George6633 Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Είδα αυτή την προσφορά μόλις τώρα στο my vodafone και στο Vodafone Thank you.Αν έχει καιρό που βγήκε συγχωρέστε με,δίνει 3 μήνες δωρεάν μαζί με το περιεχόμενο του MAX όπως γράφει. Επεξ/σία 24 Μαρτίου από George6633 3 2
Tlykog Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Δώσε σε παρακαλώ μία παραπομπή και όχι μόνο φωτογραφία. Ευχαριστώ. 1
Dark-o-phobia Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Δεν ξέρω τι παίζει, αλλά ενώ βγάζει 3 μήνες δωρεάν και χρέωση τον από Ιούνιο, οταν βάζεις κάρτα προσπαθεί να χρεώσει 6.90 από τώρα.
sdikr Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Προσπαθεί να κάνει μια χρέωση για να δει αν είναι legit η κάρτα, μετά τα επιστρέφει 1
Dark-o-phobia Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Και όμως, δεν ήταν αυτό, σε τρίτη προσπάθεια με την ίδια κάρτα (μετά το μήνυμα σου) την πέρασε χωρίς καμιά χρέωση απλά με "card verification". Ισως κάτι ειχε κολλήσει στο σύστημα;
andreasl Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Εμένα μου βγάζει μόνο ένα μήνα δωρεάν, έκανα κάτι λάθος ή έχει λήξει;
Dark-o-phobia Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Έβαλες τον κωδικό από vodafone thank you στο πεδίο κουπόνι οταν έκανες την εγγραφή;
adi32 Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Για να ενεργοποιηθεί η προσφορά με τους 3 μήνες δωρεάν πρέπει να γίνει χρήση του προωθητικού κωδικού που έχουν λάβει οι συνδρομητές στο πεδίο «ο κωδικός μου». Πρεπει να εχεις vodafone για να παρεις κωδικο ?
Dark-o-phobia Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Είναι από το Vodafone Thank you ένας κωδικός μιας χρήσης, σαν το cosmote deals ειναι.
prefuse Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Γινεται να απενεργοποιήσουμε την αυτόματη χρέωση ή θα σταματήσει να λειτουργεί άμεσα και θέλει να το κάνουμε τις τελευταίες μέρες που λήγει το 3μηνο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα