Προς το περιεχόμενο

Fiber & Adsl router μαζί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, poulinos είπε

το call center του παροχου ειναι για να σε βοηθαει σεθεματα  internet.δεν ειναι να σε βοηθαει για το πως θα κανεις επεκταση του σηματος σου.σταματηστε να ζητατε οτι σας κατεβει απο το support.Απαντανε σε συγκεκριμενα πραγματα.το θεμα πως θα επεκτεινεις το δικτυο σου δεν εχει καμια σχεση με τον παροχο ουτε ειναι προβλημα παροχου. Αν εσυ εισαι ηλεκτρολογος και φτιαχνεις ρευματα σε σπιτι να σου ζητησω και εγω πως θα στησουμε υποσταθμο δεη?

Βέβαια, αν δεν γνωρίζουν ή δεν είναι της αρμοδιότητάς τους, μπορούν απλά να το πουν: "δεν γνωρίζω", "δεν έχει να κάνει με τις αρμοδιότητές μας". Τόσο απλό και κατανοητό. Αλλά το να λένε ό,τι τους κατέβει, σημαίνει ότι δεν ξέρουν καν ποιες είναι οι αρμοδιότητές τους. Κι εγώ έχω περάσει απο τηλεφωνικό κέντρο ( για 7 χρόνια ). Όταν μου ζητούσαν κάτι που δεν είχε να κάνει με το αντικείμενο της εργασίας μου και γενικότερα την εταιρεία, απλά τους το έλεγα και αν χρειαζόταν, εξηγούσα για ποιο λόγο δεν ήταν αρμοδιότητά μου.

Είναι οκ να μη μπορείς να εξυπηρετήσεις τα πάντα, αλλά δεν είναι οκ το να μη κατανοείς τί σου λέει ο άλλος και να λες τα δικά σου μόνο και μόνο για να το παίξεις ξερόλας ( αναφέρομαι σε κάτι μπουμπούκια των customer care ).

11 λεπτά πριν, poulinos είπε

αν μιλαμε για adsl/modem router και συνδεση lan to lan  και οχι router με wan τοτε μονο ενα nat θα εχεις στο αρχικο router.το nat του adsl router δεν θα παιξει ποτε γιατι το wan interface του ειναι το dsl το οποιο δεν θα ερθει ποτε up. συν οτι ο dhcp πολλες φορες δεν εχει επιλογη relay και τις περισσοτερες φορες ειναι απλα on/off.αν τον βαλεις on συνηθως ΑΥΤΟΜΑΤΑ χωρις να μπορεις να το πειραξεις μοιραζει σαν gateway τον ευατο του. Αν μιλαμε για wan τοτε εκει κανεις τα παντα

Ναι, αναφέρθηκα στο χειρότερο σενάριο του όντως να μην επέτρεπε τη σύνδεση το fiber router ( λέμε τώρα ) όπου ακόμα και έτσι, υπάρχουν τρόποι αντιμετώπισης.

• Like 1
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 minutes ago, uniquegr said:

Βέβαια, αν δεν γνωρίζουν ή δεν είναι της αρμοδιότητάς τους, μπορούν απλά να το πουν: "δεν γνωρίζω", "δεν έχει να κάνει με τις αρμοδιότητές μας". Τόσο απλό και κατανοητό. Αλλά το να λένε ό,τι τους κατέβει, σημαίνει ότι δεν ξέρουν καν ποιες είναι οι αρμοδιότητές τους. Κι εγώ έχω περάσει απο τηλεφωνικό κέντρο ( για 7 χρόνια ). Όταν μου ζητούσαν κάτι που δεν είχε να κάνει με το αντικείμενο της εργασίας μου και γενικότερα την εταιρεία, απλά τους το έλεγα και αν χρειαζόταν, εξηγούσα για ποιο λόγο δεν ήταν αρμοδιότητά μου.

Είναι οκ να μη μπορείς να εξυπηρετήσεις τα πάντα, αλλά δεν είναι οκ το να μη κατανοείς τί σου λέει ο άλλος και να λες τα δικά σου μόνο και μόνο για να το παίξεις ξερόλας ( αναφέρομαι σε κάτι μπουμπούκια των customer care ).

Ναι, αναφέρθηκα στο χειρότερο σενάριο του όντως να μην επέτρεπε τη σύνδεση το fiber router ( λέμε τώρα ) όπου ακόμα και έτσι, υπάρχουν τρόποι αντιμετώπισης.

δυστυχως υπαρχουν οπως σωστα ειπες και μπουμπουκια αλλα πολλες φορες αυτο γινεται για 2 λογους.

α. δεν μπορει να εξηγησει ο αλλος τι ακριβως θελει. β.ρωτανε και επιμενουν να λαβουν απαντηση ενω ξερουν οτι δεν πρεπει να ρωτας τετοια.

β. ΕΙΣΑΙ ΗΡΩΑΣ 7 χρονια σε support. ευτυχως εκατσα 2-3 μηνες. καποιες φορες μας ελεγαν κιολας να μην βοηθαμε παραπανω ακομα και αν το ξερουμε διοτι αν μετα ο ιδιος επαιρνε τηλεφωνο θα ελεγε οτι πχ ο ταδε με βοηθησε ενω εσυ οχι.δωσε μου τον ταδε.πονεμενα τα support.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, poulinos said:

β. ΕΙΣΑΙ ΗΡΩΑΣ 7 χρονια σε support

Eντάξει χαριτολογόντας ναι Ήρωας, αλλά αντικειμενικά, ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος γι΄αυτές τις θέσεις, γιαυτό κ έκατσε τόσο καιρό. Τέτοιες θέσεις θέλουν άτομα που όχι μόνο να γνωρίζουν το αντικείμενο, αλλά κ να γνωρίζουν κ να συμπεριφέρονται "σωστά" στους πελάτες. Υπάρχουν πολλοί υπάλληλοι καουμπόυδες που επειδή ο πελάτης μπορεί να τους ζήτησε παπάδες, νομίζουν, πως έχουν το δικαίωμα να τους συμπεριφέρονται με τον χειρότερο τρόπο. Δεν καταλαβαίνουν πως αυτοί αποτελούν την εικόνα της εταιρίας... από αυτούς εξαρτάται εάν ο πελάτης θα μείνει η θα φύγει... γι'αυτό κ η δουλειά τους είναι σημαντικότατη κ για μένα κακώς αμείβονται όπως αμείβονται!

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, poulinos είπε

α. δεν μπορει να εξηγησει ο αλλος τι ακριβως θελει. β.ρωτανε και επιμενουν να λαβουν απαντηση ενω ξερουν οτι δεν πρεπει να ρωτας τετοια.

Μπα, υπάρχει και γ: nova, απλά δεν ξέρουν τη τύφλα τους και κανείς δεν ενδιαφέρεται γι'αυτό.

3 λεπτά πριν, poulinos είπε

β. ΕΙΣΑΙ ΗΡΩΑΣ 7 χρονια σε support. ευτυχως εκατσα 2-3 μηνες. καποιες φορες μας ελεγαν κιολας να μην βοηθαμε παραπανω ακομα και αν το ξερουμε διοτι αν μετα ο ιδιος επαιρνε τηλεφωνο θα ελεγε οτι πχ ο ταδε με βοηθησε ενω εσυ οχι.δωσε μου τον ταδε.πονεμενα τα support.

Η αλήθεια είναι ότι κάηκα αγρίως απο αυτή την εμπειρία, αλλά έμαθα και κάποια πράγματα, π.χ. πως να ξεχωρίσω τον χαβαλέ υπάλληλο απο αυτόν που θέλει να εξυπηρετήσει ακόμα και αν δεν μπορεί, το πως αισθάνονται ( άρα δεν θα πιέσω άσκοπα, ειδικά αν δεν δεχτώ πρόκληση ) κλπ.Η αλήθεια πάντως είναι ότι το ίδιο ίσχυε και όταν εργαζόμουν κι εγώ, όντας πιο μπασμένος στη τεχνολογία απο αρκετούς συναδέλφους μου, οπότε ακόμα και αν γνώριζα τη λύση, αναγκαστικά "φρενάριζα".

Δημοσ.
2 minutes ago, uniquegr said:

Η αλήθεια είναι ότι κάηκα αγρίως απο αυτή την εμπειρία, αλλά έμαθα και κάποια πράγματα, π.χ. πως να ξεχωρίσω τον χαβαλέ υπάλληλο απο αυτόν που θέλει να εξυπηρετήσει ακόμα και αν δεν μπορεί, το πως αισθάνονται ( άρα δεν θα πιέσω άσκοπα, ειδικά αν δεν δεχτώ πρόκληση ) κλπ.Η αλήθεια πάντως είναι ότι το ίδιο ίσχυε και όταν εργαζόμουν κι εγώ, όντας πιο μπασμένος στη τεχνολογία απο αρκετούς συναδέλφους μου, οπότε ακόμα και αν γνώριζα τη λύση, αναγκαστικά "φρενάριζα".

Αν ο supervisor σου ήταν "γνώστης" θα σε προστάτευε από όλη αυτή την κατάσταση, θα έμπαιναν φραγές σε διάφορα θέματα... τέλος πάντων, αν ξεκινήσουμε τώρα με αυτό το θέμα δεν θα τελειώσουμε ποτέ!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zoranb είπε

Eντάξει χαριτολογόντας ναι Ήρωας, αλλά αντικειμενικά, ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος γι΄αυτές τις θέσεις, γιαυτό κ έκατσε τόσο καιρό. Τέτοιες θέσεις θέλουν άτομα που όχι μόνο γνωρίζουν το αντικείμενο, αλλά κ να γνωρίζουν να συμπεριφέρονται "σωστά" στους πελάτες. Υπάρχουν πολλοί υπάλληλοι καουμπόυδες που επειδή ο πελάτης μπορεί να ζητάει παπάδες, εκείνοι νομίζουν, πως έχουν το δικαίωμα να τους συμπεριφέρονται με τον χειρότερο τρόπο. Δεν καταλαβαίνουν πως αυτοί αποτελούν την εικόνα της εταιρίας... από αυτούς εξαρτάται εάν ο πελάτης θα μείνει η θα φύγει... γι'αυτό κ η δουλειά τους είναι σημαντικότατη κ για μένα κακώς αμοίβονται όπως αμοίβονται!

Δυστυχώς, ακόμα και στον ιδιωτικό τομέα, για να πας μπροστά δεν αρκούν οι γνώσεις, αλλά το δόντι ( σε μερικές περιπτώσεις, δεν χρειάζονται καν γνώσεις και ικανότητες, απλά δόντι ).

Όσο για το τελευταίο σκέλος της απάντησής σου, ήταν ακριβώς το σκεπτικό μου: ήμουν η βιτρίνα της εταιρείας, ο πελάτης δεν μιλούσε μ'εμένα, αλλά με την εταιρεία που καλούσε. Εκείνη τη στιγμή, ήμουν εγώ η εταιρεία. Και γενικά, είναι μια δύσκολη δουλειά, με πολλές πληροφορίες που έχει να διαχειριστεί και να κουμαντάρει ο agent. ΟΜΩΣ, αυτό δεν σημαίνει ότι είτε επειδή έχει πολλή πληροφορία, είτε επειδή δεν πληρώνεται καλά, πρέπει να δίνει ό,τι να'ναι πληροφορία ή να συμπεριφέρεται άσχημα στον πελάτη.

2 λεπτά πριν, zoranb είπε

Αν ο supervisor σου ήταν "γνώστης" θα σε προστάτευε από όλη αυτή την κατάσταση, θα έμπαιναν φραγές σε διάφορα θέματα... τέλος πάντων, αν ξεκινήσουμε τώρα με αυτό το θέμα δεν θα τελειώσουμε ποτέ!

Η supervisor μου είχε σκιστεί να με προτείνει για το τεχνικό, αλλά την συνέδεαν με Κάιρο. χαχαχαχαχα!

• Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, zoranb said:

Eντάξει χαριτολογόντας ναι Ήρωας, αλλά αντικειμενικά, ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος γι΄αυτές τις θέσεις, γιαυτό κ έκατσε τόσο καιρό. Τέτοιες θέσεις θέλουν άτομα που όχι μόνο να γνωρίζουν το αντικείμενο, αλλά κ να γνωρίζουν κ να συμπεριφέρονται "σωστά" στους πελάτες. Υπάρχουν πολλοί υπάλληλοι καουμπόυδες που επειδή ο πελάτης μπορεί να τους ζήτησε παπάδες, νομίζουν, πως έχουν το δικαίωμα να τους συμπεριφέρονται με τον χειρότερο τρόπο. Δεν καταλαβαίνουν πως αυτοί αποτελούν την εικόνα της εταιρίας... από αυτούς εξαρτάται εάν ο πελάτης θα μείνει η θα φύγει... γι'αυτό κ η δουλειά τους είναι σημαντικότατη κ για μένα κακώς αμείβονται όπως αμείβονται!

οσο και να θες να κανεις υπομονη δεν γινεται στο τελος. ΟΠΩΣ εχω πει και εγω και αλλοι τοσοι οποιος δεν εχει περασει απο support απλα δεν ξερει. Γενικοτερα από call center. Λογικό ειναι καποια στιγμη απο τις τοσες μαλακιες που ακους να μην την παλευεις. Απειροι πελατες εκτος πραγματικοτητας που επαιρναν τηλεφωνο για ψιλου πηδημα που ειχαν απαιτησεις και δεν ξερω τι αλλο. Δυστυχως  τα εχω φαει με το κουταλι. Θα σου πω απλο παραδειγμα. Ξερεις τι ειναι να πηγαινεις σε πελατη ραντεβου που ειχε προβλημα με το Internet.η συμφωνια ηταν οτι αμα ο πελατης φταιει πληρωνει.αν φταιει ο παροχος το ραντεβου δωρεαν. Ανεβαινω στο σπιτι χαιρεταω τον πελατη ΕΥΓΕΝΙΚΑ και  η απαντηση ηταν με ενα γαμαω ταο υφος. Αμα δεν παιξει δεν πληρωνω.

και ο τεχνικος χεστηκε να στο πω χυμα αν εσυ θα φυγεις ή οχι. Οταν δουλευει για βασικο μισθο εννοειται δεν θα τν νοιαξει τι θα κανεις εσυ. Εχω ακουσει και την ατακα. Οτι εχω παραπονα απο την εταιρεια και αμα η εταιρεια δεν παει καλα θα χασεις την δουλεια σου. Πηγα να της πω ουτε καν με νοιαζει αλλα οκ. Αφου η εταιρεια σε θεωρει εικονα της θα πρεπει να σου δινει και τα αναλογα λεφτα.και επειδη αυτο δεν γινεται σε μια εταιρεια οπως και η εκπαιδευση ειναι μηδεν για αυτο γινονται ολα τα υπολοιπα.

και για αυτο βλεπεις ολοι να πηγαινουν για 2-3 μηνες και να φευγουν. οποτε ο αλλος ουτε καν τον νοιαζει αν θα λυθει το προβλημα σου ουτε αν θα  μεινεις πελατης

9 minutes ago, uniquegr said:

Μπα, υπάρχει και γ: nova, απλά δεν ξέρουν τη τύφλα τους και κανείς δεν ενδιαφέρεται γι'αυτό.

an den φρεναριζες σε φρεναριζε ο υπευθυνος βαρδιας συνηθως. κατα τα αλλα ναι το να εχεις δουλεψει σε call center ειναι μεγαλο σχολειο. περασα αυτο το σχολειο σε πρωτη φαση μετα περασα το δευτερο σχολειο να πηγαινω σε πελατες οικιακους και στο τελος το τριτο μεγαλο σχολειο σε εταιρικους πελατες. τα φαγα και τα τρια στην μουρη. και βεβαια απο ολα αυτα εμαθα πολλα τοσο για την δουλεια οσο και για εξω απο την δουλεια.πως να κανω υπομονη, να συγκρατω τα νευρα μου, να μην δινω σημασια σε πελατες σκουπιδια που ταυτοχρονα ηταν σκουπιδια και in real life.

6 minutes ago, uniquegr said:

Όσο για το τελευταίο σκέλος της απάντησής σου, ήταν ακριβώς το σκεπτικό μου: ήμουν η βιτρίνα της εταιρείας, ο πελάτης δεν μιλούσε μ'εμένα, αλλά με την εταιρεία που καλούσε. Εκείνη τη στιγμή, ήμουν εγώ η εταιρεία. Και γενικά, είναι μια δύσκολη δουλειά, με πολλές πληροφορίες που έχει να διαχειριστεί και να κουμαντάρει ο agent. ΟΜΩΣ, αυτό δεν σημαίνει ότι είτε επειδή έχει πολλή πληροφορία, είτε επειδή δεν πληρώνεται καλά, πρέπει να δίνει ό,τι να'ναι πληροφορία ή να συμπεριφέρεται άσχημα στον πελάτη.

οπως και το αναποδο. επειδη εισαι agent δεν σημαινει οτι ο πελατης πρεπει να σου μιλαει σαν να εισαι δεν ξερω τι ,επειδη ειναι κρυμμενος πισω απο ενα τηλεφωνο. απειρα ατομα που στο τηλεφωνο εβριζαν οταν πηγαινα απο τον χωρο τους ήταν αλλοι ανθρωποι...

Δημοσ.
5 minutes ago, poulinos said:

Αφου η εταιρεια σε θεωρει εικονα της θα πρεπει να σου δινει και τα αναλογα λεφτα.και επειδη αυτο δεν γινεται σε μια εταιρεια οπως και η εκπαιδευση ειναι μηδεν για αυτο γινονται ολα τα υπολοιπα.

και για αυτο βλεπεις ολοι να πηγαινουν για 2-3 μηνες και να φευγουν. οποτε ο αλλος ουτε καν τον νοιαζει αν θα λυθει το προβλημα σου ουτε αν θα  μεινεις πελατης

Γι'αυτό "καταλαβαίνει" κανείς την ποιότητα της εταιρίας από την εξυπηρέτηση πελατών που έχει. Όπως είπα, αποτελεί την εικόνα της εταιρίας. Οι κατάλληλοι υπάλληλοι για αυτές τις θέσεις, κάνουν ΚΡΑ από μακριά, απλά πρέπει να ξέρεις να τους προσλαμβάνεις κ μετά βέβαια να τους υπολογίζεις κ να τους καλοπληρώνεις.

Δημοσ.
3 minutes ago, zoranb said:

Γι'αυτό "καταλαβαίνει" κανείς την ποιότητα της εταιρίας από την εξυπηρέτηση πελατών που έχει. Όπως είπα, αποτελεί την εικόνα της εταιρίας. Οι κατάλληλοι υπάλληλοι για αυτές τις θέσεις, κάνουν ΚΡΑ από μακριά, απλά πρέπει να ξέρεις να τους προσλαμβάνεις κ μετά βέβαια να τους υπολογίζεις κ να τους καλοπληρώνεις.

σε μια αλλη χωρα σε μια αλλη ζωη. οπως εχεις δει ολα τα support στην ελλαδα ειναι με ατομα του τριμηνου.

οι μισοι παροχοι τα εχουν δωσει outsourcing. οι μισες εταιρειες τα εχουν δωσει στην teleperformance ακομα και εταιρειες που ειναι στο εξωτερικο.

και βεβαια απειρα call centers ειναι και στα φτηνα εργατικα χερια. ΙΝΔΙΑ.

Οποτε καταλαβες ποσο τους νοιαζει :P

Επειδη ακριβως εχω περασει απο call centers οταν στελνω email σε καποιο Support γραφω τελειως αναλυτικα τι θελω κτλ κτλ. τις μισες φορες ειναι σαν να μην το διαβασαν και να πατησαν κουμπι με ετοιμη απαντηση. Τωρα που μπαινει και το AI θα γελασουμε ολοι παρεα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, poulinos είπε

οπως και το αναποδο. επειδη εισαι agent δεν σημαινει οτι ο πελατης πρεπει να σου μιλαει σαν να εισαι δεν ξερω τι ,επειδη ειναι κρυμμενος πισω απο ενα τηλεφωνο. απειρα ατομα που στο τηλεφωνο εβριζαν οταν πηγαινα απο τον χωρο τους ήταν αλλοι ανθρωποι...

Αυτοί ήταν οι αγαπημένοι μου. Όταν βαριόμουν, έπαιζα λεκτικό σκάκι μαζί τους. Πάντα έχαναν, γίνονταν turbo και στο τέλος μου ζητούσαν και συγνώμη. Οι άλλοι αγαπημένοι μου ήταν αυτοί που προσπαθούσαν να με τρομάξουν λέγοντας ότι κατέγραφαν και αυτοί τη συνομιλία. Γίνονταν και αυτοί turbo όταν τους έλεγα ότι δεν συναινούσα και θα έπρεπε να αρκεστούν στη καταγραφή της εταιρείας.

18 λεπτά πριν, poulinos είπε

Επειδη ακριβως εχω περασει απο call centers οταν στελνω email σε καποιο Support γραφω τελειως αναλυτικα τι θελω κτλ κτλ. τις μισες φορες ειναι σαν να μην το διαβασαν και να πατησαν κουμπι με ετοιμη απαντηση. Τωρα που μπαινει και το AI θα γελασουμε ολοι παρεα.

Καλά,. σου έχω ένα κορυφαίο! Προχθές, στο chat της nova. Ξεκινώ μια συνομιλία ρωτώντας την εξέλιξη ενός αιτήματός μου. Ο ένας λοιπόν με πάσαρε στον άλλο, ενώ περίμενα τουλάχιστον 15 λεπτά μέχρι να συνδεθώ με τον επόμενο για να με πασάρει με τυποποιημένο μήνυμα στον επόμενο και στο τέλος να κλείσουν και τη συνομιλία. Μιλάμε για μια ώρα να με πασάρει ο ένας στον άλλο. Ξεκινώ καινούργια και ζητώ επικοινωνία με supervisor. Με ρωτά ο τύπος αν έχει να κάνει με το αίτημα που ζητούσα ενημέρωση νωρίτερα. Του απαντώ ότι ξεκίνησε απο αυτό, αλλά ήθελα να εκφράσω παράπονο για τη συμπεριφορά των υπαλλήλων. Και αυτός λοιπόν με πάσαρε σε άλλον, πιο αρμόδιο για το αίτημα που επικοινώνησα τη πρώτη φορά και ενώ το νέο μου αίτημα ήταν επικοινωνία με supervisor! Τελικά, έπεσα σε κάποιον που πέρασε το αίτημα μεν, αλλά ακόμα περιμένω κλήση. μουαχαχαχαχαχα!

Επεξ/σία από uniquegr
  • Haha 1
Δημοσ.
12 hours ago, uniquegr said:

Αυτοί ήταν οι αγαπημένοι μου. Όταν βαριόμουν, έπαιζα λεκτικό σκάκι μαζί τους. Πάντα έχαναν, γίνονταν turbo και στο τέλος μου ζητούσαν και συγνώμη. Οι άλλοι αγαπημένοι μου ήταν αυτοί που προσπαθούσαν να με τρομάξουν λέγοντας ότι κατέγραφαν και αυτοί τη συνομιλία. Γίνονταν και αυτοί turbo όταν τους έλεγα ότι δεν συναινούσα και θα έπρεπε να αρκεστούν στη καταγραφή της εταιρείας.

το τι ακουει ο καθενας δεν λεγεται.απλα μετα απο καποιο σημειο το συνηθιζεις.

Δημοσ.

Οι λύσεις είναι 2 :
1) Αγοράζεις κάποιο access point (πχ Unifi 6 Lite ή TP-Link Omada), το κοτσάρεις στο ethernet που έχεις ρίξει σε κάποιο κεντρικό/βολικό σημείο. Κόστος : 50-100€. Χρόνος : Μετά την παραλαβή, 10-15 λεπτά.

2) Πρήζεις τον κόσμο για το πως να χρησιμοποιήσεις το παλιό σου router/modem/switch/ap (ναι, είναι 4 συσκευές σε μία), δεν τα καταφέρνεις με την πρώτη, ρωτάς επανειλλημένα για διάφορα προβλήματα που προκύπτουν και λαμβάνεις από καλές έως μισές απαντήσεις, οπότε ρωτάς και ξαναρωτάς. Κόστος : 0€ (για σένα), πολλά€ (σε εργατοώρες, για τους άλλους). Χρόνος : Πολύς (για όλους).

Οριακά αγγίζει κλασσικό zoranb θέμα.
Για όσους μπαίνουν για να βοηθήσουν, παίρνετε μία κατά την έξοδο -> ❤️❤️❤️❤️❤️
Για όσους μπαίνουν για να διασκεδάσουν, παίρνετε ένα κατά την είσοδο -> 🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 hour ago, csontheline said:

Οι λύσεις είναι 2

Υπάρχει το 3...
Πάντα εμφανίζονται οι καλοθελητές, αυτοί που θα σώσουν τον κόσμο, αυτοί που είναι πάντα εκεί ψηλά, άφαντοι, εκεί πάνω κ παρατηρούν (σαν τον cs), δεν έχουν πεί κιχ αλλά λένε το αιχμηρό κ ειρωνικό τους σχόλιο κ ποτέ δεν συμβάλλουν στην εξέλιξη της κουβέντας.
Ακόμα κ εάν ο thread starter κάνει τα λάθη του (κανείς δεν είναι άσφαλτος ή ταρτάν :D ) αυτοί έχουν την πολυτέλεια να κρίνουν γιατί στην ουσία, δεν μπορούν να συμβάλλουν, μόνο την κακία τους λένε, αυτό το εύκολο μπορούν να κάνουν, κ αυτό κάνουν... congrats

Επεξ/σία από zoranb
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 26/03/2025 at 16:07, zoranb said:

Υπάρχει το 3...
Πάντα εμφανίζονται οι καλοθελητές, αυτοί που θα σώσουν τον κόσμο, αυτοί που είναι πάντα εκεί ψηλά, άφαντοι, εκεί πάνω κ παρατηρούν (σαν τον cs), δεν έχουν πεί κιχ αλλά λένε το αιχμηρό κ ειρωνικό τους σχόλιο κ ποτέ δεν συμβάλλουν στην εξέλιξη της κουβέντας.
Ακόμα κ εάν ο thread starter κάνει τα λάθη του (κανείς δεν είναι άσφαλτος ή ταρτάν :D ) αυτοί έχουν την πολυτέλεια να κρίνουν γιατί στην ουσία, δεν μπορούν να συμβάλλουν, μόνο την κακία τους λένε, αυτό το εύκολο μπορούν να κάνουν, κ αυτό κάνουν... congrats

και παντα υπαρχουν τα ατομα που βαριουνται να γραψουν www.google.gr :P οπως και τα ατομα που εχουν ενα στυλο στο στομα και λενε. χμμμ τι θεμα να ανοιξω τωρα στο ινσομνια γιανα περασει η ωρα :P

Επεξ/σία από poulinos
  • Haha 1
Δημοσ.
Στις 26/3/2025 στις 2:07 ΜΜ, zoranb είπε

Υπάρχει το 3...

Η μόνη σταθερά είσαι εσύ.Σκέψου το ,μπορεί να μην είναι στραβός ο γιαλός.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...