NT1G Δημοσ. Δευτέρα στις 03:22 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:22 μμ Στις 24/3/2025 στις 1:20 ΜΜ, ggelhsva είπε Ο δημιουργός του ποιου;; Του Balatro. 1 1
headbanger Δημοσ. Δευτέρα στις 03:44 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:44 μμ Στις 24/3/2025 στις 11:56 ΠΜ, this.is.elia είπε Παίζει να είνα κάνας Ρώσος και να μένει στην αφάνεια ώστε να μην του κόψουν το χρήμα (όπως τον developer του Afterburner που δεν μπορούσε η MSI να τον πληρώνει και έκοψε τα updates). Πάντως το παιχνιδάκι είναι άψογο και αξίζει τα λεφτά του 100%. καναδός είναι και μένει στην επαρχία της Manitoba. στην μέση του πουθενά αν θες να ανοίξεις χάρτη.
amigagr Δημοσ. Δευτέρα στις 03:52 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:52 μμ είναι σκοτεινός τύπος, σαν τις κατσαρίδες!
Le Perv Δημοσ. Δευτέρα στις 06:17 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:17 μμ (επεξεργασμένο) Στις 24/3/2025 στις 1:52 ΜΜ, amigagr είπε είναι σκοτεινός τύπος, σαν τις κατσαρίδες! Oχι κατσαριδες. Αλλα οπως οι υπερηρωες. "Βατμαν", "Σπιντερμαν", Ζορρο κι αλλοι μασκοφοροι. Επεξ/σία Δευτέρα στις 06:17 μμ από Le Perv
Tsiviotis Δημοσ. Δευτέρα στις 09:30 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:30 μμ Ο διάολος το έφτιαξε. Αν παίζεις, ξέρεις. 1
Diavolos666 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:17 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:17 μμ (επεξεργασμένο) Στις 24/3/2025 στις 7:30 ΜΜ, Tsiviotis είπε Ο διάολος το έφτιαξε. Αν παίζεις, ξέρεις. Δεν έχω καμία απολύτως ανάμιξη, πρώτη φορά ακούω γι' αυτό το παιχνίδι και εφόσον είναι με τραπουλόχαρτα δεν είναι στο οπτικό μου πεδίο καν. Και τόσο πιξελιασμένο παιχνίδι, τι στο καλό έχουν πάθει όλοι minecraft? Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:18 μμ από Diavolos666 2
Tsiviotis Δημοσ. Τρίτη στις 12:06 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:06 πμ Στις 24/3/2025 στις 8:17 ΜΜ, Diavolos666 είπε Δεν έχω καμία απολύτως ανάμιξη, πρώτη φορά ακούω γι' αυτό το παιχνίδι και εφόσον είναι με τραπουλόχαρτα δεν είναι στο οπτικό μου πεδίο καν. Και τόσο πιξελιασμένο παιχνίδι, τι στο καλό έχουν πάθει όλοι minecraft? Άντε go to hell, ρε 😉 Βαριέμαι να εξηγώ, αλλά ρώτα κάνα ΑΙ γιατί να κάνει κάποιος game με pixel-art. Εγώ ούτε πασιέντζα δεν ξέρω, μόνο Blackjack που παίζει και ένα 5χρονο. Αλλά απλά παίζεις τρία runs και τελείωσε, κόλλησες. Παιχνιδάρα, τέλος.
Diavolos666 Δημοσ. Τρίτη στις 01:32 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:32 μμ Στις 24/3/2025 στις 10:06 ΜΜ, Tsiviotis είπε Άντε go to hell, ρε 😉 Βαριέμαι να εξηγώ, αλλά ρώτα κάνα ΑΙ γιατί να κάνει κάποιος game με pixel-art. Εγώ ούτε πασιέντζα δεν ξέρω, μόνο Blackjack που παίζει και ένα 5χρονο. Αλλά απλά παίζεις τρία runs και τελείωσε, κόλλησες. Παιχνιδάρα, τέλος. Επέκταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα