radiopeiratis Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Σε tv box - smart tv έχω παρατήσει ότι καμιά φορά όταν ενεργοποιείται η συσκευή είναι απόσυνδεδεμένο το proton vpn και πρέπει να μπω να το συνδέσω. Εντομεταξυ δεν έχει κάποια δικλίδα ασφαλείας έτσι ώστε να μην λειτουργεί τίποτα χωρίς το vpn. Στο κινητό υπάρχουν οι επιλογές "πάντα ενεργό vpn" ή "αποκλεισμός συνδέσεων χωρίς vpn".
ardi21 Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Ερωτηση για οσους χρησιμοποιουν proton σε τηλεοραση. Στο android tv app εχει επιλογη να χρησιμοποιησεις p2p server για να δεις πχ stremio? Γιατι εχω κατεβασει το free αλλα το βλεπω πολυ φτωχο σε σχεση με τις εφαρμογες σε windows και android tablet/κινητα. Επεξ/σία 30 Μαρτίου από ardi21
radiopeiratis Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 30/3/2025 στις 11:35 ΠΜ, ardi21 είπε Ερωτηση για οσους χρησιμοποιουν proton σε τηλεοραση. Στο android tv app εχει επιλογη να χρησιμοποιησεις p2p server για να δεις πχ stremio? Γιατι εχω κατεβασει το free αλλα το βλεπω πολυ φτωχο σε σχεση με τις εφαρμογες σε windows και android tablet/κινητα. Δεν ξέρω εάν έχει p2p αλλά το stremio λειτουργεί κανονικά με proton όταν το πληρώσεις βέβαια. Δωρεάν και stremio/torrent γενικά δεν παίζει σε κανένα vpn Επεξ/σία 30 Μαρτίου από radiopeiratis
ardi21 Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 30/3/2025 στις 4:07 ΜΜ, radiopeiratis είπε Δεν ξέρω εάν έχει p2p αλλά το stremio λειτουργεί κανονικά με proton όταν το πληρώσεις βέβαια. Δωρεάν και stremio/torrent γενικά δεν παίζει σε κανένα vpn Nαι στο paid αναφερομαι. Αν το εχεις δοκιμασει και παιζει απο tv, μια χαρα. Γιατι οπως ειπα, το app για τηλεορασεις ειναι ψιλοαπαραδεκτο, καμια σχεση με το app για αλλες πλατφορμες. Επεξ/σία 30 Μαρτίου από ardi21
radiopeiratis Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Στις 30/3/2025 στις 4:11 ΜΜ, ardi21 είπε Nαι στο paid αναφερομαι. Αν το εχεις δοκιμασει και παιζει απο tv, μια χαρα. Γιατι οπως ειπα, το app για τηλεορασεις ειναι ψιλοαπαραδεκτο, καμια σχεση με το app για αλλες πλατφορμες. Όντως ισχύει είναι μέτρια η έκδοση της εφαρμογής για android/google tv. Ίσως σε κάποιο μελλοντικό update την αλλάξουν
Witcher1st Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Απ'οτι βλεπω για την Ελλαδα εχει εναν secure core server. 1
jokercell Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Με εμένα συμβαίνει κάτι κουφό, όταν επιλέξω εναν streaming server το torrent δουλευει αλλα οταν συνδεθω σε p2p server δε δουλευει τιποτα στο torrent, ουτε download ουτε upload. Τι φαση;
Geralt_Haute_Bellegarde Δημοσ. 1 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου Στις 31/3/2025 στις 8:33 ΜΜ, jokercell είπε Με εμένα συμβαίνει κάτι κουφό, όταν επιλέξω εναν streaming server το torrent δουλευει αλλα οταν συνδεθω σε p2p server δε δουλευει τιποτα στο torrent, ουτε download ουτε upload. Τι φαση; κανονικά θα πρέπει να δουλεύει και σε p2p και σε streaming αλλά και σε συνδυασμό steaming/p2p server. Δες μήπως πειράχτηκε κάποια ρύθμιση. Το port του vpn που έχεις κάθε φορά το έχεις βάλει στον torrent client σου να είναι ίδιος; Τέσπα το μόνο που με χαλάει μέχρι στιγμής είναι οτι πρέπει να κάνω login κάθε φορά στους λογαριασμούς της google.. Κατά τα άλλα οι ταχύτητες πάνε σφαίρα
jokercell Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Στις 1/4/2025 στις 7:13 ΠΜ, Geralt_Haute_Bellegarde είπε κανονικά θα πρέπει να δουλεύει και σε p2p και σε streaming αλλά και σε συνδυασμό steaming/p2p server. Δες μήπως πειράχτηκε κάποια ρύθμιση. Το port του vpn που έχεις κάθε φορά το έχεις βάλει στον torrent client σου να είναι ίδιος; Εν τέλει κάτι πήγε στραβά όταν έκανα bind το qbittorrent με το vpn, το έβγαλα συνδέθηκα σε έναν p2p server και ξαναέκανα το bind. Απο τότε δουλεύει καλά και σε πολύ καλές ταχύτητες. Έχει καποια σκαμπανευάσματα αλλα φουλάρει τη 200αρα.
ardi21 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) Tαυτοχρονα port forwading και secure core δεν μπορεις να εχεις ε? Οταν ενεργοποιω το ενα μου απενεργοποιει το αλλο. Επεξ/σία 1 Απριλίου από ardi21
Geralt_Haute_Bellegarde Δημοσ. 1 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου Ισχύει αλλα για torrent το port forwading να το έχεις πάντα ανοιχτό. Το secure core είναι για άλλο πράγμα άσε που σου τρώει την ταχύτητα..
ardi21 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 1/4/2025 στις 6:58 ΜΜ, Geralt_Haute_Bellegarde είπε Ισχύει αλλα για torrent το port forwading να το έχεις πάντα ανοιχτό. Το secure core είναι για άλλο πράγμα άσε που σου τρώει την ταχύτητα.. To secure core μαζι με το permanent kill switch τα εχω ανοιχτα για μεγαλυτερη ασφαλεια. Αν χρειαστω torrent θα ενεργοποιησω το portforward. Εν τω μεταξυ οταν επιλεγω p2p server και το αφηνω στην επιλογη fastest, με συνδεει παντα σε server απο Ελλαδα. Ειναι οκ η να επιλεξω manual καποιον εκτος Ελλαδας? Παντως θα ηταν βολικο εκει που φτιαχνεις τα profile να σου εδινε την επιλογη με το που συνδεεται με το συγκεκριμενο profile να ενεργοποιει αυτοματα το kill switch η το port forward -αναλογα τι του εχεις βαλει- για να μην χρειαζεται να τα ενεργοποιεις εσυ καθε φορα σε δευτερο χρονο. Επεξ/σία 1 Απριλίου από ardi21
Geralt_Haute_Bellegarde Δημοσ. 1 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου Στις 1/4/2025 στις 7:10 ΜΜ, ardi21 είπε To secure core μαζι με το permanent kill switch τα εχω ανοιχτα για μεγαλυτερη ασφαλεια. Αν χρειαστω torrent θα ενεργοποιησω το portforward. Εν τω μεταξυ οταν επιλεγω p2p server και το αφηνω στην επιλογη fastest, με συνδεει παντα σε server απο Ελλαδα. Ειναι οκ η να επιλεξω manual καποιον εκτος Ελλαδας? Παντως θα ηταν βολικο εκει που φτιαχνεις τα profile να σου εδινε την επιλογη με το που συνδεεται με το συγκεκριμενο profile να ενεργοποιει αυτοματα το kill switch η το port forward -αναλογα τι του εχεις βαλει- για να μην χρειαζεται να τα ενεργοποιεις εσυ καθε φορα σε δευτερο χρονο. Επέκταση Αφού δε χρησιμοποιείς τορρεντ καλά κάνεις και βάζεις secure core. Εγώ έφτιαξα προφίλ και μπαίνει μόνιμα σε p2p server με kill switch και port forward. Στις ρυθμίσεις πάντα wireguard udp.
ardi21 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 1/4/2025 στις 7:30 ΜΜ, Geralt_Haute_Bellegarde είπε Αφού δε χρησιμοποιείς τορρεντ καλά κάνεις και βάζεις secure core. Εγώ έφτιαξα προφίλ και μπαίνει μόνιμα σε p2p server με kill switch και port forward. Στις ρυθμίσεις πάντα wireguard udp. Nαι μπορεις να εχεις ενεργοποιημενο το kill switch αλλα οχι το permanent kill switch. Το απλο kill switch σε προστατευει μονο οταν αλλαζεις vpn servers. Το permanent kill switch σου δινει ακομα μεγαλύτερη ασφαλεια και αν γινει το οτιδηποτε με την συνδεση σου στο vpn σου κοβει τελειως το internet απο την συσκευη. Το οποιο για μενα ειναι must γιατι και μερικα δευτερολεπτα να χασεις το vpn μπορει να εκτεθεις. Αν εχεις δυο διαφορετικα profile με secure core το ενα και port forward το αλλο οταν τα εναλλασεις σου απενεργοποιει καθε φορα το αντιστοιχο. Γιατι secure core και portforward, οπως ειπαμε, δεν πανε μαζι. Ειναι λιγο μπλεξιμο αν θες να χρησιμοποιεις διαφορους συνδιασμους αλλα οκ. Οι servers στην Ελλαδα αραγε ειναι οκ? Επεξ/σία 1 Απριλίου από ardi21
Geralt_Haute_Bellegarde Δημοσ. 1 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου Αρκετές φορές έχω χρησιμοποιήσει ελληνικούς σερβερ, συνήθως οι μόνο p2p έχουν πολύ κόσμο. Οι μόνο streaming έχουν τις καλύτερες ταχύτητες στα test και οι διπλοί κάτι το ενδιάμεσο. Πάντος και για Ελλάδα 64 σέρβερ είναι μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα