Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα σε ολους! Δεν ξερω αν το εβαλα στην σωστη ενοτητα
Εχει εμφανιστει στο app της cosmote το παρακατω κουπονι! Τι παιζει ξερει κανεις;;

Επεξ/σία από staikosn1
Δημοσ.

Κάνε update την εφαρμογή και θα τα δεις κάτω τα προϊόντα που αφορά. Πρέπει να είναι τύπου Αμερική που έχουν κουπόνια για έκπτωση σε προϊόντα. Λογικά σε ΑΒ και μασουτης σκαναρεις το barcode, και αν έχεις προϊόντα κάνει έκπτωση? 

Screenshot_20250324_182926_COSMOTE.jpg

Δημοσ.

Περασα απο τον βασιλοπουλο και μου ειπαν οτι δεν ισχυει και εγινε θεμα με εναν πελατη τους το ιδιο πρωι! Επισης εκανε λογο για απατη της cosmote. Πηρε η οεθερα μου την cosmote να ρωτησει περι τινος προκειται και ανεφερε οτι ο βασιλιπουλος γενικα αρνειται να το σκαναρει. 
Εν τελει ισχυριζεται η κοσμοτε οτι ισχυει για περισσοτερα σουπερ μαρκετ και μονο για αυτα τα 2 που αναφερουν, και οτι ειναι θια συγκεκριμενα προιοντα με εκπτωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας. 

Άνοιξα σήμερα την εφαρμογή της COSMOTE της μητέρας μου για να της κάνω ανανέωση υπολοίπου και είδα ότι έχει ένα κουπόνι (barcode) €110 για αγορές από supermarkets (ΑΒ & Μασούτη). 

Ισχύει όντως; Πρώτη φορά το βλέπω. 

att.u2Mu5FwCSEr53CPtsrMFo2Vd3WbdBA8Tit9eG2tleKE.jpeg.96a7d44fa6530e44ddb53db085ba34be.jpeg

att.u2Mu5FwCSEr53CPtsrMFo2Vd3WbdBA8Tit9eG2tleKE.jpeg.ee5d90347f0cd4c65df9d925e518340f.jpeg

Επεξ/σία από Sherlock_7
Δημοσ.

Ισχύει κανονικά. Το χρησιμοποίησα μέσα στο μήνα στον ΑΒ και όντως έγινε η αφαίρεση 3 κουπονιών ~1€. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sherlock_7 είπε

είδα ότι έχει ένα κουπόνι (barcode) €110 για αγορές από supermarkets

Δεν είναι 110 ευρώ για αγορές στο σούπερ, είναι κουπόνια συνολικής αξίας 110 ευρώ. Μέσα στην ίδια την εφαρμογή, έχει τα προϊόντα που αφορά. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Δεν είναι 110 ευρώ για αγορές στο σούπερ, είναι κουπόνια συνολικής αξίας 110 ευρώ. Μέσα στην ίδια την εφαρμογή, έχει τα προϊόντα που αφορά. 

Ενώ τα βρήκα τα προϊόντα στην εφαρμογή της COSMOTE, όταν τα βρίσκω και τα βάζω στο καλάθι του e-shop του ΑΒ δεν ενεργοποιείται το κουπόνι παρόλο που το έχω περάσει στους συνεργάτες. Τι κάνω λάθος;

Δημοσ.

Έχει οδηγίες εκεί στη φωτό πάνω δεξιά στο θαυμαστικό. Πρέπει για τον ΑΒ, να εισάγεις το κουπόνι στο λογαριασμό σου. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Georgegr3 είπε

Πρέπει για τον ΑΒ, να εισάγεις το κουπόνι στο λογαριασμό σου. 

Αναφορά σε κείμενο

Περασα απο τον βασιλοπουλο και μου ειπαν οτι δεν ισχυει και εγινε θεμα με εναν πελατη τους το ιδιο πρωι! Επισης εκανε λογο για απατη της cosmote. Πηρε η οεθερα μου την cosmote να ρωτησει περι τινος προκειται και ανεφερε οτι ο βασιλιπουλος γενικα αρνειται να το σκαναρει. 
Εν τελει ισχυριζεται η κοσμοτε οτι ισχυει για περισσοτερα σουπερ μαρκετ και μονο για αυτα τα 2 που αναφερουν, και οτι ειναι θια συγκεκριμενα προιοντα με εκπτωση.

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια ασυνεννοησία μεταξύ των 2 ή συμβαίνει κάτι άλλο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια ασυνεννοησία μεταξύ των 2 ή συμβαίνει κάτι άλλο

Νομίζω απλά κανένας δεν διάβασε τις οδηγίες είτε πελάτης είτε υπάλληλος, οπότε κάποιος τυχαίος υπάλληλος που δεν γνωρίζει την ύπαρξη λέει ανακρίβειες. 22/3 εξαργύρωσα πρώτη φορά (και μοναδική ως τώρα) 3 κουπόνια. Έβαλα τον κωδικό μέσα στο app, ενεργοποιήθηκε και όταν αγόρασα τα προϊόντα απλά είδα την έκπτωση στην απόδειξη. Δεν σκαναρα κάτι, εκτός από την κάρτα προφανώς, ούτε ανέφερα τίποτα στον ταμία. 

πχ. 
image.png.4880f921d5f86d00e017dfcd25255951.png

Επεξ/σία από Georgegr3
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 29/3/2025 στις 2:52 ΜΜ, Georgegr3 είπε

Ισχύει κανονικά. Το χρησιμοποίησα μέσα στο μήνα στον ΑΒ και όντως έγινε η αφαίρεση 3 κουπονιών ~1€. 

4 λεπτά πριν, Georgegr3 είπε

Νομίζω απλά κανένας δεν διάβασε τις οδηγίες είτε πελάτης είτε υπάλληλος, οπότε κάποιος τυχαίος υπάλληλος που δεν γνωρίζει την ύπαρξη λέει ανακρίβειες. 22/3 εξαργύρωσα πρώτη φορά (και μοναδική ως τώρα) 3 κουπόνια. Έβαλα τον κωδικό μέσα στο app, ενεργοποιήθηκε και όταν αγόρασα τα προϊόντα απλά είδα την έκπτωση στην απόδειξη. Δεν σκαναρα κάτι, ούτε ανέφερα τίποτα στον ταμία. 

Γλυτωσες δηλαδη 1 ευρω απο το καθε κουπονι? Αν ειναι τοσο συγκεκριμενα τα προιοντα ουτε που αξιζει ολο αυτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...