Vesouvious Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 1 ώρα πριν, stri4ker είπε Που την είδες την καλή ποιότητα φίλε; Δοκίμασα το vodafone tv σε google tv stick 1080p που έχω, και μιλάμε για αίσχος. Η μέρα με την νύχτα άμα το συγκρίνεις με netflix/disneyplus/amazon prime Αίσχος δεν το λες σε καμία περίπτωση. 1080p είναι ειδικά σε νέες εισαγωγές πχ The Pitt έχει και 5.1 ήχο. Κάτι πρέπει να κάνουν με τους υπότιτλους είναι πολύ bold
stri4ker Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 6 λεπτά πριν, Vesouvious είπε Αίσχος δεν το λες σε καμία περίπτωση. 1080p είναι ειδικά σε νέες εισαγωγές πχ The Pitt έχει και 5.1 ήχο. Κάτι πρέπει να κάνουν με τους υπότιτλους είναι πολύ bold Ε τότε έχουμε πολύ διαφορετικές εμπειρίες. Ή παίζεις μια διαφορετική έκδοση του vodafone tv από την δικιά μου, ή έχεις πολύ χαμηλά standards όσον αφορά την ποιότητα...Απλά κάνε σύγκριση video quality του netflix με vodafone tv και έλα πες μου ότι δεν είναι αίσχος. Μιλάω πάντα για 1080p, δεν έχω 4Κ τηλεόραση.
prefuse Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 10 minutes ago, stri4ker said: Ε τότε έχουμε πολύ διαφορετικές εμπειρίες. Ή παίζεις μια διαφορετική έκδοση του vodafone tv από την δικιά μου, ή έχεις πολύ χαμηλά standards όσον αφορά την ποιότητα...Απλά κάνε σύγκριση video quality του netflix με vodafone tv και έλα πες μου ότι δεν είναι αίσχος. Μιλάω πάντα για 1080p, δεν έχω 4Κ τηλεόραση. Ανάλογα τον scaler που έχει η tv και αν χρειαζεται upscale καθώς και διάφορες άλλες παραμέτρους. Οπότε δεν μπορείτε να βγάλετε σαφή αποτελέσματα αν δεν έχετε σταθερά τα υπόλοιπα δεδομένα πχ ίδια tv, με ίδια setting, ίδια γραμμή ίντερνετ κτλ. Νομός σε κάθε είδους σύγκριση.
stri4ker Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 14 λεπτά πριν, prefuse είπε Ανάλογα τον scaler που έχει η tv και αν χρειαζεται upscale καθώς και διάφορες άλλες παραμέτρους. Οπότε δεν μπορείτε να βγάλετε σαφή αποτελέσματα αν δεν έχετε σταθερά τα υπόλοιπα δεδομένα πχ ίδια tv, με ίδια setting, ίδια γραμμή ίντερνετ κτλ. Νομός σε κάθε είδους σύγκριση. Φίλε μου μην το κάνεις overthinking. Δεν μιλάμε για minor διαφορές στην ποιότητα, αλλά για αισχρή ανάλυση του vodafone tv. Το πιο απλά παράδειγμα που μπορώ να σου δώσω είναι ότι το netflix/disney plus έχει εικόνα "κρύσταλλο" στο 1080p, ενώ της vodafone tv δεν είναι καν 1080p. Είναι ξεκάθαρα θέμα εφαρμογής, όχι τεχνικών χαρακτηριστικών.
prefuse Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, stri4ker said: Φίλε μου μην το κάνεις overthinking. Δεν μιλάμε για minor διαφορές στην ποιότητα, αλλά για αισχρή ανάλυση του vodafone tv. Το πιο απλά παράδειγμα που μπορώ να σου δώσω είναι ότι το netflix/disney plus έχει εικόνα "κρύσταλλο" στο 1080p, ενώ της vodafone tv δεν είναι καν 1080p. Είναι ξεκάθαρα θέμα εφαρμογής, όχι τεχνικών χαρακτηριστικών. Δεν είναι overthinking. Πολλές οικονομικές tv δεν κάνουν καλό upscale/downscale και αν το υλικό είναι διαφορετικής ανάλυσης, δεν δείχνουν καλά. Οικονομική σειρά TCL 4k native παίζει μια χαρά 4k υλικό, μόλις κάνεις αναπαραγωγή γραφικών χαμηλότερης ανάλυσης τα δείχνει με artifacts. Το ίδιο υλικό σε άλλες tv είναι μια χαρά. Παίζει και το Vodafone app να είναι χαμηλής ποιότητας αλλά δεν αναιρεί τα παραπάνω. Επεξ/σία 24 Μαρτίου από prefuse 1
LeoTheAkuma Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Για να σου στείλουν sms τον κωδικό σε χρεώνουν 0.20; δεν έχω σκοπό να βάλω κάρτα για να το ενεργοποιήσω
sdikr Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 28 minutes ago, LeoTheAkuma said: Για να σου στείλουν sms τον κωδικό σε χρεώνουν 0.20; δεν έχω σκοπό να βάλω κάρτα για να το ενεργοποιήσω Απο Δευτέρα 10 το πρωί εως 10 πρωί τρίτη δεν χρεώνει 1
stri4ker Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 9 ώρες πριν, prefuse είπε Δεν είναι overthinking. Πολλές οικονομικές tv δεν κάνουν καλό upscale/downscale και αν το υλικό είναι διαφορετικής ανάλυσης, δεν δείχνουν καλά. Οικονομική σειρά TCL 4k native παίζει μια χαρά 4k υλικό, μόλις κάνεις αναπαραγωγή γραφικών χαμηλότερης ανάλυσης τα δείχνει με artifacts. Το ίδιο υλικό σε άλλες tv είναι μια χαρά. Παίζει και το Vodafone app να είναι χαμηλής ποιότητας αλλά δεν αναιρεί τα παραπάνω. Φίλε σου αναφέρω και πάλι ότι τα netflix/disneyplus/ amazon prime δουλεύουν μια χαρά στο google stick και στην tv που έχω. Ακόμα και το cosmote tv είναι μια χαρά για τα δεδομένα του. Δεν είναι θέμα upscaler. Είναι ξεκάθαρα θέμα του vodafone tv app και της κακής ποιότητας που έχει.
ak156 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 42 λεπτά πριν, stri4ker είπε Φίλε σου αναφέρω και πάλι ότι τα netflix/disneyplus/ amazon prime δουλεύουν μια χαρά στο google stick και στην tv που έχω. Ακόμα και το cosmote tv είναι μια χαρά για τα δεδομένα του. Δεν είναι θέμα upscaler. Είναι ξεκάθαρα θέμα του vodafone tv app και της κακής ποιότητας που έχει. Μόλις εχθές το έβαλα και εγώ. Θα το δοκιμάσω και σε 65άρα Google TV TCL 65C805 και σε smart Samung TVή LG TV, καθώς και σε TVbox (uncertified) με AOSP rom (ήδη το εγκατέστησα και δουλεύει και εκεί😎). Βέβαια λίγο που έριξα μια ματιά στο κεντρικό μενού δεν είναι και ότι καλύτερο. Θα δούμε...
stri4ker Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, ak156 είπε Μόλις εχθές το έβαλα και εγώ. Θα το δοκιμάσω και σε 65άρα Google TV TCL 65C805 και σε smart Samung TVή LG TV, καθώς και σε TVbox (uncertified) με AOSP rom (ήδη το εγκατέστησα και δουλεύει και εκεί😎). Βέβαια λίγο που έριξα μια ματιά στο κεντρικό μενού δεν είναι και ότι καλύτερο. Θα δούμε... Άμα μπορείς τσέκαρε video quality και γράψε την γνώμη σου, να αποκτήσουμε έτσι μια πιο σφαιρική εικόνα.. Εγώ προσωπικά δοκίμασα να δω πρώτο επεισόδιο Penguin μέσω vodafone tv και η εικόνα ήταν άθλια. Μετά το γύρισα σε stremio, όπου συνδεύω το pc με hdmi στην τηλεόραση, και η ποιότητα του βίντεο ήταν δέκα φορές καλύτερο. Δηλαδή τα torrents του Stemio είναι καλύτερα από το δήθεν native υλικό της vodafone tv. Πάντως το έψαξα λίγο και βρήκα ένα σχετικό thread στο reddit όπου αναφέρει τα εξής: Αναφορά σε κείμενο There was a comment about it in another thread. The situation is uncertain for 5 countries, Baltics (Lithuania, Latvia, Estonia), Iceland and Greece. Turkey was uncertain too but they recently announced that they'll turn BluTV into Max in Spring. For the Baltics, they have a deal with Go3 which could expire in July 2025. It's still not clear for Iceland. As for Greece, they have a deal with Vodafone which could expire in February 2025. WBD renewed some similar contracts, but they still announced that Max will launch in those countries. It happened with the UK, (Sky bundle & Max) so maybe they'll do the same with other countries and providers. The Baltics, Germany, Austria, Switzerland, Greece and Italy could all follow the UK model, bundle with the providers but will still have Max independently. Δεν ξέρω πόσο accurate είναι αυτά που γράφουν, αλλά άμα ισχύει έστω και λίγο, τότε σημαίνει ότι το deal του HBO MAX με την vodafone tv παίζει να λήξει μέσα στο 2025, οπότε μετά ανοίγει ο δρόμος να έρθει κανονικά σαν αυτοτελή υπηρεσία.
LeoTheAkuma Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 10 ώρες πριν, sdikr είπε Απο Δευτέρα 10 το πρωί εως 10 πρωί τρίτη δεν χρεώνει Μου τα ζητάει κανονικά και επειδή έχω σύνδεση στη vodafone, δεν αξίζει να δώσω 13 ευρώ για κάτι που θα χρησιμοποιήσω ελάχιστα
ak156 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, LeoTheAkuma είπε Μου τα ζητάει κανονικά και επειδή έχω σύνδεση στη vodafone, δεν αξίζει να δώσω 13 ευρώ για κάτι που θα χρησιμοποιήσω ελάχιστα Εγώ πάντως δεν πλήρωσα τίποτα (κόστος 0,00) που το έκανα εχθές (ήταν Δευτέρα βέβαια). Βέβαια επειδή το έκανα σε φοιτητικό CU νομίζω ότι έβγαλε ότι δεν έχει χρέωση για αυτό τον λόγο😉....δεν είμαι σίγουρος τελικά τι υπερίσχυσε στην περίπτωσή μου. Το δε "φοιτητικό" CU μου έχει ΜΗΔΕΝΙΚΟ υπόλοιπο εδώ και μήνες...παρόλα αυτά μου έδωσε τον κωδικό !!! ***Επίσης να διευκρινίσω ότι φαινομενικά ζητάει έγκριση για 6,90 ευρώ στην κάρτα (έπρεπε να την εγκρίνω την συναλλαγλη στην Alpha Bank) και μετά την έγκριση της συναλλαγής ζητάει ακόμα μία "ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ" ότι θέλεις αυτή την καρτα !! Όμως τελικά πράγματι δεν χρεώνει τίποτα στην ουσία (άσχετα εάν "τρομοκρατείσαι" με την όλη διαδικασία😁). Επεξ/σία 25 Μαρτίου από ak156 1
sdikr Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 3 hours ago, LeoTheAkuma said: Μου τα ζητάει κανονικά και επειδή έχω σύνδεση στη vodafone, δεν αξίζει να δώσω 13 ευρώ για κάτι που θα χρησιμοποιήσω ελάχιστα Για τον κωδικό και τα 0.20 ρώτησες, τουλάχιστον στο cu κωδικός είναι δωρεάν κάθε δευτέρα εως τρίτη στις 10 το πρωί
Eddy_Gordo Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Εμενα για κάποιο λόγο μου έβγαλε 1 μηνα δωρεάν σήμερα που το προσπάθησα και δεν το συνέχισα
takjar Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Eddy_Gordo είπε Εμενα για κάποιο λόγο μου έβγαλε 1 μηνα δωρεάν σήμερα που το προσπάθησα και δεν το συνέχισα Ο ένας μήνας δωρεάν είναι χωρίς το κουπόνι, αν βάλεις το κουπόνι αυξάνεται σε 3 μήνες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα