zoranb Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Δεν μπορώ να καταλάβω τί εννοεί το GDrive στον υπολογισμό του χώρου. Εγώ έχω συνολικά 70.5gb κ χρησιμοποιώ τα 15 ??? Επεξ/σία 24 Μαρτίου από zoranb 2
jkoukos Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Σωστά! Μέρος (και ίσως μεγάλο) του ίδιου χώρου καταλαμβάνουν email, φωτογραφίες, backup κλπ που γίνονται αυτόματα από τα κινητά.
alxandros_gr Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου O λογαριασμός σου επιτρέπει 15GB αλλά έχεις ανεβασμένα 70GB
zoranb Δημοσ. 24 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου Tα αρχεία πέραν των 15GB είναι σωσμένα αλλά δεν έχω πρόσβαση;
SabotazNic Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Έχεις πρόσβαση, αλλά δεν μπορείς να ανεβάσεις άλλα και ίσως έχεις θέμα και με την λήψη των email 1
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 8 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Έχεις πρόσβαση, αλλά δεν μπορείς να ανεβάσεις άλλα και ίσως έχεις θέμα και με την λήψη των email Θα έχει,θα του έρθει μήνυμα ότι σε λίγες μέρες δεν θα μπορεί να λαμβάνει email.
kormos Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 1 ώρα πριν, zoranb είπε Δεν μπορώ να καταλάβω τί εννοεί το GDrive στον υπολογισμό του χώρου. Εγώ έχω συνολικά 70.5gb κ χρησιμοποιώ τα 15 ??? Ο μεγαλύτερος χώρος που καταλαμβάνει λογικά χωρίς να είναι ορατός θα είναι από backup που παίρνεις από Viber (εικόνες+βίντεο). Ισχύει και ότι έχει αναφερθεί, θα γίνει και παύση στην λήψη νέων Εμαιλ...λογικά μόλις συστημικά χτυπήσει "κόκκινο".
thermaikos4 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Στις 24/3/2025 στις 8:34 ΜΜ, kormos είπε Ο μεγαλύτερος χώρος που καταλαμβάνει λογικά χωρίς να είναι ορατός θα είναι από backup που παίρνεις από Viber (εικόνες+βίντεο). το google drive τραβαει απο το Viber?? ακόμη ειναι ενας λόγος που ειναι η πιο αθλια και υπερτιμημενη εφαρμογη μηνυματων που δυστυχως ο κοσμος την χρησιμοποιει.
kormos Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 3 ώρες πριν, thermaikos4 είπε το google drive τραβαει απο το Viber?? ακόμη ειναι ενας λόγος που ειναι η πιο αθλια και υπερτιμημενη εφαρμογη μηνυματων που δυστυχως ο κοσμος την χρησιμοποιει. Όταν έχεις ενεργοποιήσει να παίρνεις backup, φυσικά Google drive πηγαίνει για τα κινητά Android και iCloud για τα iOS.
SabotazNic Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, thermaikos4 είπε το google drive τραβαει απο το Viber?? ακόμη ειναι ενας λόγος που ειναι η πιο αθλια και υπερτιμημενη εφαρμογη μηνυματων που δυστυχως ο κοσμος την χρησιμοποιει. Βασικα, το backup των πολυμεσων εσυ το ενεργοποιεις. Ειναι off by default (οπως και το γενικο backup ειναι off). Και, αθλια επειδη σου προσφερει backup μηνυματων + πολυμεσων? Δεν ειναι αυτο το θεμα του ζοραν ομως. Γτ και παλι δεν θα γινοταν backup με 15gb. Μαλλον ηταν σε καποιο οικογενειακο χωρις να το ξερει, ή ειχε καποια συνδρομη η οποια δεν ανανεωθηκε Επεξ/σία 26 Μαρτίου από SabotazNic
ph03n1x Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 24/3/2025 στις 6:52 ΜΜ, zoranb είπε Δεν μπορώ να καταλάβω τί εννοεί το GDrive στον υπολογισμό του χώρου. Εγώ έχω συνολικά 70.5gb κ χρησιμοποιώ τα 15 ??? αν κάνεις κλικ πάνω εκεί (ακριβώς δλδ κάτω από την μπάρα) θα σου εμφανίσει αναλυτικά το χώρο σου και τι καταλαμβάνει πόσο επίσης μη ξεχάς πως όταν διαγράφεις αρχεία, μένουν στον κάδο για 30 μέρες και μετά διαγράφονται οριστικά. μέχρι τότε σου δεσμεύουν χώρο Επεξ/σία 27 Μαρτίου από ph03n1x
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα