έχει κάποιος κωδικο για το booking με 10% πίστωση για επόμενη διαμονή?

Θα κάνω μια κράτηση με 1000€ οπότε συμφέρει πολύ. 

Ευχαριστώ 

δες α.τι τιμη δινει στο site του hotel (δηλαδη εκτος booking).

β.πολλες φορες πετυχαινεις καλυτερη τιμη αν παρεις τηλεφωνο κατευθειαν στο καταλυμα.αναλογως που θα πας παντα.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, poulinos είπε

δες α.τι τιμη δινει στο site του hotel (δηλαδη εκτος booking).

β.πολλες φορες πετυχαινεις καλυτερη τιμη αν παρεις τηλεφωνο κατευθειαν στο καταλυμα.αναλογως που θα πας παντα.

Δεν δίνει. Αυτό είναι το θεμα

Δημοσ.
6 hours ago, gorge18 said:

Μπορει να θελει εξτρα

καλα ναι εννοειται.ειδικα σε τετοιο ποσο ακομα και το 10 τοις 100 ειναι μεγαλη εκπτωση. (ασχετως genius)

16 minutes ago, achisael said:

Είμαι genius 3 .... 

δεν μπορεις να πας παραπανω τοτε. online δεν βρηκες κανα κουπονι τιποτα?

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, poulinos είπε

και εγω που ειμαι lvl3 και καλα. Δεν εχουν ολα τα ξενοδοχεια την ανωτερη εκπτωση. Οτι θελει βαζει ο καθε ενας

Δημοσ.
2 minutes ago, gorge18 said:

και εγω που ειμαι lvl3 και καλα. Δεν εχουν ολα τα ξενοδοχεια την ανωτερη εκπτωση. Οτι θελει βαζει ο καθε ενας

πολλα δεν δεχονται genius3 διοτι το κοστος το τρωει το hotel και οχι το booking

οπως εχω παει σε hotel και μου λεει χ εκπτωση αν τα δωσεις μετρητα και ακυρωσεις την κρατηση απο booking

• Like 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, poulinos είπε

καλα ναι εννοειται.ειδικα σε τετοιο ποσο ακομα και το 10 τοις 100 ειναι μεγαλη εκπτωση. (ασχετως genius)

Δυστυχώς όχι. 

Δημοσ.

δυστυχως δεν εχω κατι παραπανω να προτεινω. μονο σε τηλεφωνικη επικοινωνια αν γινει κατι.οτι σε φαση το βρηκα 1000 ευρω booking και πειτε μου μια τιμη.και αυτο αν ειναι κανα ξενοδοχειο που μπορεις να μιλησεις.αν ειναι κανα μεγαλο ή καμια αλυσιδα δεν τους νοιαζει καν

4 hours ago, achisael said:

Δυστυχώς όχι. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, poulinos είπε

δυστυχως δεν εχω κατι παραπανω να προτεινω. μονο σε τηλεφωνικη επικοινωνια αν γινει κατι.οτι σε φαση το βρηκα 1000 ευρω booking και πειτε μου μια τιμη.και αυτο αν ειναι κανα ξενοδοχειο που μπορεις να μιλησεις.αν ειναι κανα μεγαλο ή καμια αλυσιδα δεν τους νοιαζει καν

Ειναι εξωτερικό...

Ελπίζω κάποιος φίλος να έχει κάποιον κωδικο που δεν τον χρειάζεται 

• Sad 1
Δημοσ.

Ο κωδικός ειναι συνδεδεμένος με το mail εγγραφής οπότε και να βρείς κωδικό δεν θα το δεχτεί 

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...