Georgegr3 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 3 λεπτά πριν, johnal_21 είπε Γλυτωσες δηλαδη 1 ευρω απο το καθε κουπονι? Αν ειναι τοσο συγκεκριμενα τα προιοντα ουτε που αξιζει ολο αυτο Τα κουπόνια νομίζω ξεκινούν από 0,15€. Υποθέτω πως δεν θα άρχιζε κάποιος να χαρίζει 100ρικα σε κάθε καταναλωτή, έστω COSMOTE. Διαφήμιση είναι για συγκεκριμένα προϊόντα. Είναι εντελώς υποκειμενικό θέμα. Αν χρησιμοποιείς κουπόνια ή pockee είναι ίδια λογική. Πάντα για 1-2€ μιλάμε. 🤷♂️ Όποτε είναι λογικό για πολλούς να μην αξίζει και τούμπαλιν. 1
protathlitis Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου On 24/03/2025 at 18:31, SabotazNic said: Κάνε update την εφαρμογή και θα τα δεις κάτω τα προϊόντα που αφορά. Πρέπει να είναι τύπου Αμερική που έχουν κουπόνια για έκπτωση σε προϊόντα. Λογικά σε ΑΒ και μασουτης σκαναρεις το barcode, και αν έχεις προϊόντα κάνει έκπτωση? Πάντως στην εφαρμογή της Cosmote για IOS δεν εμφανίζει τα προιόντα, μόνο το συνολικό ποσό των κουπονιών. Εννοείται έχω την τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής. 3
Πέτρος Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 21 ώρες πριν, protathlitis είπε Πάντως στην εφαρμογή της Cosmote για IOS δεν εμφανίζει τα προιόντα, μόνο το συνολικό ποσό των κουπονιών. Εννοείται έχω την τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής. Τελευταία έκδοση κι εγώ (Android), μόνο το ποσό, το οποίο μάλιστα είναι μικρότερο σήμερα από ότι ήταν προχτές, χωρίς να έχω περάσει/σκανάρει κάτι.
v_rasta Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Καλημέρα. Κι εγώ έχω ενημερωμένες όλες τις εφαρμογές (adroid) και εκτός ότι δεν μου δείχνει τα προϊόντα έκπτωσης, στο app του Βασιλόπουλου δεν μου παίρνει τον κωδικό. Λέει ότι είναι λάθος.
salpnik Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Για να βρείτε τα προϊόντα, όπως είστε στην αρχική οθόνη της cosmote, στο κάτω σημείο δεξιά, επιλέξτε For You έπειτα επιλέξτε πάνω αριστερά Offers ,θα εμφανιστεί μια λίστα με όλες της εκπτώσεις από διάφορες εταιρείες. Προχωρήστε προς τα κάτω και βρείτε το ΑΒ και όταν το πατήσετε θα σας δείξει τα κουπόνια ανά προϊόν. 1
lysopaine Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου έχω την εξής απορία το απορία νωρίτερα που κατέβασα την εφαρμογή μου εμφάνιζε τα 100 κάτι ευρώ και τώρα φαίνεται ότι έπεσε στα 60. ξέρεις κάνεις το λόγο?
christos4 Δημοσ. Παρασκευή στις 05:35 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:35 μμ 19 hours ago, lysopaine said: έχω την εξής απορία το απορία νωρίτερα που κατέβασα την εφαρμογή μου εμφάνιζε τα 100 κάτι ευρώ και τώρα φαίνεται ότι έπεσε στα 60. ξέρεις κάνεις το λόγο? είναι πρόμο με τα σουπερ μαρκετ/εταιρείες. κάθε κουπόνι έχει ισχύ μεχρι καποια συγκεκριμενη ημερομηνια, οπότε κάποια θα έληξαν και για αυτό έπεσε το ποσό. κάθε κουπόνι λέει μέχρι πότε είναι..
dnote Δημοσ. Παρασκευή στις 08:07 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:07 μμ υπαρχουν οδηγιες για τη χρηση των κουπονιων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα