Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ένα πολύ παλιό Android που δεν βγάζει καλής ποιότητας φωτογραφίες και ήθελα να πάρω ένα καινούργιο.

Πήγα σε κατάστημα να χαζέψω πως δείχνουν οι κάμερες και πρώτον το ίδιο κινητο ακριβώς στον Γερμανό ΤΗΝ ΙΔΙΑ μέρα με έβγαζε πολύ καλύτερη από το ίδιο κινητό στον Κωτσόβολο. Εκτός αν έφταιγε ο φωτισμός του καταστήματος; Αλλά το κραγιον που φόραγα το έβγαζε τρομερά πιο μουντό από ότι είναι στην πραγματικότητα σίγουρα στον Κωτσόβολο. Μιλάω για την μπροστινή κάμερα του Samsung A55 συγκεκριμένα.

Επίσης πως ΟΛΟΙ μα όλοι βλέπουμε βγαίνουν καλοί στις φωτογραφίες; Εμένα σε όλα τα κινητά φαινόντουσαν 2 ουλες που έχω από ανεμοβλογιά οι οποίες δεν φαίνονται στην πραγματικότητα σχεδόν καθόλου ακόμα και το πρόσωπο μου στον καθρέφτη να κολλήσω (όντως το έχω κάνει για να δω αν υπάρχουν ακόμα και νόμιζα πως είχαν εξαλειφθεί).

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που κατεβάζουν στο κινητό και βγαίνουν όλοι καλοί ή ΟΛΟΙ κάθονται και φτιάχνουν τις φωτογραφίες μετά; Δεν θέλω να χρειάζεται να κάνω φωτοσοπ αν είναι έτσι τι να το κάνω το καλό κινητό;

Σε 1-2 κινητά έβγαινα πολύ καλή στην μπροστινή κάμερα όμως και όχι στην κανονική. Επίσης σε 2 κινητά είχα στην μπροστινή κάμερα κάτι που σε έκανε να έχεις στρογγυλά μάγουλα ενώ στην κανονική κάμερα όχι. Βέβαια στην μητέρα μου δεν έκανε και τόση διαφορά το φίλτρο της μπροστινής κάμερας σαν να μην το είχε σχεδόν. Σε εμένα ήταν τρομερά έντονα έκανε μπαμ πως είναι φίλτρο. Το ONEPLUS Nord 3 16 GRY 5G ήταν το κινητο. Η μητέρα μου μου έλεγε οτι οχι λεει καλή σε δείχνει εχεις μάγουλα όπως και να έχει τα άλλα κινητά δεν σε δείχνουν όπως είσαι. Αλλά δεν το νομίζω...επίσης έσβηνε τις κάτω βλεφαρίδες μου δεν φαινόντουσαν,

Ρυθμίζονται όλα αυτά; Υπάρχει κάποια εφαρμογή ;

Επεξ/σία από artist1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...