poulinos Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 4 hours ago, ekrepali said: Μα όταν κάνεις αίτημα επιστροφής στη πλατφόρμα, το κατάστημα βλέπει πρώτα το αίτημα και κάνει αποδοχή ή όχι. Και σε περίπτωση που θες επιστροφή χρημάτων... το Skroutz είναι αυτό που επιστρέφει τα χρήματα εφόσον η πληρωμή έχει γίνει στο epos της everypay του καλαθιού. Δε γίνεται να παρακάμψεις αυτή τη διαδικασία και να μη ρισκάρεις να μείνεις ξεκρέμαστος. για αυτο εγραψα αναλογως αν θελει τα λεφτα πισω ή θελει αλλο φιλτρο.αν θελει τα λεφτα πισω μιλαει με skroutz.αν ηθελα αλλο φιλτρο θα μιλουσα με το καταστημα .σε φαση εχω αυτο και αυτο το θεμα.το φερνω πισω και μου δινεται αλλο? 4 hours ago, Witcher1st said: Το θεμα ειναι οτι το καταστημα εις γνωση του εστειλε αυτο το προίον σε αυτο το κουτι. Δεν υπαρχει περιπτωση να εγινε απο την μεταφορικη. Στην ουσια μου εστειλαν ενα χρησιμοποιημενο φιλτρο νερου, αξιας 99 ευρω. για αυτο ξαναλεω.αν θες λεφτα πισω επειδη δεν εμπιστευεσαι το καταστημα τοτε το γυρνας πισω και παιρνεις τα λεφτα και πας αλλου.αν θες απο τους ιδιους και θες να δεις τι εχουν να σου πουν για αυτο που εγινε θα μπορουσες να μιλησεις και μαζι τους
Witcher1st Δημοσ. 25 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 1 hour ago, poulinos said: για αυτο εγραψα αναλογως αν θελει τα λεφτα πισω ή θελει αλλο φιλτρο.αν θελει τα λεφτα πισω μιλαει με skroutz.αν ηθελα αλλο φιλτρο θα μιλουσα με το καταστημα .σε φαση εχω αυτο και αυτο το θεμα.το φερνω πισω και μου δινεται αλλο? για αυτο ξαναλεω.αν θες λεφτα πισω επειδη δεν εμπιστευεσαι το καταστημα τοτε το γυρνας πισω και παιρνεις τα λεφτα και πας αλλου.αν θες απο τους ιδιους και θες να δεις τι εχουν να σου πουν για αυτο που εγινε θα μπορουσες να μιλησεις και μαζι τους Εχω ζητησει αντικατασταση. Ειδωμεν..
dpolal Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, poulinos είπε προσωπικα αν μπορω να βγαλω ακρη κατευθειαν με το καταστημα δεν βαζω μεσαζοντες.αν δηλαδη παρω το καταστημα και μου πει οτι φερε το φιλτρο και παρε αλλο εφοσον βεβαια θελω αλλο και με βολευει τοτε θα το κανω. πχ σε λαπτοπ που ειχε θεμα δεν εμπλεξα με καταστημα .πηγα αντιπροσωπεια κατευθειαν. κτλ κτλ. προσωπικη αποψη και ασχετος αν ειναι skroutz ή δεν ξερω τι Καλά το λένε. Όταν η αγορά γίνεται μέσω skroutz το ίδιο το κατάστημα σε παραπέμπει εκεί για την όποια διαδικασία. Σε παρόμοια περίπτωση που μου έτυχε παλιότερα με παπούτσια που απλά ήθελα ένα νούμερο μικρότερα η επιστροφή έγινε αναγκαστικά μέσω skroutz παρόλο που μπορούσα να πάω ο ίδιος στο μαγαζί. Τους το ανέφερα στο τηλέφωνο ότνα τους κάλεσα αλλά επέμεναν να γίνει έτσι. Τουλάχιστον ήρθε και τα παρέλαβε κατευθείαν από το σπίτι οδηγός του skroutz και μετά από λίγες μέρες μου έφεραν τα άλλα απλά το όλο θέμα πήρε 3 μέρες ενώ θα μπορούσε να λυθεί άμεσα. Προφανώς η επισκευή laptop είναι λίγο διαφορετική περίπτωση γιατί δεν γίνεται ουσιαστικά επιστροφή του προϊόντος. Επεξ/σία 25 Μαρτίου από dpolal
poulinos Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 34 minutes ago, dpolal said: Καλά το λένε. Όταν η αγορά γίνεται μέσω skroutz το ίδιο το κατάστημα σε παραπέμπει εκεί για την όποια διαδικασία. Σε παρόμοια περίπτωση που μου έτυχε παλιότερα με παπούτσια που απλά ήθελα ένα νούμερο μικρότερα η επιστροφή έγινε αναγκαστικά μέσω skroutz παρόλο που μπορούσα να πάω ο ίδιος στο μαγαζί. Τους το ανέφερα στο τηλέφωνο ότνα τους κάλεσα αλλά επέμεναν να γίνει έτσι. Τουλάχιστον ήρθε και τα παρέλαβε κατευθείαν από το σπίτι οδηγός του skroutz και μετά από λίγες μέρες μου έφεραν τα άλλα απλά το όλο θέμα πήρε 3 μέρες ενώ θα μπορούσε να λυθεί άμεσα. Προφανώς η επισκευή laptop είναι λίγο διαφορετική περίπτωση γιατί δεν γίνεται ουσιαστικά επιστροφή του προϊόντος. αν το μαγαζι με στειλει skroutz τοτε εννοειται αλλαζει το πραγμα αλλα παλι πρωτα θα μιλουσα με το καταστημα να μου πει.αν το καταστημα μου πει φερτο να παρεις αλλο κατευθειαν ε ναι γιατι. να μην το κανω? προσωπικη αποψη. με tablet samsung μου τυχε κατι παρομοιο.μιλησα με samsung κατευθειαν αλλα με εστειλαν εκει που το πηρα (δυστυχως).
nikos16717 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Όσες φορές έχω χρειαστεί rma ,επιστροφή ή οτιδήποτε άλλο και η αγορά είχε γίνει μέσω skroutz, ΠΑΝΤΑ τα καταστήματα με παρέπεμπαν στο skroutz. Ποτέ δεν με εξυπηρέτησαν απευθείας.
poulinos Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 6 hours ago, nikos16717 said: Όσες φορές έχω χρειαστεί rma ,επιστροφή ή οτιδήποτε άλλο και η αγορά είχε γίνει μέσω skroutz, ΠΑΝΤΑ τα καταστήματα με παρέπεμπαν στο skroutz. Ποτέ δεν με εξυπηρέτησαν απευθείας. αν το πανε ετσι για χ ψ λογους (πχ λογω συμφωνιας με το skroutz τοτε οκ.) παντως εγω θα ξεκινουσα με τους λιγοτερους ενδιαμεσους.και παντα αυτο κανω. οπυ μπορω να βγαλω steps εκτος τα βγαζω. Χωρις να σημαινει οτι γινεται παντου αυτο. και δεν λεω για το skroutz αλλα γενικα. 1
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 22 hours ago, Witcher1st said: Εχω ζητησει αντικατασταση. Ειδωμεν.. σιγουρα το συγκεκριμενο εχει χτυπηθει και εξωτερικα στην κουτα αλλα και στο φιλτρο. εκτος αν ηταν καμια επιστροφη και καποιος αποφασισε να το ξαναπακεταρει με την λογικη οτι οποιος το παρει δεν θα δωσει σημασια. Για την σκουρια δεν ξερω σε ποιο σημειο ειναι αλλα κανονικα δεν θα πρεπε να ειναι ολο ανοξειδωτο? λογικα αν βλεπω καλα η σκουρια ειναι στο μεσα μερος εκει που μπαινει το φιλτρο?
Witcher1st Δημοσ. 26 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2 hours ago, poulinos said: σιγουρα το συγκεκριμενο εχει χτυπηθει και εξωτερικα στην κουτα αλλα και στο φιλτρο. εκτος αν ηταν καμια επιστροφη και καποιος αποφασισε να το ξαναπακεταρει με την λογικη οτι οποιος το παρει δεν θα δωσει σημασια. Για την σκουρια δεν ξερω σε ποιο σημειο ειναι αλλα κανονικα δεν θα πρεπε να ειναι ολο ανοξειδωτο? λογικα αν βλεπω καλα η σκουρια ειναι στο μεσα μερος εκει που μπαινει το φιλτρο? Ναι στο εσωτερικο ειναι. Δεν ξερω αν ειναι οντως σκουρια, αλλα ετσι εμοιαζε. Και εαν εχει σκουρια στο εξωτερικο, σημαινει οτι χρησιμοποιειται για καιρο.
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 11 hours ago, Witcher1st said: Ναι στο εσωτερικο ειναι. Δεν ξερω αν ειναι οντως σκουρια, αλλα ετσι εμοιαζε. Και εαν εχει σκουρια στο εξωτερικο, σημαινει οτι χρησιμοποιειται για καιρο. να κρατησαν μονο το περιβλημα απο καποιο που γυρισε και να αλλαξαν απλα το φιλτρο και το στειλαν ετσι? ποιος ξερει. αλλα ελεος.μεχρι και η συσκευασια ειναι σαν να την πατησε τρακτερ. και οτι εχει σκουρια μεσα γενικα δεν ειναι καλο. δεν θα πρεπε να σκουριαζει. τη σκουρια απο το νερο φιλτραρει ή την σκουρια απο το φιλτρο ?
Witcher1st Δημοσ. 26 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου Μου εβγαλε μηνυμα οτι θα γινει αντικατασταση απο αλλο καταστημα. Τι φαση; 1
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 1 hour ago, Witcher1st said: Μου εβγαλε μηνυμα οτι θα γινει αντικατασταση απο αλλο καταστημα. Τι φαση; να μην ειχαν αυτοι αλλο τεμαχιο οποτε να δοθει απο αλλου.και το skroutz απλα να κανει μαλλον και την μεταφορα των χρηματων?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα