sdikr Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 2 hours ago, Dark-o-phobia said: Και όμως, δεν ήταν αυτό, σε τρίτη προσπάθεια με την ίδια κάρτα (μετά το μήνυμα σου) την πέρασε χωρίς καμιά χρέωση απλά με "card verification". Ισως κάτι ειχε κολλήσει στο σύστημα; Είναι διάφοροι τρόποι που γίνεται το verify μιας κάρτας, μπορεί να είναι με ενα μικρό πόσο το όποιο το επιστρέφει μετά, μπορεί να είναι μεσω του api που να υποστηρίζει μηδενικό card verification Σε κάθε περίπτωση για να περάσει πρέπει η κάρτα να είναι ενεργή, να έχεις δηλώσει σωστά στοιχεία της κάρτας και στην περίπτωση που χρεώνει να υπάρχει το υπόλοιπο
Rattlehead Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Το ίδιο ισχύει και για cu κάθε Δευτέρα και γενικά κάθε μέρα έχει προσφορές https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/monday/ "Για να έχεις δωρεάν unlimited λεπτά ομιλίας προς όλους και unlimited data, κάθε Δευτέρα, χρειάζεται να έχεις ενεργοποιήσει οποιοδήποτε CU Combo ή CU Popcorn πακέτο."
Tzimaras Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Είμαι ήδη συνδρομητής Vodafone, έκανα 3 μήνες δωρεάν Vodafone TV +Max, αλλά δεν βρίσκω πουθενά πως να κάνω διακοπή αυτόματης ανανέωσης. Γνωρίζει κάποιος?
stri4ker Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 46 λεπτά πριν, Tzimaras είπε Είμαι ήδη συνδρομητής Vodafone, έκανα 3 μήνες δωρεάν Vodafone TV +Max, αλλά δεν βρίσκω πουθενά πως να κάνω διακοπή αυτόματης ανανέωσης. Γνωρίζει κάποιος? Εγώ το ακύρωσα μέσω web browser. Μπαίνεις κανονικά στην σελίδα και συνδέεσαι στον λογαριασμό σου. Μετά πας προφιλ(πάνω δεξιά)>Ρυθμίσεις> Διαχείριση Συνδρομής> Διακοπή αυτόματης ανανέωσης. Όσον αφορά το vodafone TV, το έβαλα για να το δοκιμάσω λόγω HBO MAX. Λοιπόν είναι ό,τι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ υπάρχει σε streaming υπηρεσία. Κάκιστο UI/UX, δεν έχει καν την επιλογή για full hd video και κολλάει συνέχεια. Είναι ένα έκτρωμα που δεν έπρεπε καν να βγει για εμπορική χρήση. Υποθέτω εκεί στην vodafone δεν κάνουν quality control ούτε για πλάκα... Επίσης, είμαι πολύ απογοητευμένος με την Warner Bros που δεν βγάζει το HBO MAX σαν αυτοτελή υπηρεσία σε global scale. Έχουμε ήδη μια χαρά τα Netflix, Disney Plus και Amazon Prime. Ο μοναδικός που έλειπε από τους "big 4" ήταν το HBO MAX...και τελικά μας ήρθε μέσω συνεργασίας του εκτρώματος που λέγεται vodafone tv. Γνωρίζεις κανείς άμα υπάρχει έστω ΜΙΑ πιθανότητα να έρθει το HBO MAX κανονικά στην Ελλάδα; 2
stri4ker Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, Tzimaras είπε Δεν το βλέπω.. Νομίζω έχεις μπει στο "My Vodafone" από το προφίλ σου. Πάτα κλικ στο πράσινο εικονίδιο πάνω δεξιά, όπου λογικά θα δεις την επιλογή "Ρυθμίσεις", όπου εκεί βρίσκονται οι επιλογές για ακύρωση της συνδρομής...
stri4ker Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Tzimaras είπε Το ίδιο μου βγάζει, δεν μπορώ να καταλάβω.. Από που μπαίνεις; Κάτσε σου δίνω direct link να δούμε άμα στο ανοίξει: https://www.vodafone.gr/myvodafone/settings Εναλλακτικά, δοκίμασε τις επιλογές "Διαχείριση Καρτών" και "Διαχείριση ebill" να τσεκάρεις άμα υπάρχει εκεί η διαχείριση συνδρομών... Επεξ/σία 24 Μαρτίου από stri4ker
Just_travel_everywhere Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 1 ώρα πριν, stri4ker είπε Εγώ το ακύρωσα μέσω web browser. Μπαίνεις κανονικά στην σελίδα και συνδέεσαι στον λογαριασμό σου. Μετά πας προφιλ(πάνω δεξιά)>Ρυθμίσεις> Διαχείριση Συνδρομής> Διακοπή αυτόματης ανανέωσης. Όσον αφορά το vodafone TV, το έβαλα για να το δοκιμάσω λόγω HBO MAX. Λοιπόν είναι ό,τι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ υπάρχει σε streaming υπηρεσία. Κάκιστο UI/UX, δεν έχει καν την επιλογή για full hd video και κολλάει συνέχεια. Είναι ένα έκτρωμα που δεν έπρεπε καν να βγει για εμπορική χρήση. Υποθέτω εκεί στην vodafone δεν κάνουν quality control ούτε για πλάκα... Επίσης, είμαι πολύ απογοητευμένος με την Warner Bros που δεν βγάζει το HBO MAX σαν αυτοτελή υπηρεσία σε global scale. Έχουμε ήδη μια χαρά τα Netflix, Disney Plus και Amazon Prime. Ο μοναδικός που έλειπε από τους "big 4" ήταν το HBO MAX...και τελικά μας ήρθε μέσω συνεργασίας του εκτρώματος που λέγεται vodafone tv. Γνωρίζεις κανείς άμα υπάρχει έστω ΜΙΑ πιθανότητα να έρθει το HBO MAX κανονικά στην Ελλάδα; T hbo max έχει τίποτα ενδιαφέρον τουλάχιστον ;
gherudos Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Οτι χειρότερο σε υπηρεσία το Vodafone tv. Οπως ανέφεραν και άλλοι κάκιστο user interface. Κακή ποιότητα βίντεο. Το χειρότερο όμως από όλα είναι ότι δεν συνεχίζει μια σειρά από εκεί που την άφησες. Πχ θέλω να δω το sopranos και δεν θυμάμαι σε ποιο επεισόδιο το έχω αφήσει. Όταν ξανά πίνω την εφαρμογή με βγάζει στο τελευταίο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου ενώ εγώ το έχω αφήσει κάπου στη 2η σεζόν. Πρέπει να έχεις υπομονή να ανοίξεις επεισόδια για να δεις που το άφησες. Από εμένα είναι ένα μεγάλο ΟΧΙ! Μακάρι να βγει σαν ανεξάρτητη υπηρεσία το hbo max στην Ελλάδα. Επίσης δεν έχει ούτε το 5% των ταινιών και των σειρών που έχει το hbo max. Εδώ και 6 μήνες πας στην καρτέλα πρεμιέρες και σου έχει την Barbie και τις ίδιες ταινίες που είχε 1 χρόνο πριν. Α συγνώμη πρόσθεσαν και το Beetlejuice Beetlejuice 😕 2
stri4ker Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 9 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε T hbo max έχει τίποτα ενδιαφέρον τουλάχιστον ; Το HBO MAX έχει πολλά ενδιαφέροντα. Εγώ προσωπικά στο δίλημμα "Warner Bros vs Disney" ήμουν πάντα fanboy της Warner, παρά το γεγονός ότι οικονομικά πάει χάλια, ενώ η Disney έχει ξεφύγει σαν μέγεθος. Looney Tunes> Mickey Mouse DC Comics> Marvel Game of Thrones, Harry Potter, Lord of The Rings, Mortal Kombat κλπ ανήκουν όλα τα IPs στην Warner Bros...και φυσικά της ανήκει το HBO με πολλά prestige shows όπως το Sopranos, Wire, True Detective κλπ Το HBO ακολουθεί την συνταγή "quality over quantity", δηλαδή το αντίθετο που κάνει το Netflix, όπου γεμίζει με unlimited σαβούρα το περιεχόμενο του. Τα πιο πρόσφατα που είδα στο HBO είναι τα εξής: 1) Creature commandos, το πρώτο animated series στο σύμπαν του DCU, σκηνοθετημένο από τον Jame Gunn, που είναι ο δημιουργός όλου του σύμπαντος και υπεύθυνος για το project. Αρκετά fun to watch σειρά, όχι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά άμα είσαι fan της DC θα το απολαύσεις... 2) Dune Dark Prophecy. Τίποτα το ιδιαίτερο, καλά production values, αλλά το σενάριο αρκετά αδύναμο. Το καλό είναι ότι είναι Limited με 6 μόνο επεισόδια, οπότε βλέπεται χωρίς να κουράζει, ανεξάρτητα από την ποιότητα. 3) House of Dragon Season 2. Η δεύτερη σεζόν κούρασε αρκετά, αλλά η σειρά παραμένει σε καλό επίπεδο. Ελπίζω να φτιάξουν το pacing στην τρίτη σεζόν, έστω με λιγότερα επεισόδια... 4) The Penguin. Η καλύτερη σειρά του ΗΒΟ για το 2025 μέχρι στιγμής. Εξαιρετικές ερμηνείες, σενάριο, σκηνοθεσία, τα πάντα. Top ποιότητα σε όλα. 5) Euphoria. Οκ, δεν είναι για όλους, είναι edgy αρκετά, αλλά οι ερμηνείες και η ποιότητα είναι top. Από εκεί και πέρα περιμένω season 2 Last of Us, ενώ πρέπει κάποια στιγμή να δω το Succession, που είχε γίνει ντόρος με το πόσο καλό ήταν...Όπως βλέπεις υπάρχουν και άλλα που δεν έχω ακουμπήσει όπως Tokyo Vice, White Lotus, Chernobyl. Το vodafone TV είναι τόσο ΑΘΛΙΟ που απλά προτίμησα να ξαναπάω stemio. Ούτε καν το free trial δεν αξιοποίησα, απλά το δοκίμασα για καμιά ώρα, είδα τα αίσχη, οπότε ξαναγύρισα stremio. Παρ'όλα αυτά, θέλω το comfort που μου δίνουν οι legal streaming υπηρεσίες από την άνεση του καναπέ μου, δεν έχω θέμα να δίνω 10-13 ευρώ τον μήνα για καλό content. Απλά θέλω το HBO σαν αυτοτελή υπηρεσία όπως και οι άλλες... 2
Vesouvious Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 29 λεπτά πριν, gherudos είπε . Κακή ποιότητα βίντεο. Το χειρότερο όμως από όλα είναι ότι δεν συνεχίζει μια σειρά από εκεί που την άφησες. Η εικόνα είναι πολύ καλή έχει και κάποια με ήχο 5.1. Η εφαρμογή συνεχίζει όταν σταματάς αρκεί να θυμάσαι ποιο επεισόδιο είσαι, σπαστικό!
stri4ker Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 59 λεπτά πριν, Vesouvious είπε Η εικόνα είναι πολύ καλή έχει και κάποια με ήχο 5.1. Η εφαρμογή συνεχίζει όταν σταματάς αρκεί να θυμάσαι ποιο επεισόδιο είσαι, σπαστικό! Που την είδες την καλή ποιότητα φίλε; Δοκίμασα το vodafone tv σε google tv stick 1080p που έχω, και μιλάμε για αίσχος. Η μέρα με την νύχτα άμα το συγκρίνεις με netflix/disneyplus/amazon prime
madboy Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 15 minutes ago, fanastas said: Είναι μονο για συνδρομητες vodafone? Ναι. Θα πρέπει να έχεις κινητό ή σταθερό για να πάρεις κωδικό απο το Vodafone Thank you. 5 hours ago, Tzimaras said: Είμαι ήδη συνδρομητής Vodafone, έκανα 3 μήνες δωρεάν Vodafone TV +Max, αλλά δεν βρίσκω πουθενά πως να κάνω διακοπή αυτόματης ανανέωσης. Γνωρίζει κάποιος? Εχω το ίδιο πρόβλημα. Δεν βρίσκω την επιλογή ούτε στον λογαριασμό μου αλλά ούτε στην σελίδα της Vodafone Tv. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα