Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπάθησα τη Δευτέρα, προσπάθησα και τώρα και μου βγάζει το σφάλμα: "Η υπηρεσία είναι προσωρινά μη διαθέσιμη"
Καμία ιδέα;

image.png.ced2ebc83694c726a6f78e27d10f7d26.png

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 ώρες πριν, NewGascp είπε

Απενεργοποίησε τους adblockers. Το έκανα, και με chrome πέρασε τελικά.

Ωραίος, αυτό ήταν. Σε ευχαριστώ πολύ.

• Like 1
Δημοσ.

Η υπηρεσία (μονίμως) μη διαθέσιμη.

Ούτε με AdBlock ούτε χωρίς αυτό. 

Από διάφορους browser, από κινητό, τίποτα 

Δημοσ.

Για την ενεργοποίηση του δώρου πρέπει υποχρεωτικά να κάνουμε νέο λογαριασμό?

Μπορούμε να διαγράψουμε καποιον υφιστάμενο και μετά να χρησιμοποιήσουμε τα ίδια στοιχεία?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, vdeseris είπε

Για την ενεργοποίηση του δώρου πρέπει υποχρεωτικά να κάνουμε νέο λογαριασμό?

Μπορούμε να διαγράψουμε καποιον υφιστάμενο και μετά να χρησιμοποιήσουμε τα ίδια στοιχεία?

Mπορεις,το δοκιμασα με το ιδιο κινητο,απλα αλλαξα το mail

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/3/2025 στις 6:22 ΜΜ, mariosdemigod είπε

Προσπάθησα τη Δευτέρα, προσπάθησα και τώρα και μου βγάζει το σφάλμα: "Η υπηρεσία είναι προσωρινά μη διαθέσιμη"
Καμία ιδέα;

image.png.ced2ebc83694c726a6f78e27d10f7d26.png

ΤΟ ΙΔΙΟ έπαθα και γω με τον Mozilla ....
Στο καπάκι προσπάθησα με τον Chrome και όλα προχώρησαν νεράκι!
Edit , τώρα είδα που στο έχουν απαντήσει!

Πάντως παιδιά σαν περιεχόμενο είναι πολύ φτωχό και όχι μόνο αυτό, αλλά σε κάποιες σειρές (μην πω στις περισσότερες) εκεί που την βλέπεις και λες εντάξει έχει τουλάχιστον αυτή, την ανοίγεις και έχει μόνο τον 3ο κύκλο (για παράδειγμα) από τους 8!
Εμένα που τέλειωσε η αρχική προσφορά του ενός μήνα και ΔΕΝ είδα να βάζουν τίποτα απολύτως!
Δεν θέλω να μιλήσω για το περιβάλλον του vodafone tv που μάλλον είναι φτιαγμένο από κάποιο παιδί δημοτικού, πραγματικά τόσο δύσχρηστα φτιαγμένο πρόγραμμα δε νοείται καν να υπάρχει, όχι να κάνει συνεργασίες με κολοσσούς!
Δεν θα το πλήρωνα αυτό το πράγμα ούτε με σφαίρες, ντροπή για την Voda που δίνει στον καταναλωτή αυτό το έκτρωμα που είναι και ελλιπές εντελώς.
Όσοι είχατε την προηγούμενη προσφορά του μήνα, ΔΕΝ μπορείτε να πάρετε την 3μηνη με το ίδιο μέιλ, αλλάξτε το και όλα καλά! (με το ίδιο τηλέφωνο)
Για παράδειγμα (έτσι τυχαία) στην σειρά Blue Bloods (Με τον Τομ Σέλεκ) έχει μόνο τον 14ο κύκλο και όχι ολοκληρωμένο αλλά από το 11ο ως το 18 επεισόδιο! 😛 

Επεξ/σία από hasiotis_john
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως είχα πάρει πριν 2-3 μήνες το δωρεάν μήνα και τώρα πήρα κωδικό για το 3μηνο, διέγραψα το λογαριασμό που είχα φτιάξει τότε για τον 1 μήνα, και επιτόπου έφτιαξα καινούριο με τα ίδια στοιχεία και το πήρε.

Και ναι η υπηρεσεία συνεχίζει να είναι έκτρωμα.

Επεξ/σία από Norone92
  • Like 2
Δημοσ.

To άλλαξαν μάλλον αυτό φίλε, τις προάλλες που έκανα και γω διαγραφή λογαριασμού με τον ένα μήνα δωρεάν (έγινε σωστά μιας και μου ήρθε ειδοποίηση), πήγα στο καπάκι να πάρω την 3μηνη και μου είπε ότι ο λογαριασμός αυτός έχει ήδη χρησιμοποιήσει τον ένα μήνα δωρεάν! (προφανώς είναι η ίδια προσφορά, απλά με το κουπόνι γίνεται 3μηνο)!
Αλλά λεπτομέρειες, όπως και να έχει βάζεις άλλο μέιλ και προχωράς!
ΑΥΤΟΙ να το κάνουν καλύτερο, ώστε μετά την προσφορά να το κρατήσουμε και να πληρώνουμε κανονικά, αλλά αυτό το χάλι αν μείνει ίδιο ..... ΔΕΝ !

Δημοσ.
1 ώρα πριν, hasiotis_john είπε

To άλλαξαν μάλλον αυτό φίλε, τις προάλλες που έκανα και γω διαγραφή λογαριασμού με τον ένα μήνα δωρεάν (έγινε σωστά μιας και μου ήρθε ειδοποίηση), πήγα στο καπάκι να πάρω την 3μηνη και μου είπε ότι ο λογαριασμός αυτός έχει ήδη χρησιμοποιήσει τον ένα μήνα δωρεάν! (προφανώς είναι η ίδια προσφορά, απλά με το κουπόνι γίνεται 3μηνο)!
Αλλά λεπτομέρειες, όπως και να έχει βάζεις άλλο μέιλ και προχωράς!
ΑΥΤΟΙ να το κάνουν καλύτερο, ώστε μετά την προσφορά να το κρατήσουμε και να πληρώνουμε κανονικά, αλλά αυτό το χάλι αν μείνει ίδιο ..... ΔΕΝ !

Προφανως ξερουν οτι ειναι χαλια το μενου,για αυτο το δινουν δωρεαν.Ακομα κ στο μαρκετ Α/Β βαλανε προσφορα με 9,90 ευρω για 3 μηνες...Εσυ πιστευεις αν ειχε το μενου και τη λειτουργια που εχει το Νετφλιξ θα καθομασταν εδω να συζηταμε...?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, leonidas1269 είπε

Προφανως ξερουν οτι ειναι χαλια το μενου,για αυτο το δινουν δωρεαν.Ακομα κ στο μαρκετ Α/Β βαλανε προσφορα με 9,90 ευρω για 3 μηνες...Εσυ πιστευεις αν ειχε το μενου και τη λειτουργια που εχει το Νετφλιξ θα καθομασταν εδω να συζηταμε...?

Είχαν βγάλει όμως εξαιρετική διαφήμιση για αυτήν.... 😁  https://www.youtube.com/watch?v=83mAZOTWyF4

Δημοσ.
5 ώρες πριν, leonidas1269 είπε

Mπορεις,το δοκιμασα με το ιδιο κινητο,απλα αλλαξα το mail

thanks, με αλλαγη email καταφερα να γραφτω κι εγώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...