drapanakis Δημοσ. Δευτέρα στις 01:52 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:52 μμ Γεια σας, εχω ενα λειζερ CP1215 .Τον εχω συνδεσει θεωρω σωστα, κατεβασα τους οδηγους, αλλαχθηκαν τα μελανια αλλα δεν μπορω να εκτυπωσω, που παλια μπορουσα. Τι μπορει να συμβαινει;
iml Δημοσ. Τετάρτη στις 02:38 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:38 πμ (επεξεργασμένο) Θα κάνω μαντεψιά γιατί ούτε τι λειτουργικό έχεις δεν είπες. Δεν είναι προεπιλεγμένος ή δεν είναι περασμένος σωστά. Επεξ/σία Τετάρτη στις 02:41 πμ από iml 1
drapanakis Δημοσ. Πέμπτη στις 03:30 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 03:30 μμ (επεξεργασμένο) Μολις πριν λιγο ειδα το σχολιο σου . Ευχαριστω για το ενδιαφερον. Εχω win11. Καταφερα τελικα να εκτυπωσω, δουλευει. Να σε ρωτησω ομως κατι αλλο επειδη εχω ενα αλλο προβλημα ; Εχω καποιες εικονες τις οποιες εκτυπωνα ως καρτες για την εργασια μου. Το περιβαλλον ομως εκτθπωσης ειναι διαφορετικο απο παλια και οι σελιδες εκττπωνονται αλλα κοβει το πανω μερος, ενω δειχνει οτι ειναι το 100%. Δεν βγαινει ολη η εικονα, και δεν μπορω να καταλαβω πως αλλαζει .Παλια ειχα την επιλογη να μπορω να επιλεξω αν θελω η εικονα να ειναι σε ολοκληρη τη σελιδα, στη μιση η σε τεσσερα μερη . Τωρα δεν το βλεπω αυτο ως επιλογη . Δεν ξερω πως αλλαξε. Γνωριζεις κατι ; Ευχαριστω για το χρονο σου. Επεξ/σία Πέμπτη στις 04:09 μμ από drapanakis
Kthulhou Δημοσ. Πέμπτη στις 05:58 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:58 μμ Ξαναδες ήρεμα τους drivers ή μέσα από την εφαρμογή της ΗΡ (αν την τρέχεις) 1
drapanakis Δημοσ. Πέμπτη στις 10:10 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 10:10 μμ Να κανω απεγκατασταση της μοναδας και να την εγκαταστησω παλι ; Το απεγκατεστησα και το εβαλα ξανα. Παλι το ιδιο προβλημα. Μου κοβει το επανω και το κατω μερος και δεν μπορω να βρω τις επιλογες .
iml Δημοσ. Πέμπτη στις 11:10 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:10 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, drapanakis είπε Να κανω απεγκατασταση της μοναδας και να την εγκαταστησω παλι ; Είναι σίγουρο ότι ανοίγεις τις εικόνες με το ίδιο πρόγραμμα που τις άνοιγες και παλιά? (αναφέρεις διαφορετικό περιβάλλον) Με ποιο πρόγραμμα τις ανοίγεις? Το κάθε πρόγραμμα -εδώ- προβολής εικόνων όταν πατάς εκτύπωση έχει κάποιες επιλογές για τον τρόπο που θα εκτυπώσει (πιο εξειδικευμένα προγράμματα δίνουν περισσοτερες δυνατότητες). Τα παραπάνω είναι του προγράμματος που βλέπεις τις εικόνες. Extra από αυτό, στο πλαίσιο που επιλέγεις τον εκτυπωτή, υπάρχει κάποιος σύνδεσμος "προτιμήσεις", "ρυθμίσεις", "settings" με το οποίο επιπρόσθετα αλλάζεις τις ρυθμίσεις της συγκεκριμένης εκτύπωσης (χρώμα, ποιότητα εκτύπωσης, μπρος-πίσω στο ίδιο φύλο, περιθώρια, κεντράρισμα, θέση, κλίμακα κλπ). Αυτό που περιγράφεις μοιάζει με το πόσες σελίδες βγάινουν σε κάθε φύλλο. Κάπου εκεί είναι και αυτό. Σε αυτά τα δύο είναι ΟΛΕΣ οι ρυθμίσεις της εκτύπωσης (στο πρόγραμμα που χρησιμοποιείς κάθε φορά, και στον ίδιο τον εκτυπωτή). Πρόσβαση στις γενικές ρυθμίσεις του εκτυπωτή έχεις και από το μενού Εναρξη. Δεν εχω win11 μπροστά μου, αλλά είναι αντίστοιχο μενού με των win10. Εναρξη-->Ρυθμίσεις-->Συσκευές-->Εκτυπωτές κ σαρωτές. Εκεί βλέπεις τον εκτυπωτή που έχεις, τον επιλέγεις και μπορείς να διαχειριστείς τις ιδιότητες και τις προτιμήσεις εκτύπωσης γενικά. Αυτές οι ρυθμίσεις είναι του οδηγού. Με την προυπόθεση ότι είναι περασμένοι οι σωστοί drivers του κατασκευαστή (αντί για generic windows drivers), οι επιλογές ρύθμισης εκτύπωσης που σου δίνει είναι λεπτομερείς. Επεξ/σία Πέμπτη στις 11:14 μμ από iml
drapanakis Δημοσ. Πέμπτη στις 11:35 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 11:35 μμ Οχι , πιθανον να μην ειναι το ιδιο προγραμμα. Τωρα χρησημοποιω το Photos app. Δεν ξεω ποιο ειχα παλια. Εχεις να μου προτεινεις καποιο πιο καλο ; Βρηκα εντομεταξυ τη λυση , Ειχε μια επιλογη shrink image ,η οποια μικρυνε λιγο τη φοτο και δεν εφαγε τα περιθωρια και ολα οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα